SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Песента е много яко поп-фолк парче. Глория взе, че успя да излезе от зоната си на комфорт (денсовете и хаусчетата, примесени с малко чалга) и да направи нещо доста различно, за което мисля, че трябва да я поздравим. Не съм убеден, че песента ще може да стане хит, защото дори и по-новите актуални имена трудно правят хитове вече, но пък напоследък се забелязва тенденция изпълнители от първата генерация да се надигат, така че кой знае... И във видеото се е опитала да е малко по-разчупена, но в общи линии пак не е показала нищо ново. Обичайните чупки и стойки, а на моменти ми бие на Симона. :1000 (29): Искам нещо на световно ниво от нея вече, крайно време е да покаже какво може, както правеше навремето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 По темата е разбира се. Къде те заплаших? Божее... По темата е ако коментираш дали ти харесва или не, защо и т.н. ... Знаете че подобни коментари в правилата на форума не се толерират. И ако един изтрит коментар е причина да реагираш така, ок ... но не мисля, че е такъв проблем. По темата: Песента ми харесва, а Глория е уникално красива както винаги. Звученето ми напомня на песен на Гъмзата. Дано другата песен е балада ❤ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много скучно и незапеваемо. Най-интересното и ново нещо в клипа е, че Глория е с малко по-къса коса Другото всичко вече е слушано и гледано. Даже не мога да се сетя за предишните ѝ проекти от минали години, как се казват каква мелодия имат. В последните няколко години върти едно и също, мъка за феновете, които трябва да харесват и слушат това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много яка циганийка, браво на Глория! Балканска кралица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много скучно и незапеваемо. Най-интересното и ново нещо в клипа е, че Глория е с малко по-къса коса Другото всичко вече е слушано и гледано. Даже не мога да се сетя за предишните ѝ проекти от минали години, как се казват каква мелодия имат. В последните няколко години върти едно и също, мъка за феновете, които трябва да харесват и слушат това Пак по-добре от една руса каца с мед, дето последните й 2 песни са една и в първата част псува, а в другата си възпява задника. Глория направи страшно парче, клипът е хубав, но Люси да смени.малко тея филтри вече и да спрат да снимат пред тухлени стени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Пак по-добре от една руса каца с мед, дето последните й 2 песни са една и в първата част псува, а в другата си възпява задника. Глория направи страшно парче, клипът е хубав, но Люси да смени.малко тея филтри вече и да спрат да снимат пред тухлени стени. Какво искаш ти? Темата не е ли за новия проект на Глория. Виждам, че и на теб са ти по-интересни други проекти, но малко уважение към труда поне. И какво си ме зацитирал? Не ме карай да те напъхам там от където си се пръкнал, ама че работа. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 По-добре да се гръмна, от колкото да слушам тва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Lyrics Inspiration : Ceca - Andjeo drugog reda Иначе не ми харесва. Не очаквaх киучек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Какво искаш ти? Темата не е ли за новия проект на Глория. Виждам, че и на теб са ти по-интересни други проекти, но малко уважение към труда поне. И какво си ме зацитирал? Не ме карай да те напъхам там от където си се пръкнал, ама че работа. :1000 (29): Ти себе си сам не можеш, пък камоли НИВО като мен, ама така ще е като нищо не можеш да кажеш, само можеш да заплашваш, като бъчвената си любимка, дето хвърли 100 микрофона на Сигнално жълто от яд, че мозъчният й капацитет не стига, за да им опонира. Не са ми интересни зелените бливочи на безхитовата провалена имитаторка, даже напротив. И пак да вметна Глория пръсна лелките, дето се правят на модерни и копират Гери-Никол, с този проект. Толкова хъс, емоция и жар има в музиката, от "Пада звезда" не е имало толкова силен поп-фолк проект на хоризонта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много е тъпа и еднообразна, самата тя има още хиляда такива безлични песни, до края все очаквах да изпее "топя се като кубче лед", но ни го спести този път Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ти себе си сам не можеш, пък камоли НИВО като мен, ама така ще е като нищо не можеш да кажеш, само можеш да заплашваш, като бъчвената си любимка, дето хвърли 100 микрофона на Сигнално жълто от яд, че мозъчният й капацитет не стига, за да им опонира. Не са ми интересни зелените бливочи на безхитовата провалена имитаторка, даже напротив. И пак да вметна Глория пръсна лелките, дето се правят на модерни и копират Гери-Никол, с този проект. Толкова хъс, емоция и жар има в музиката, от "Пада звезда" не е имало толкова силен поп-фолк проект на хоризонта. Това е последният пост на който ти отговарям, не си заслужаваш усилието да пиша думи заради теб. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): От 5 изречения 4 не са по темата. Намери си хоби, прави секс, разхождай се. Животът е далеч повече от гледания в ютуб и хейт по чалга певици. Весело лято :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ти себе си сам не можеш, пък камоли НИВО като мен, ама така ще е като нищо не можеш да кажеш, само можеш да заплашваш, като бъчвената си любимка, дето хвърли 100 микрофона на Сигнално жълто от яд, че мозъчният й капацитет не стига, за да им опонира. Не са ми интересни зелените бливочи на безхитовата провалена имитаторка, даже напротив. И пак да вметна Глория пръсна лелките, дето се правят на модерни и копират Гери-Никол, с този проект. Толкова хъс, емоция и жар има в музиката, от "Пада звезда" не е имало толкова силен поп-фолк проект на хоризонта. Ти нали беше спрял да пишеш! Най-умното нещо, което си правил в тоя форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ти нали беше спрял да пишеш! Най-умното нещо, което си правил в тоя форум. Дойдох да ви довгорча живота, че като гледам единственото което правите е да висите тук и да броите провалите на Камелия и Десислава, които клонят към безкрайност. Глория пак с най-успешната песен от старата генерация изпълнителки. Миналата година пак ги уби с хитове. Глория - Жената ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много ми хареса песента - има power, сменят се мелодии, бийтове - за Глория си е нещо по-разчупено. Клипът не е толкова лош, колкото се изкарва, а и не виждам смисъл да влага много. Пример е "Не лъжи на колене" - най-гледаната й песен за последните 2 години само с ТВ версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 БОМБАААА! У-НИ-КАЛ-НА! Единственото лошо в този проект е, че отново е снимала в това смотано студио, това е 3-ти или 4-ти клип на едно и също място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 50/50, предпочитам си онези "изтърканите" песни, както ги наричате тук. Нищо изтъркано в тях не виждам, отиват й и са прекрасни, тази не ми е по вкуса. Все пак е доста музикантска, осбено втория припев. Както винаги прекалено красива, не ти се вярва, че с всяка година става все по-хубава тази жена! Във ваната е нещо невероятно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Глория е прекрасна и става все по-красива! Обаче не бих слушала повече тази песен. За клипа нямам думи..Надявам се да спрат да се снимат в мазето на Пайнер, тухлени стени и дивани. Не вярвам, че има фенове, които да се радват на подобно еднообразие, колкото и да ти е любим даден изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Песен в стил Мария преди няколко години Харесва ми частта след припева, в която пее "Тръгвай...", има добри моменти в свирнята, но като цяло ми е с много напън направено, с тежък и незапеваем текст. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Глоца да не е вампирка? От 100 години не е излизала на дневна светлина, все в това мазе се чекне - и зиме, и лете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Най-сетне пусна нещо по-различно, със сигурност звучи по-свежо от последните и 10 еднакви песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 С това ли щеше да пръсне? Пръснала е тъпометъра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 КОГАТО СИ 44 ГОДИНИ И НЕ СЕ НАЛАГА РЕЖИСЬОРИ ДА ТЕ ДЪРПАТ, СТЕСНЯВАТ И ДА МАЖАТ ПЕЙЗАЖА! Песента не ми хареса грам, за разлика от "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава" - последните ѝ. Слушано е това, не че и предните не са, но аман от тези тромпети. Защо си мисли, че тромпетът ще направи песента ударна? Съгласен съм, че и като музика, и като текст дори е в пъти по-добра от бозите, които се харесват масово. Слабо, скучно, излишна песен. Може би трябва 2 години да спре да издава каквто и да е и да избухне с албум после. И трябва да спре да работи с хора, които са ѝ симпатични и я разбират само с една изречена дума, в този случай хит няма да нацели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Най-накрая Глория пусна танцувално фолк парче, типично в неиния си стил, начин на пеене, куплети, припев...супер...много здрава песен. Това ще се въртия яко. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много ме радва песента. Браво на Глория, че се реши най-сетне да пусне типично поп-фолк парче. Изпяла го е брутално. Виждам го като хит. Клипа сме го гледали много пъти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.