Charlie Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 :ba: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Хубава е песента на Деми, отвя последните бози на Селена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър ще направи премиера на видеото към сингъла на наградите на VMA, тя и без промо мачка, а си представаям какво ще стана от понеделник... смаза за пореден път, браво! Песента е убиец! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър ще направи премиера на видеото към сингъла на наградите на VMA, тя и без промо мачка, а си представаям какво ще стана от понеделник... смаза за пореден път, браво! Песента е убиец! След VMA ще бъде мачкане, каквото не сме виждали от жена от Hello насам, то не че и сега не е такова. Трейлърът потвърждава очакванията ми, че Тейлър знае какво прави и отново ще ни предложи нещо на високо ниво. От видяното най ми допада визията на люлката. И останалите кадри са интересни, само това с облечените като жени танцьори ми идва твърде изтъркано вече. Но като цяло си личи, че предстои най-силния lead клип на Тейлър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1 Taylor Swift Look What You Made Me Do 182656 Дали няма да направи 200К? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Фърги е жива, ако някой се вълнува.Парчетата даже не са лоши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Ох, като видя Фърги се сещам за залязлата ми любимка Аврил, която скоро също ще се пробва да се завръща. :1000 (29): 1 Taylor Swift Look What You Made Me Do 182656 Дали няма да направи 200К? Това продажбите ли са? Сто процента ще направи 200К, че и повече. 1.Taylor Swift - Look What You Made Me Do 1.0000 2.Demi Lovato - Tell Me You Love Me 0.0685 Никога не съм очаквал, че ще видим Деми като подвластничка на Тейлър, макар и с толкова огромна разлика. Браво и на двете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Ох, като видя Фърги се сещам за залязлата ми любимка Аврил, която скоро също ще се пробва да се завръща. :1000 (29): Това продажбите ли са? Сто процента ще направи 200К, че и повече. 1.Taylor Swift - Look What You Made Me Do 1.0000 2.Demi Lovato - Tell Me You Love Me 0.0685 Никога не съм очаквал, че ще видим Деми като подвластничка на Тейлър, макар и с толкова огромна разлика. Браво и на двете! Мигом коментирай: #8 в „Набиращи популярност“ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Това продажбите ли са? Сто процента ще направи 200К, че и повече. 1.Taylor Swift - Look What You Made Me Do 1.0000 2.Demi Lovato - Tell Me You Love Me 0.0685 Никога не съм очаквал, че ще видим Деми като подвластничка на Тейлър, макар и с толкова огромна разлика. Браво и на двете! Да! Вече са 190К... ебаси, даже Hello не се продаваше така първия си ден. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Мигом коментирай: #8 в „Набиращи популярност“ Бонбонената кралица още е ТОП... Да! Вече са 190К... ебаси, даже Hello не се продаваше така първия си ден. Тейлър е тотална американска любимка, аз не съм никак изненадан. Представям си какво ще е с албума... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Колкото и да ми е противна Тейлър като визия и поведение, няма как да се отрече, че пуска страхотни неща. Нямам търпение да излезе и с клип. Дано на другите им подейства амбициращо и да виждаме повече женска доминация! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Ще се абстрахирам от персоната и посланието, което изпраща и ще кажа, че песента ми допада, нещо различно и интересно е, напомня ми на I know places по някакъв начин, а тя ми е много любима. А за продажбите не мога да не се възхитя, най-накрая сме сигурни, че онова латино нещо е не просто зашеметено, ами направо умряло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Казах ви кой ще детонира Деспасито отдавна. Иначе на VMA ли ще е премиерата на клипа на Taylor ? Сигурно затова Katy пусна нейния клип по-рано, можеби е планувала за VMA да има премиера и Swish swish Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Някои да ми даде линк от aлбума на Двоината дукеста а.к.а Fergie ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Не го намирам никъде за даунлоуд все още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Това е най-голямата гнусотия, появявала се въобще тази година, барабар с Деспасито. Баси гнусният клип: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Някои да ми даде линк от aлбума на Двоината дукеста а.к.а Fergie ? Не е излязъл албума, а две песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 6 Grammys 13 Guinness World Records 1 Grammy Museum Artist Award (2016) 3 Brit Awards (2010) 2 Diamond awards 31 MTV awards 1 Golden Globe (2016) 1 Fashion Icon Award (2011) 1 Bambi Award (2011) 1 Contemporary Icon Award (2015) 1 National Art Award (2015) 'Women of The year 2015" by Billboard Oscars nom (2016) 4 albums #1 Billboard (2011, 2013, 2014, 2016) 150M singles sold WW 30M albums sold WW Worldwide concerts tours = +500M $ Performances: Grammys x5 (2010, 2011, 2015, 2016, 2017) Oscars x2 (2015, 2016) And now... 2 SUPERBOWL ! (2016, 2017) Lady Gaga doesnt need to prove anything anymore. A LEGEND. Коментар под един от клиповете на Гагалупе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Не е излязъл албума, а две песни. Аз мислех че албума излиза днес. Сега проверих че през септември. Цела година бави албума а и този клип за Hungry, очаквам хубави песни. Teзи не са лоши но не ме грабнаха на първо слушане, тази с Ники ми изглежда по-хубава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Taylor Swift - Look What You Made Me Do 2.Demi Lovato - Tell Me You Love Me 9.Demi Lovato - Sorry Not Sorry Отдавна две мои любимки не бяха мачкали едновременно. BTW, Тейлър вече счупи YouTube рекорда за най-добро първо денонощие за лирик видео, а сега е време да видим колко гледания ще има в цялостност. Междувременно, с втория и третия сингъл от своята ера Кейти се е закотвила на 19 и 20 място в класацията за най-гледаните клипове за първото денонощие във всякакви платформи, включително Facebook. Пореден успех в една флоп ера- само Кейти го може това... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Taylor Swift - Look What You Made Me Do 2.Demi Lovato - Tell Me You Love Me 9.Demi Lovato - Sorry Not Sorry Отдавна две мои любимки не бяха мачкали едновременно. BTW, Тейлър вече счупи YouTube рекорда за най-добро първо денонощие за лирик видео, а сега е време да видим колко гледания ще има в цялостност. Междувременно, с втория и третия сингъл от своята ера Кейти се е закотвила на 19 и 20 място в класацията за най-гледаните клипове за първото денонощие във всякакви платформи, включително Facebook. Пореден успех в една флоп ера- само Кейти го може това... А кое беше предишното лирик видео, което е държало рекорда и с колко гледнаия? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 А кое беше предишното лирик видео, което е държало рекорда и с колко гледнаия? "Something Just Like This"- над 9 милиона. По всичко личи, че Тейлър ще удвои рекорда и ще го направи още по-труден за достигане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Селена вчера е снимала нов клип които излиза септ. месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Ако не друго поне Кейти размазва в България: #3 в „Набиращи популярност“ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Ако не друго поне Кейти размазва в България: #3 в „Набиращи популярност“ И въпреки всичко ще бъде публично унизена, след като Тейлър с лирик видео и мине официалното. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари