Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Може ли Фърги да си зареже 8- годишния брак заради кариерата си и новия си албум. Ще имаш такъв готин мъж и такова сладко момченце на 4 годинки и ще предпочетеш да зарежеш 8-годишния си брак, за да се завърнеш към музиката след 11 години и да пуснеш нов албум на 22 септември. Струва ли си заради музиката такова хубаво семейство да се раздели

9187762F.jpg

9187763C.jpg

Много са хубави баладите, Love is pain и Save it till morning.

Сподели в други сайтове

Направо те разплаква тази песен. Фърги трябва да я снима:

И един ден, когато се събудиш и липсвам, надявам се да полудееш, защото болката е любов и любовта е болка.

защото болката е любов и любовта е болка.

И когато боли като луд, ще ме оцениш, защото никой друг няма да те обича повече

Сподели в други сайтове

Суифт пак пада, този път на номер 5 в The Voice TV Top 10 сега. Зейн дали ще е отново номер 1.

Суифт нещо у нас не се харесва.

Само 4 дена до новия албум на Деми.

Дуа Липа е за пореден път номер 2, Зейн за пореден път е номер 1. :P

Суифт не може да се пребори със Зейн. :D

Сподели в други сайтове

Наистина ли Фърги е зарязала Джош заради кариерата? :blink: Ще е много кофти да е така и накрая да претърпи мега флопа, който вече претърпява- по-малко от 15K продадени копия в САЩ. :helpsmilie:

Това само ми напомня какъв провал й предстои и на любимката ми Аврил като се завърне. И тя сигурно ще дебютира с 10-15 хиляди, ако не и по-малко. Големите паузи не прощават, а тя си позволи вече втора такава. Е, не е като Фърги, де...

Сподели в други сайтове

Четох, че новият албум на Фърги идва след 11 годишна пауза. Много компании са искали да записват с нея, но тя искала да се грижи за малкия си син. С бившия й вече мъж ходили на терапии преди, той й бил изневерил.

Тя решила да св завърне към музиката, мъжът й не искал да се разделят, но той усещал, че тя ще се върне към старите си навици.. Тя дори се била дрогирала дори.

Има толкова сладко дете. За бившия си казва, че се обичат и са много добри приятели и ще се грижат заедно за сина им.

След като се обичат, защо трябва да се развеждат?

Фърги казва, че много се била съсредоточила върху новия си албум и кариерата си.

Сподели в други сайтове

Виждам я чак другата година. Ще изчака Тейлър да поприключи с ерата си преди да започне нейната. Пък и сигурно ще иска малко да си почине - тя не се спряла вече 3 години.

Сподели в други сайтове

Това е 2017. Всяко лайно, изпято от черен изпълнител, се възхвалява до небесата, защото го пее черен изпълнител. Нямам търпение тази доминация да приключи, за да има отново добри песни в класациите. Не че на белите изпълнители са супер песните, но тези хип хоп буламачи много трудно се изтрайват.

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че радиото най-накрая започна да обръща внимание на Деми. В крайна сметка все още имаме шанс за ТОП 10 в Билборд, дано да се получи. А вдругиден излиза и албума, който се очертава много обещаващ.

Днес Аврил има рожден ден, да й е честито. :Vishenka_05:

Хайде да вземе да се завръща вече, имам големи очаквания откъм качество.

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че радиото най-накрая започна да обръща внимание на Деми. В крайна сметка все още имаме шанс за ТОП 10 в Билборд, дано да се получи. А вдругиден излиза и албума, който се очертава много обещаващ.

Днес Аврил има рожден ден, да й е честито. :Vishenka_05:

Хайде да вземе да се завръща вече, имам големи очаквания откъм качество.

Споделяме една и съща любимка с теб, макар и световноизвестна, което си е чудо.

Харесвам Аврил и помня като малък колко беше харесвана и песните й, буквално ги въртяха навсякъде. Много ме е яд, че загърби така музиката и направи толкова голяма пауза.

Да е жива и здрава, надявам се завръщането й да не е флоп, макар и има голяма вероятност да стане така.

:flowers:

Сподели в други сайтове

Споделяме една и съща любимка с теб, макар и световноизвестна, което си е чудо.

Харесвам Аврил и помня като малък колко беше харесвана и песните й, буквално ги въртяха навсякъде. Много ме е яд, че загърби така музиката и направи толкова голяма пауза.

Да е жива и здрава, надявам се завръщането й да не е флоп, макар и има голяма вероятност да стане така.

:flowers:

Добър вкус имаме. :3fdb8960598fa63e: На мен тя ми е ТОП любимка много отдавна, още отпреди Кейти и Деми... ама в последните години няма кой знае какво за обсъждане в кариерата й, затова не я споменавам и наполовина, колкото тях. :1000 (29):

Аврил беше мега сензация от 2002 до 2007, и аз й се радвах много още тогава. Проблемите при нея започнаха после, заради първата пауза от 4 години. Недопустимо е да се правят такива почивки, това я срина.

Аз не очаквам някакви успехи от нея вече, но важното е музиката да е хубава- струва ми се, че и тя самата се е съсредоточила върху това. Дано само да не се откаже завинаги ако ерата й е тотален флоп, каквато ще бъде, според мен...

Сподели в други сайтове

От албума на Фърги стават 2 клипа и 2 песни - тотална трагедия е, дано поне продаде 100К за годинка - две - три. Стига сте хвалили некадърници и неудачници излишно. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

От албума на Фърги стават 2 клипа и 2 песни - тотална трагедия е, дано поне продаде 100К за годинка - две - три. Стига сте хвалили некадърници и неудачници излишно. :3fdb8960598fa63e:

Пий си жълтичките и розовките хапчета, моля :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Пий си жълтичките и розовките хапчета, моля :3fdb8960598fa63e:

А ти си пий сините хапченца, пениса си все увисна ще го виждаш, видимо ерекция не си виждал от поне 5 години и няма и да видиш!

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...