Guest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ау, Деми е много сладка с кученцата докато отговаря на фен въпроси. И тя се включи с тази рубрика. Много е сладурско. ❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Roulette е номер 20 в Русия. Dark Horse-а на Witness, Катя мигновенно да се захваща с реализацията му като сингъл! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 The next single off of Dua Lipa’s debut album is going to be ‘IDGAF’. The music video is reportedly coming in November. Следващият хит идва! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Roulette е номер 20 в Русия. Dark Horse-а на Witness, Катя мигновенно да се захваща с реализацията му като сингъл! Ами аз като преслушах албума установих, че тая песен е жестока, трябва да е сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Излезе документалния филм за Деми, която се разкрива за първи път пред света какво е преживяла: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Taylor ще мачка с Gorgeоus, излиза по тяхния полунощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Taylor ще мачка с Gorgeоus, излиза по тяхния полунощ. Майната й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Рири работи по нов албум. Според Shakka ( британски певец и композитор) албумът е "абсолютно ненормален" . Надявал се много негови парчета да има в него. Аз хич не съм запозната с неговото творчество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Липсват ми времената, когато Риана беше хитмейкърка, но със силни песни. Последният албум е абсолютен миш маш и изгъзици, която не произведе и една песен като хората. Love on the Brain е скука, Kiss It Better дори не се сещам как звучи, Needed Me е супер противна с този текст, Work пък колкото е яка, толкова и дразнеща. Добре, че са фийчърингите ѝ в последните 2 години. А като се сетя от предишните ѝ два албума колко ненормално силни песни останаха там някъде, колко потенциални мегахитове - Loveeee Song, Jump, Talk That Talk, Watch n Learn, Phresh Out the Runway... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Липсват ми времената, когато Риана беше хитмейкърка, но със силни песни. Последният албум е абсолютен миш маш и изгъзици, която не произведе и една песен като хората. Love on the Brain е скука, Kiss It Better дори не се сещам как звучи, Needed Me е супер противна с този текст, Work пък колкото е яка, толкова и дразнеща. Добре, че са фийчърингите ѝ в последните 2 години. А като се сетя от предишните ѝ два албума колко ненормално силни песни останаха там някъде, колко потенциални мегахитове - Loveeee Song, Jump, Talk That Talk, Watch n Learn, Phresh Out the Runway... И мен ми липсват времената когато Риана всяка година издаваше албум. Особено 2009-11. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Липсват ми времената, когато Риана беше хитмейкърка, но със силни песни. Последният албум е абсолютен миш маш и изгъзици, която не произведе и една песен като хората. Love on the Brain е скука, Kiss It Better дори не се сещам как звучи, Needed Me е супер противна с този текст, Work пък колкото е яка, толкова и дразнеща. Добре, че са фийчърингите ѝ в последните 2 години. А като се сетя от предишните ѝ два албума колко ненормално силни песни останаха там някъде, колко потенциални мегахитове - Loveeee Song, Jump, Talk That Talk, Watch n Learn, Phresh Out the Runway... Love on the Brain си е шедьовър отвсякъде и една от най-признатите й песни от критиците. В музикални формати се изпълнява непрекъснато. Рира имаше нужна от нещо такова. а Needed me е брутална, дори текстът да не е нещо особено, цялостно песента зарибява и не омръзва. Поне при мен е така. А и като цяло албумът не омръзва бързо. Мен ме кефи, че има разнообразие, не бих го нарекла миш-маш. Ето и към настоящето хората преоткриват песни от него и ги издигат без дори да са сингли. Btw Това са цифри за 2017г. Точно Anti отсрамва жените тук. Тотална доминация от мъжете в последна време. А Drake продължава да разбива с последните 2 албума. И някакво ново рекордче в Billboard. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Тейлърчето флопна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Тейлърчето флопна Няма такова нещо като флоп при нея, каквото и да пусне, фенбазата ѝ го приема с отворени обятия. Има може би най-отдадените фенове, неслучайно дори и в този несъществуващ климат откъм продажби прави такива фурори. Но е факт, че песента е потрес, снощи изслушах предния ѝ албум и това ми звучи точно като някои от пълнежите там - няма да се учудя, ако е била реджект и сега е включена. Не знам с какъв акъл това е втори сингъл. Особено както се кани да спре да дава интервюта и да ходи по предавания след миналогодишните скандали, трябва песните ѝ да са страшно силни, за да стават хитове без промотиране. А пък тя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Сериозно ли Gorgeous ще е втори сингъл? Песента е много приятна, но няма нищо общо със супер силната формула на LWYMMD или на втория сингъл от предишната ера Blank Space. Ще се изненадам ако точно Тейлър си бие такъв автогол. Е, ако песента вземе, че стане номер 1 хит, ще се призная за сгрешил хаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На 25-ти излиза новата колаборация на Селена. Нямам търпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Фонси е снимал клип преди няколко часа и повечето фенове казват, че ще е с Деми. А и Деми беше написала онзи ден, че е записала една от мечтаните колаборации и тя да е с Фонси. С Деми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Много добро решение от Фонси следващата му песен е да е с дългогодишно известно име. Дори и да се пробват с копие на Деспасито, присъствието на един толкова стилово различен изпълнител като Деми, и то жена, ще направи и парчето различно и ще му позволи да навлезе здраво и в американските класации. Не бих се изненадал това да е първият номер 1 хит на Деми, но нека да не говорим предварително. А иначе Sorry Not Sorry продължава да поддържа най-високият връх в кариерата ѝ. Вече няколко седмици е в ТОП 10, а в американското поп радио дори стана номер 1. Същинска кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Много добро решение от Фонси следващата му песен е да е с дългогодишно известно име. Дори и да се пробват с копие на Деспасито, присъствието на един толкова стилово различен изпълнител като Деми, и то жена, ще направи и парчето различно и ще му позволи да навлезе здраво и в американските класации. Не бих се изненадал това да е първият номер 1 хит на Деми, но нека да не говорим предварително. А иначе Sorry Not Sorry продължава да поддържа най-високият връх в кариерата ѝ. Вече няколко седмици е в ТОП 10, а в американското поп радио дори стана номер 1. Същинска кралица! Предполагат феновете, че е с Деми. Фонси е писал в инстаграма й под снимката й от клипа Какво става, Деми и тя му е писала на испански в неговия Здравей, Фонси с намигане и плезене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Предполагат феновете, че е с Деми. Фонси е писал в инстаграма й под снимката й от клипа Какво става, Деми и тя му е писала на испански в неговия Здравей, Фонси с намигане и плезене. Добре ще е тези теории да са истина, това е интересна идея. Но дори и клипът на Деми да е към парче от албума, пак ще е добре- в него няма слаба песен. Визията от снимката е жестока, струва ми се подходяща като за някоя по-динамична песен. Гледам, че фаворити са Sexy Dirty Love, Daddy Issues и Ruin the Friendship, залагам на някоя от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Добре ще е тези теории да са истина, това е интересна идея. Но дори и клипът на Деми да е към парче от албума, пак ще е добре- в него няма слаба песен. Визията от снимката е жестока, струва ми се подходяща като за някоя по-динамична песен. Гледам, че фаворити са Sexy Dirty Love, Daddy Issues и Ruin the Friendship, залагам на някоя от тях. С Фонси е снимала, сбъдна й се мечтата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Галена с награда за "Най-добър бг изпълнител". https://www.billboardnews.online/single-pos...-been-announced Gwen Stefani on her "Most Popular Female Artist Award" Тази награда е важна. Честито на Гуен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Тaylor е клипирала Ready for it, умно решение Излиза в четвъртък. https://www.instagram.com/p/Bal8FlZH-X6/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Тaylor е клипирала Ready for it, умно решение Излиза в четвъртък. https://www.instagram.com/p/Bal8FlZH-X6/ Йееееес бе, клипа ще е убийствен! Мислех че Look What You Made Me Do ще остане най-добрият и клип, но ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Чакаме клипа на Фонси с Деми другия месец. На работа викат, че ще е следващото Деспасито може би. Никаква Суифт не признават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари