borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Някой ще гледа ли EMAs? Кога и къде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Кога и къде? По МТВ. В момента е pre-шоуто, в 10 започва официалната част. Стрийм линк: http://www.mtvema.com/live Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Очаквам Camila да пръсне с Havana Feat. Daddy Yankee Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Жестока е Хей Хей Хей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Лиам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Аз си ги гледам по MTV Live HD. Уникална сцена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Лиъм беше супер, но странно че не пя Bedroom Floor. И Еминем разби. Камила е ТОП! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Песен на годината - Shawn Mendes - There's Nothing Holding Me Back Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Шон Мендес не заслужаваше. Деспасито е най- добрата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Деми е страхотна! Това е то да си добър вокалист. Радвам се, че най-накрая започва да залага на TMYLM. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Дааааа, Суифт загубии, йееееееее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Шон Мендес не заслужаваше. Деспасито е най- добрата песен. Млък! В света не съществува само "Despacito", приеми го най-после. И няма нужда да ми отговаряш как песента била тотален хит на годината и спечелила 10 пъти Сити и The Voice. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Рита е тооолкова яка. Много добре беше тръгнала в началото, не знам какво стана, че рязко пропадна и сега тепърва се връща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Рита е тооолкова яка. Много добре беше тръгнала в началото, не знам какво стана, че рязко пропадна и сега тепърва се връща. Да, тя няма ли да има нов албум вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Рита е тооолкова яка. Много добре беше тръгнала в началото, не знам какво стана, че рязко пропадна и сега тепърва се връща. И аз не знам какво се случи, вървеше супер добре. Дори и кралицата Мадона я включи в свой клип, наред с големи звезди като Кейти, Бионсе, Ники... Същата работа като с Джеси Джей, чието пропадане беше дори още по-шокиращо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Да, тя няма ли да има нов албум вече? Предполагам, че Your Song и Anywhere са сингли от предстоящ албум, може би догодина можем да очакваме нещо. И аз не знам какво се случи, вървеше супер добре. Дори и кралицата Мадона я включи в свой клип, наред с големи звезди като Кейти, Бионсе, Ники... Същата работа като с Джеси Джей, чието пропадане беше дори още по-шокиращо. Сега се разрових, никакво логично обяснение не намирам. Вероятно някакви лични конфликти с продуцентите. Не знаех, че албумът ѝ от 2012 е единствен, мислех, че Body on me е част от втори и предстои трети - т.е. тя си има сравнително активна кариера, без да издава албум пет години? Доста странно. А за Джеси Джей знае ли се какво се е случило, тя поне имаше огромен хит в лицето на Bang Bang? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Много скучни се очертават да пеят сега "U2", "French Montana"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Най-незаслужилата песен спечели. В момента Деспасито дават. Можеше в номинациите да спечели Рокабай, Ед Шийрън, Риана, ама не и Мендес. Дано Деми или Камила спечелят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Предполагам, че Your Song и Anywhere са сингли от предстоящ албум, може би догодина можем да очакваме нещо. Сега се разрових, никакво логично обяснение не намирам. Вероятно някакви лични конфликти с продуцентите. Не знаех, че албумът ѝ от 2012 е единствен, мислех, че Body on me е част от втори и предстои трети - т.е. тя си има сравнително активна кариера, без да издава албум пет години? Доста странно. А за Джеси Джей знае ли се какво се е случило, тя поне имаше огромен хит в лицето на Bang Bang? И аз съм изненадан за Рита, толкова години без албум... Може и да има нещо. Bang Bang за мен си беше хит заради Ариана и Ники, беше някак странно изпъкващ насред всички флопове на Джеси. Възможно е отдръпването при нея да е било заради ужасната къса руса прическа, не само Кейти гони фенове така. :1000 (29): Шон винаги е бил голям симпатяга, заслужава си успехите. Много добро пеене на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Зейн печели за най-добър външен вид, сега той туитна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Уникално представяне от Clean Bandit. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Шон Мендес, защото е млад затова печели. Другите песни бяха много по-хитови и слушани в номинациите. Бъдете реалисти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Уникално представяне от Clean Bandit. +1 Колко много яки хитове са направили за толкова кратко време. Добре си ги представиха накуп, а и дадоха шанс на момичетата да се изявят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Млък! В света не съществува само "Despacito", приеми го най-после. И няма нужда да ми отговаряш как песента била тотален хит на годината и спечелила 10 пъти Сити и The Voice. Ами не, ще ти отговоря, защото си е мегахит, а на Мендес не е. Деспасито звучеше отвсякъде и покори всички световни класации и все още го въртят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Браво на Камила, много се радвам за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари