Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

И мен ме радва победата на Камила, постепенно става все по-голяма звезда.

Сега гледам, че дори се е върнала на първо място в iTunes, детронирайки Еминем и Бионсе. :helpsmilie: Наистина се очертава случай като Деспасито, макар и за момента не в чак такива мащаби.

Сподели в други сайтове

Хора, тук не се споменава, но Maroon 5 направиха мега як албум, дори бих казал, че ми харесва повече и от на Тейлър Суифт. 12 от 15 песни да ми харесат, това никога не е било. Ето тази е просто уникална и искам да е сингъл задължително.

Сподели в други сайтове

Шон Мендес, защото е млад затова печели. Другите песни бяха много по-хитови и слушани в номинациите. Бъдете реалисти.

Да си дойдем на думата - Деспасито беше силна песен (макар и отвратително противна), която стана хит заради хайпа около нея. Никой не се интересува от изпълнителите, че да влиза и да гласува за тях където и да е било. Затова няма как да печели награди. Песента на Шон също е зле, но всяка е по-добре от Деспашито.

Сподели в други сайтове

MTV Europe Music Awards минаха снощи.Сега е ред на Латино Грами на 16 ноември, където Рики с Vente Paca e номиниран за Песен и Запис на годината заедно с Деспасито, Chantaje на Шакира, Felices Los 4 на Малума.

A Суифт и в The Voice TV Топ 10 пропада днес на номер 4. И с този сингъл не успя. :D

Когато предпочитат Камила пред Суифт. :P

Сподели в други сайтове

Да си дойдем на думата - Деспасито беше силна песен (макар и отвратително противна), която стана хит заради хайпа около нея. Никой не се интересува от изпълнителите, че да влиза и да гласува за тях където и да е било. Затова няма как да печели награди. Песента на Шон също е зле, но всяка е по-добре от Деспашито.

Тъй си мислиш ти, че не гласуват и не се интересуват.

ТRL се завърнаааааааааааааа:

Сподели в други сайтове

Много ми се иска същата тази Риана да се завърне. Липсва ми постоянното й издаване на албуми и сингли, а също и не толкова скандалните й lead проекти в стил Diamonds, We Found Love, Only Girl и т.н. С Anti нещо взе да става прекалено наркоманска. :1000 (29): Въпреки че в албума има много здрави парчета.

Изумително е обаче каква кариера има тази жена още преди да е направила 30. Не сме виждали друга такава изпълнителка, изгряла в 21 век, или поне аз не се сещам.

Сподели в други сайтове

Може Таня много да говори за "Деспасито" и да ви е писнало, но тая песен е най-големия хит последните години. Камила е последния човек, който ще детронира такъв хит.

Нъц. Shape of you е по-големия хит.

Сподели в други сайтове

Много ми се иска същата тази Риана да се завърне. Липсва ми постоянното й издаване на албуми и сингли, а също и не толкова скандалните й lead проекти в стил Diamonds, We Found Love, Only Girl и т.н. С Anti нещо взе да става прекалено наркоманска. :1000 (29): Въпреки че в албума има много здрави парчета.

Изумително е обаче каква кариера има тази жена още преди да е направила 30. Не сме виждали друга такава изпълнителка, изгряла в 21 век, или поне аз не се сещам.

Най-вече защото е себе си. Ако прави наркомански песни и се държи като bad girl , е защото го иска тя самата и така го чувства в момента,а не заради стратегии за продаванена албумите. Обратното на тези песни пак идва от сърцето и. А и толкова разнообразни песни и визия има,че хората свикнаха да я приемат всякак, затова каквото и да пусне ще се разбере правилно от феновете и. / Тук се сетих за Кейти и Гага, които наложиха само един стил за себе си в пика си и при рязката промяна хората не ги разбраха и дори ги отблъсна тази промяна. /

Само това прекалено често пускане на албумите при Рири повлия на продажбите им според мен.Обаче при сиглите е супер силна, което пак е ОК. Не се и съмнявам, че първа ще измести Мадона при най-продаваните изпълнители. Макар и при различни условия към настоящето и продажбите. А още няма 30 г., което наистина е изумително.

Аз също се надявам скоро да чуем от Рири нещо като изброените от теб песни. Мисля че Love on the brain от последния албум също може да се включи към тях.

Отделно от тези неща козметичната и линия Fenty Beauty има продажби за 72 млн. долара през първия месец. А колекциите и с Пума и Маноло Бланис са едни от най-продаваните за марките. Мачка на всякакви нива.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Нъц. Shape of you е по-големия хит.

Ти сериозно ли?

Деспасито втръсна защото се чуваше от всякъде, но след години ще помним 2017 с нея. Световен хит, който смаза всякакви рекорди без да е изпълнена от популярен изпълнител. Да, Ed Sheeran е по-голям от Luis Fonsi, но сравнението между двете песни дори е смешно.

Сподели в други сайтове

Ти сериозно ли?

Деспасито втръсна защото се чуваше от всякъде, но след години ще помним 2017 с нея. Световен хит, който смаза всякакви рекорди без да е изпълнена от популярен изпълнител. Да, Ed Sheeran е по-голям от Luis Fonsi, но сравнението между двете песни дори е смешно.

Самият факт, че в момента Shape of you е по-високо в класациите от Despacito, а властваше 4-5 месеца преди нея, е показателен кое колко е омръзнало. Blurred Lines също беше най-големия хит на 2013, но към днешна дата почти никой не се сеща за нея. Despacito е едно по-успешно Asereje.

Сподели в други сайтове

Само дето Деспасито продължава да е най-купуваната песен в Гугъл плей, номер 2 е сред най-гледаните клипове за изминалите 24 часа , а Shape Of you e номер 9 чак сред най-гледаните клипове, а на наградите в Испания на 10 ноември всичко снимаше Фонси с телефоните си на Деспасито и се кефеше.

Даже и португалската версия е купувана, вече е номер 2.

Сподели в други сайтове

Да, Анти е ужасен албум, но в него е най-добрата песен в кариерата и - Love On the Brain!

Сподели в други сайтове

Ти сериозно ли?

Защо да е смешно сравнението, малко по-напред давах линкове. Във всички отношения, Шейп е ако не преди Деспасито, то веднага след нея по показатели. Дори и в Ютуб.

А и Джъстин Бийбър и Деди Янки са много популярни, особено първият даде огромен тласък на песента, макар и най-вече в Щатите.

Сподели в други сайтове

Деми се срещна онлайн с Фонси чрез FaceTime да обсъдят предстоящата им съвместна песен. Изцяло нова песен ще е. Деми казва, че ще практикува испанския си:

http://www.billboard.com/articles/columns/...acetime-meeting

Според инстаграма на Фонси, песента излиза на 17 ноември само ден след Латино Грами:

https://www.instagram.com/p/BbdyDKzB1ao/?taken-by=luisfonsi

Сподели в други сайтове

Камила може да остане на номер 1 за трета седмица във Великобритания, но за върха се борят Еминем и Рита Ора след изпълненията им на МТV наградите:

http://www.officialcharts.com/chart-news/e...rmances__20995/

Камила ще бъде на Латино Грами на 16 ноември във Вегас, за да представи наградата на Алехандро Санз за "Личност на годината".

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...