Fast Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 Много ми харесва! Ще има ли видео? Да. Снимала е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Snippet на Is that alright на Лейди Гага Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Днес Аврил в Шоуто на Джими и ще пее новата песен там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Лиъм Пейн щеше да пуска албум, уж.. Някой да има инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Лиъм Пейн щеше да пуска албум, уж.. Някой да има инфо? Пусна ЕР.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Пусна ЕР.. Това да, но очаквах че ще има и друг с всички песни.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много ми харесва! Ще има ли видео? Излиза в 21:00 българско време, послучай нейния рожден ден. Да й е честит! Ето трейлър: Изумително е какъв неочакван успех продължава да жъне песента. Вече дори измести Еминем от върха по продажби в САЩ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Тъкмо обмислях да го постна. Прекрасно изпълнение! Дългата пауза от сцената й се е отразила добре на гласа. Объркал съм часа на излизане на клипа, ще е дори още по-скоро- в 7. Броени минути до премиерата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Колко е красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Колко е красива. И все така младееща, както винаги. Но това все пак е Мелиса, а тя си се поддържа жената. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 И все така младееща, както винаги. Но това все пак е Мелиса, а тя си се поддържа жената. :1000 (29): Песента вече ми е любима! ❤ Разкажи ми историята около Аврил. Не съм запознат. Попадал съм на някви теории, че е умряла и е била заменена от нейна двойничка. Мелиса ли се казва? Разкажи откъде идват тези конспиративни теории и сподели твоето мнение. Много ми е интересно. Искам дълъг и увлекателен разказ плс 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Гледай този клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Песента вече ми е любима! ❤ Разкажи ми историята около Аврил. Не съм запознат. Попадал съм на някви теории, че е умряла и е била заменена от нейна двойничка. Мелиса ли се казва? Разкажи откъде идват тези конспиративни теории и сподели твоето мнение. Много ми е интересно. Искам дълъг и увлекателен разказ плс �� Горното клипче на Фаст е доста подробно, то е едно от най-известните. Според мен това са глупости. Аврил просто порасна, стана по-женствена и реши да се комерсиализира, донякъде под натиска на лейбълите. Но си е същата. Да не говорим, че то си беше доказано, че тези твърдения са някаква шега от сайт през 2004. И все пак няма лошо човек да се посмее с теориите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Неочаквана комбинация: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Разочарован съм. Най-слабата и песен тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Горното клипче на Фаст е доста подробно, то е едно от най-известните. Според мен това са глупости. Аврил просто порасна, стана по-женствена и реши да се комерсиализира, донякъде под натиска на лейбълите. Но си е същата. Да не говорим, че то си беше доказано, че тези твърдения са някаква шега от сайт през 2004. И все пак няма лошо човек да се посмее с теориите. :1000 (29): Изгледах видеото и се разрових в нета. То имало цял сайт за тва. http://avrilestamorta.blogspot.com/?m=1 Не вярвам естествено, но определено си е пипала лицето. Мислиш ли, че тя по някакъв начин е подклаждала тази теория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 2018 и Шер пак дебютира на първо място по продажби в itunes ww albums и itunes europe albums. Скандална жена! Селена днес също разби с колаборация. Може ли мастър ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Изгледах видеото и се разрових в нета. То имало цял сайт за тва. http://avrilestamorta.blogspot.com/?m=1 Не вярвам естествено, но определено си е пипала лицето. Мислиш ли, че тя по някакъв начин е подклаждала тази теория? Не е изключена пластични хирургия, да. Не мисля, че тя я подклажда теорията. Просто една лъжа като се повтори сто пъти някои я смятат за истина. :1000 (29): 2.7 милиона гледания на Head Above Water за първото денонощие. Не е силно като за ТОП име, но е добре като за звезда от ранните 00s. Вторият или третият най-добър дебют за самата нея. В iTunes беше изместена от другата хубава песен на Гага и Брадли. Щях да похваля американците за избора ако не бяха помогнали и Таки таки да я измести. :1000 (29): 2018 и Шер пак дебютира на първо място по продажби в itunes ww albums и itunes europe albums. Скандална жена! Селена днес също разби с колаборация. Може ли мастър ? Селена е най-хубавото нещо в тази песен. :1000 (29): Нещо не ми покри очакванията сингъла, от такива имена се очакваше нещо по-силно. А Шер, че мачка не е никаква изненада. Още искам авторски албум обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Вече ще сме октомври а по-големите или по-важни, актуални звезди нямат намерение да издават албуми тази година, скука. Дано има surprise releases. Слухове че Katy ще колаборирала с Zedd, Вritney с Pittbull и Marc Anthony - I feel so free with you... Как ми липсва времето когато Рира пускаше албуми всяка година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Таки таки си е една префасонирана (и по-слаба) Суа кара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Таки таки си е една префасонирана (и по-слаба) Суа кара. Ха, да, наистина - явно затова ми харесва. Леко напомня и на X, поне по бийта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари