xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 тя набара Карди точно в апогея й Нима копието на Минаж е започнало да залязва толкова бързо? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Мина 00:00 часа и новият албум на Покора вече излезе в Spotify: https://open.spotify.com/album/7lh4MGKwIo343kS0gcjcB0 И новият албум на Ема Бънтън също излезе: https://open.spotify.com/album/3SZ3cbYeS9O8edtb6OEUgg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Новия албум на BTS с 1.4М продажби в Южна Корея само за няколко часа. :o K-pop пазара става все по-голям от западния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Новия албум на BTS с 1.4М продажби в Южна Корея само за няколко часа. :o K-pop пазара става все по-голям от западния. Ужас, много ми е противна тази музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 В понеделник в 8:35 българско време ще пее Ariana Grande. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Новия лийд сингъл на Taylor Swift излиза след 2 седмици според новия брояч в сайтът и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Селена, Карди, Снейк и Озуна са пяли вчера на Коачела. Евала! Такъв хит заслужаваше да се представи на голяма сцена. Очакваме Тейлър! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 On 4/11/2019 at 6:44 PM, xroflx9 said: Нима копието на Минаж е започнало да залязва толкова бързо? :1000 (29): Не знам дали залязва, но определено не ми се струва толкова актуална, колкото миналата година по това време. Значи Тейлър все пак се е решила на по-ранно издаване. Дано да има успех, от всичките ми любимки само при нея и Деми има някакъв останал такъв потенциал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 hour ago, SG said: Не знам дали залязва, но определено не ми се струва толкова актуална, колкото миналата година по това време. Най-сетне.Откога чакам този момент.😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Жестока Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 4 hours ago, SG said: Не знам дали залязва, но определено не ми се струва толкова актуална, колкото миналата година по това време. Значи Тейлър все пак се е решила на по-ранно издаване. Дано да има успех, от всичките ми любимки само при нея и Деми има някакъв останал такъв потенциал. Тя Деми дали работи вече по нов албум? Гледах вчера отрязала си е косата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 2 hours ago, BobiTo said: Тя Деми дали работи вече по нов албум? Гледах вчера отрязала си е косата. Имаше данни, че го записвала. Но на този етап няма за кога да бърза- до края на годината винаги ще е подходящо време за издаване. Важното е да излее душата си, защото това несъмнено ще е най-чакания й албум. Новата прическа ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 За един ден са навъртяли 90млн. 😯 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 6 минути, Vancho said: За един ден са навъртяли 90млн. 😯 Тубата им изтри 10 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Изтекъл е първия клип на Britney Spears ft. G-Eazy - Make Me.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Хванах Billie Eilish на Коачелата, и останах приятно изненадан от представянето и. За възрастта си има невероятна харизма и знае как да владее публиката. Някои от песните ми се забиха в главата. Със сигурност ще чуя албума. Нямам търпение за Ариана утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Зейн се сети да пусне нов клип от новия си албум: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Ариана разби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Добро представяне от Ариана. И Били е била интересна, както винаги. Кейти също щяла да пее. Като цяло силен избор на изпълнители тази година. Meanwhile... Madonna - Madame X - нов албум Още от самото начало тази ера изглежда по-интересна от предните няколко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, SG каза: Кейти също щяла да пее. Като цяло силен избор на изпълнители тази година. Тя пя 365 със Zedd. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Много от изпълнителите са имали технически проблеми, включително и Ариана. Надявам се да имат повече късмет следващия уикенд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, Fast каза: Тя пя 365 със Zedd. Смятай колко ми е затънал интереса към нея щом сега разбирам, че вече е пяла. Пуснах си го, става. Моите поп-чалга любимки нещо много ме отблъскват в последно време. Надеждите за близкото бъдеще са ми в Тейлър. И Деми по някое време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 От 13.04.2019 г. от 20:48, Fast каза: Тубата им изтри 10 млн. Те обикновено гръмват с милиони и после рязко им падат гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари