Vancho Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 6 часа , SG каза: Meanwhile... Madonna - Madame X - нов албум Още от самото начало тази ера изглежда по-интересна от предните няколко. Изглежда обещаващо. Кога излиза първи сингъл? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, Vancho каза: Изглежда обещаващо. Кога излиза първи сингъл? Тъкмо го поствах. В сряда излиза. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 42 минути, SG каза: Тъкмо го поствах. В сряда излиза. Ооо с Малумаа. Тръпна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Поздрав с този шедьовър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Madonna пуска новия си албум на връх рождения ми ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Излезе и първия сингъл. Доста различна песен. Трудна за асимилиране на първо слушане- не е нито чист поп, нито латино, нито регетон, а е необичаен експеримент, който веднага се забива. Ето затова е кралица на попа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 В албума ще има два дуета с Малума, и по един с Анита, Суей Лий и Куейво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Мадона се е активизирала покрай участието си на Евровизия 2019 като интервал акт. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 35 минути, Blueberry каза: В албума ще има два дуета с Малума, и по един с Анита, Суей Лий и Куейво. Както винаги кака Мадж не се притеснява да награби новото поколение млади месца. На мен любимото ми заглавие от албума още от сега е Bitch I'm Loca. преди 22 минути, meleto каза: Мадона се е активизирала покрай участието си на Евровизия 2019 като интервал акт. И още промо е подготвила. Този път е организирала ерата предварително, добре тръгва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Топ ! Песен, стейджинг, всичко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ни два дена не минаха, веднага се заговори за награди. Her new Homecoming: The Live Album will be eligible for both album of the year and in whatever genre album category a screening committee decides it fits best. #queenB https://www.billboard.com/articles/news/awards/8507711/beyonce-homecoming-grammys-chances?fbclid=IwAR05HdCEH3bs-U7dEhujC3Ir6QfpSifGBg4vyutDQrpQoUr6fgjAwS3qSGY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Спрете всичко, което слушате и пуснете новия хит! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Изтече информация, че новата резиденция на Britney Spears - Domination е била отменена, защото е отказвала да пие лекарствата си и е шофирала без разрешението на баща си, който има пълен контрол над нея чрез доживотен особен семеен надзор, заради което е успял да я натика в лудница против волята и. Официалната версия е че той е много тежко болен, едва ли не на смъртно легло, и тя е отменила резиденцията за да се грижи за него. През март месец е бил забелязан на някаква сватба в отлично здраве. Не съм и толкова голям фен, но искрено се надявам да се отърве от хватката на този дърт алчник, който цял живот живее на гърба на славата и парите и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 И Кети Пери и тя запя на испански в новата версия на Con Calma: Както и Алиша Кийс: Кой каквото ще да говори тези 2 песни са в момента големи хитове и ще владеят лятото тази година. А с новите версии с Кети Пери и Алиша Кийс още повече ще придобият известност. Отново латино музиката властва и то пак от Пуерто Рико. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 25 години и те още са тук и публиката ги обича Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На 1 май Мадона с Малума ще пеят съвместната си песен на наградите на Билборд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 часа , zai4eto82 каза: И Кети Пери и тя запя на испански в новата версия на Con Calma: Както и Алиша Кийс: Кой каквото ще да говори тези 2 песни са в момента големи хитове и ще владеят лятото тази година. А с новите версии с Кети Пери и Алиша Кийс още повече ще придобият известност. Отново латино музиката властва и то пак от Пуерто Рико. Една подробност оригинала не е латино 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 13 минути, Brian каза: Една подробност оригинала не е латино Знам, но на Daddy Yankee е голям хит в момента, както и другата на Pedro Capo. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, zai4eto82 каза: ако събираш клипове като мен, втората я има в мастер ако се интересуваш може да си я свалиш, песента ми допада 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 9 минути, Brian каза: ако събираш клипове като мен, втората я има в мастер ако се интересуваш може да си я свалиш, песента ми допада Аз ги имам двете песни, но не и в новите версии дето излязоха днес с Кети Пери и Алиша Кийс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много закачлив текст има новото на Беки Джи с Малума: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много добри песни от Dinah. Тази ми е фаворит. Дано стане хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ей го текста, много кефи Казаха ми на улицата, че питаш за мен(Какво питаш) Не знам какво са ти казали, но не търся любов Аз съм свободна, не се нуждая от портфейла ти, имам си мой, още по-малко някой като теб да ме пази Остави малката си игра вече, аз не се влюбвам в теб Не се нуждая от мъж,който да ме ........ Купувам си нещата, ти няма да ме контролираш, за да бъда с теб, по-добре да остана сама Няма да ти мия чиниите, нито да ти гладя ризите, ако това е което търсиш, намери го в друга. Аз също не знам как да готвя, но знам как да ти дам любов. Ако това е, което търсиш, заключено е. Отговорът е не Отговорът на въпроса ти е не Не, не, не и не Отговорът на въпроса ти е не Не, не, не и не Спокойно, скъпа аз съм чист Прави си нещата, аз си мия колата (красавице) Знам какво чувстваш и нямам нищо против Търся независима жена Винаги съм искал някоя като теб Преди известно време усещах, че ме обичаше и намеренията, които имаше, защото леглото ми беше студено и си мислих, че заслужаваш тази награда Съжалявам, скъпа, ако толкова настоявам, но ти имаш дупе, което ме подлудява. Оставих всички да чакат, спокоен съм, признавам ти, че можеш да се отнасяш зле с мен, ако ме целунеш накрая Отговорът на въпроса ти е не Не, не, не и не Отговорът на въпроса ти е не Не, не, не и не Винаги настоявам, но тя казва не Не, не, не и не 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 27 минути, -A. каза: Много добри песни от Dinah. Тази ми е фаворит. Дано стане хит. Тя е пуснала EP. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари