Guest Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Когато дойде една от групите,с които си израснал в Бургас и я изтървах Много готина група бяха и готини мъже: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Всички албуми на No Mercy и в Spotify ги има, поне са помислили за феновете:: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Кефим, че след големия спад Кейти все пак направи хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Снощи бяха наградите Teen Choice 2019. Част от наградите са за CNCO за латино изпълнител и латино песен за Pretend. Лятна песен отива при Шон Мендес и Камила за Сеньорита. Филмът Аладин е взел за фантастичен филм. а Уил Смит и Наоми Скот, които изиграха принцеса Жасмин и Джина също са взели награди. Лятна група са взели Джонас Брадърс. Тейлър Суифт пък е взела за Икона и е първата, която взема такава награда на тези награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 слушате ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Деспасито 2 ?? бахтиии хита ! циганката Камила успя да изкара хит след Хавана. коментирайте ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Честит 30-ти рожден ден на Джо Джонас и той порасна: https://www.youtube.com/watch?v=kBNt8hYvn8A Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 YAASSSS 😜🍑🍑 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Празнували са 30-я рожден ден на Джо Джонас на турнето на Джонас Брадърс. Жена му Софи донесла торта със свещички, цялата публика му пее честит рожден ден и после Джо целува жена си Софи: https://www.thevoice.bg/news/joe-jonas-na-30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 💖💖💖 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 @Starboy вчера видях,че и ти слушаш Били,така че коментирай този хит💓 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 минута, xroflx9 каза: @Starboy вчера видях,че и ти слушаш Били,така че коментирай този хит💓 Обожавам яяяяяя! Това момиче разклати всичките големи имена тази година, просто не мога да я спра, албумът и е БРУТАЛЕН! А bad guy е един невероятен хит, сега точно преди броени минути излезе информация официална от Билброд, че детронира "Old Town Road" и другата седмица ще е номер 1! Просто разби всичко живо, обичам я!!! Ако си падаш по ремикси ти препоръчвам този, днес цял ден го слушам ... 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 3 минути, Starboy каза: Обожавам яяяяяя! Това момиче разклати всичките големи имена тази година, просто не мога да я спра, албумът и е БРУТАЛЕН! А bad guy е един невероятен хит, сега точно преди броени минути излезе информация официална от Билброд, че детронира "Old Town Road" и другата седмица ще е номер 1! Просто разби всичко живо, обичам я!!! Ако си падаш по ремикси ти препоръчвам този, днес цял ден го слушам ... "Old town road" ми е най-противната песен от тази година. Иначе аз за Били научих съвсем случайно. Докато си слушах музика веднъж и ютюб ми предложи тази й песен И оттогава все си пускам песните й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Току що, xroflx9 каза: "Old town road" ми е най-противната песен от тази година. Иначе аз за Били научих съвсем случайно. Докато си слушах музика веднъж и ютюб ми предложи тази й песен И оттогава все си пускам песните й. Чуй мигом целия албум When we all fall asleep where do we go? след което EP-to don't smile at me ! Всички песни са много различни от всичко предлагащо се, интересни и скандални. Друг интересен факт е, че песните ги пишат тя и брат ѝ, просто разцепиха всичко живо! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Поздрав за всички с един от шедьоврите на РЕЙХАНА 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Деми стана на 27. Празнува рождения си ден на концерт на Ариана Гранде. Двете имат общ мениджър. Ариана и танцьорите й са я поздравили после лично и Ариана й казала,че много я обича. Те приятелки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 BFF:Don't be so extra Me: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Какво мислите за тази девойка ? Това ми е от любимите песни за годината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, -A. каза: Какво мислите за тази девойка ? Това ми е от любимите песни за годината. Харесвам много Without Me, но Nightmare ми е досадна по някаква причина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Пишат че Lover бил лийкнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, Fast каза: Харесвам много Without Me, но Nightmare ми е досадна по някаква причина. О, много силно парче. И то ми е от фаворитите, но ''Кошмар'' е просто перфектна. Не мога да повярвам, че така флопна. Скоро ще пуска албум - дай боже силни парчета. Иначе очаквате ли новите проекти на Селена ? Говори се, че ще са с ретро нотка. В текстовете ще разкаже за всичко което се е случило в последните три години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Току що, Willy каза: Пишат че Lover бил лийкнат. Да, намерих го даже, изтърпях го до половината - скучен ми идва много! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Все още няма омръзване. Жалко,че флопна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Поне NRO разби. Чакаме клипа на другия флоп. Деми ще издава нова музика скоро. И ще участва във филм на Нетфликс за Евровизия. Чакаме с нетърпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Много слаб албум от Тейлър. Никой няма да конкурира с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари