SG Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Предстои ми да чуя албума, но засега песента Lover ми се очертава като една от любимите за годината, а клипа още повече допълва това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 На мен пък ми хареса албума на Тейлър. Според мен се е справила добре. Само дето е избрала неподходящи песни за сингли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Нов албум от CNCO на 10 октомври и днес преди час пуснаха нов сингъл от него: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Тейлър Суифт разкрива, че тя се е влюбила в Джо Алуин, докато е била с Том Хидълстън в песента "Жестоко лято" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 CNCO ще пеят и на Видеомузикалните награди на MTV на 26 август. Предстои им тази седмица и участие на Билборд на живо (Billboard En Vivo) в Ню Йорк. Изобщо навсякъде са канени- хем на латино награди и събития, хем и на англоезични събития и награди, и най-вече на MTV. Признати са отвсякъде. Най-успешната група от 4 години насам. Как започнаха и докъде стигнаха само. От самото им начало ги гледах как ги избираха в La Banda Рики, Алехандро Санз и Лаура Паузини- от толкова много кандидати накрая избраха само 5 за група и колко неща постигнаха и награди спечелиха досега. Браво на CNCO! 👏👏👏 Групата на Рики Мартин и мечтата му да има латино бой банда толкова успешна се сбъдна. Красиви готини, талантливи- събрани от различни краища на света- Куба, Еквадор, Мексико, Пуерто Рико в името на музиката. Кристофър щеше да продължи да прави обувки, ако не беше попаднал в групата CNCO- как се промени живота им изведнъж на всички 5 момчета- Ричард, Кристофър, Забдиел, Джоел и Ерик като станаха известни и въпреки това си останаха все така земни и човечни. Новият им албум се казва "Кои сме ние"( Que Quienes Somos) и 85 % от албума е написан от тях и излиза на 11 октомври: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Новия албум е доста по-слаб от предните два. След първо слушане ми харесаха само четири песни: - Cruel summer - The man - Miss Americana & The Heartbreak Prince - Afterglow Мисля, че именно Мис Американа ми е любима за следващ сингъл. Другите песни наистина не стават и нямат никакъв потенциал. Разбирам, че това и е най-личния албум до момента и е искала да е по-нежен и сладникав, но е могла да направи някоя тупалка от Макс Мартин. Lead сингъла е тотална грешка. Супер зле. Трябваше да е или YNTCD или някоя от споменатите от мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Един от любимите ми тракове от албума. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час , Fast каза: Един от любимите ми тракове от албума. Да, той е малко по-живичък и открояващ се, единствено той е добавен и в най-големия плейлист в Спотифай - Today's Top Hits. Иначе на мен ми хареса и това тракче, приятно е, куплетите особено са много приятни за ухо ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Помните ли Indila? След 5 годишна пауза, най-после се завърна... с този буламач. Много съм разочарован. Дано другите песни в предстоящия и нов албум не са такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Да си питам тука.😁 Ще има ли навити и за поне един edition Worldvision. Само с чуждестранни проекти от споменатите жанрове в темата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 преди 23 минути, Willy каза: Да си питам тука.😁 Ще има ли навити и за поне един edition Worldvision. Само с чуждестранни проекти от споменатите жанрове в темата. За съм, но сроковете трябва да са по-дълги, защото хората които слушат световна музика сме далеч по-малко от слушащите само попфолк и балканско. Едва изписваме 1-2 страници тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 12 часа , Willy каза: Да си питам тука.😁 Ще има ли навити и за поне един edition Worldvision. Само с чуждестранни проекти от споменатите жанрове в темата. И аз съм за. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Чакаме ли новия албум на Лудото Ленче? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 19 часа , Willy каза: Да си питам тука.😁 Ще има ли навити и за поне един edition Worldvision. Само с чуждестранни проекти от споменатите жанрове в темата. И аз съм за. Какво стана ще имаме ли нов албум от Адел тая година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 25 Author Report Share Публикувано Август 25 преди 1 час, Vancho каза: И аз съм за. Какво стана ще имаме ли нов албум от Адел тая година? По празниците, както всеки път. Тогава има най-силни продажби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Днес са Видеомузикалните награди на MTV. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Днес са Видеомузикалните награди на MTV. В 2:00 пре-шоуто и в 3:00 наградите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 4 минути, Fast каза: В 2:00 пре-шоуто и в 3:00 наградите. Ще ги гледам като ги качат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Има ли други фенове на тази кралица? Уникална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Луди са по CNCO на Билборд на живо преди 2 дена. Джоел е много готин и него най- много го харесват: https://www.youtube.com/watch?v=URSqiZ1KDpo Джо Джонас все по-готин става. Луди са по Джонас Брадърс снощи на наградите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Росалия и до наградите на МТV стигна: Сеньорита е номер 1 в Хот 100 на Билборд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Снощи CNCO и Джонас Брадърс са загубили за Най-добра група на MTV Video Music Awards. Спечелили са BTS. Ако не бяха CNCO, да бяха Джонас Брадърс спечелили. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 На 6 септември нов сингъл от Бекстрийт Бойс със Steve Aoki. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 21 часа , zai4eto82 каза: Сеньорита е номер 1 в Хот 100 на Билборд. Най-накрая. Напълно заслужено! Чух албума на Тейлър. Доволен съм. Идва ми горе-долу на нивото на Reputation. Но 1989 си остава ненадминат. Miss Americana and the Heartbreak Prince, Cruel Summer и The Man са single worthy. Харесват ми и други като Cornelia Street и London Boy, а Soon You'll Get Better ме разтърсва. И огромни цифри се очакват. Единствената освен Адел от поколение 2006-2008, която е на такова ниво и днес. Браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 часа , SG каза: Най-накрая. Напълно заслужено! Чух албума на Тейлър. Доволен съм. Идва ми горе-долу на нивото на Reputation. Но 1989 си остава ненадминат. Miss Americana and the Heartbreak Prince, Cruel Summer и The Man са single worthy. Харесват ми и други като Cornelia Street и London Boy, а Soon You'll Get Better ме разтърсва. И огромни цифри се очакват. Единствената освен Адел от поколение 2006-2008, която е на такова ниво и днес. Браво. Във twitter всички са луди по албума. Не мога да си го обясня. Доста по-слаб е от последните два. И аз подкрепям, че само тези три песни стават за сингъл. И наистина мисля, че Miss Americana най-много би се задържала нищо, че в момента върви по-зле от другите две. Изненадва ме колко много ме зариби Lover. Не знам дали това не е скритата лимонка в албума. Като стрийминг и продажби върви супер. Дори по-добре от предните два трака. Не знам защо YNTCD не стана някакъв жесток хит. За близо два месеца няма 200 милиона стрийминг, което е много слабо като за такова име. Ариана се изложи. След толкова разбити рекорди, два тотални хита и един стабилен такъв очаквах пак да избухне а песента върви по-зле и от breathin. Не знам дали не прекали с толкова много тракове и медийно присъствие. Иначе Скутер продължава да инвестира в нея като луд. Особено в радиото е нещо страшно. Деми за пореден път мачка с грешни решения. Сама знае, че не е много стабилна и пак се е захванала с триста неща. Мачка с амбиция, но не си ли даде сметка, че не става ? Филм, нова музика, сериал. Пак да не предруса. Интересно ми е Майли какво ще представи с новите 2 EP. 'Mother's Daughter' категорично заслужаваше много повече. Не се обиждай, но твоята любимка мачка. Small talk се прие на ниво Fergie. Вече не може да се обвини нито визия нито нищо. Плачевно е там. Да вземе една дълга почивка ала Адел и да се завърне след някоя година. Гага се спекулира, че този петък ще пусне surpriese release. И за такъв албум се говори през септ. Нищо не се знае. Загадка. За моята любимка предпочитам да не говоря. Омръзна ми от нея. Тоя албум е готов от 3 месеца и нито lead single нито изгледи да се занимава с музика. Ходи ми на Дисниленд и снима фотосесии за Пума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари