rakim Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Новият албум на Inna ще се казва "YO" (Аз) и ще бъде на испански. Излиза скоро. Първа песен от него на 2 ноември. Боже, тази още ли се мъчи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Кефи ме как всички мълчат за това, какъв успех е тази ера за Гага Това не значи, че не го отчитаме. А и то оставаше да не е успех след целия пи ар, който направиха. Едно можем да й признаем на Гага- не се отказа след сгромолясването от 2013 и продължи да се бори да наложи името си и да продължи да радва феновете си, за разлика от някои други. Колкото и изненадващо да е, ако и следващата й поп ера е успешна има потенциал да ми стане по-голяма любимка от тези някои други a.k.a обущарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Утре Зейн пуска нещо- дали албума или тийзър към него, или нова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 След като Селена много тежко прие новината за Деми за свръхдозата й и й изказа подкрепа, сега Деми също приема новината тежко, че Селена е в болница и предлага подкрепа на нея и семейството й. Деми много обича Селена. https://www.standard.co.uk/showbiz/celebrit...n-a3962491.html Вече 2 месеца Деми се лекува https://www.eonline.com/uk/news/973117/demi...6kXXVmlOiReOWB8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ариана Гранде е развалила годежа и сватба няма да има. Дойде й акъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 В 15:00 часа наше време Зейн пуска новата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Фонси вече пуска по-често песни от Рики.Утре излиза новия му сингъл с Ozuna. И заради Фонси и Ozuna ще се завърти у нас: http://www.thevoice.bg/news/luis-fonsi-se-zavryshta Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Фонси вече пуска по-често песни от Рики.Утре излиза новия му сингъл с Ozuna. И заради Фонси и Ozuna ще се завърти у нас: http://www.thevoice.bg/news/luis-fonsi-se-zavryshta Той Озуна си се върти у нас: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Той Озуна си се върти у нас: Това го въртят заради Селена само. Другите песни на Ozuna не се въртят у нас. Тъй че заради Фонси и Озуна ще намаже. Писна ми от тези колаборации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Това го въртят заради Селена само. Другите песни на Ozuna не се въртят у нас. Тъй че заради Фонси и Озуна ще намаже. Писна ми от тези колаборации. Заради Селена или не, въртят го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Заради Селена или не, въртят го. Голям праз. Искам самостоятелни песни. Докога с тези колаборации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И новото на Фонси излезе-нищо ново, вечната тема за двама мъже, които обичат една жена и как единия е по-добър ор другия-пято, пято и пак регетон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Хита на сезона е ''Таки таки''. В началото феновете на Ариана изпаднаха в транс и крещяха, че това ще е най-големия провал на сезона а трака вече разбива всичко живо! Дано Селена излезе скоро от болница и ни изненада с албум и сингъл - голяма сила е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Хита на сезона е ''Таки таки''. В началото феновете на Ариана изпаднаха в транс и крещяха, че това ще е най-големия провал на сезона а трака вече разбива всичко живо! Дано Селена излезе скоро от болница и ни изненада с албум и сингъл - голяма сила е. И хит да е, искам истинска музика вече. Писна ми от тоя регетон. Толкова стойностни изпълнители загубиха същността си като се обърнаха към регетона, включително и Рики. Даже и Дрейк запя на испански в новата си песен и то с Бънито. Предпочитам това. Добре, че направиха клип Бънито, Озуна и Карди Би са най-ужасните изпълнители от новите, които могат да съществуват Таки Таки е най- тъпата песен, която може да измислят. Музиката не отива на добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Чак vbox7 рекламира новото на Фонси и вика нов латино хит. Не е кой знае какво песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Таня, има много хубави песни напоследък, дори и да не обичаш регетон, електронно и хип-хоп. Примерно новите на Халзи, Рита Ора, Калид, Чарли ХСХ и Трой Сиван... че даже и на Сам Смит последната не е много електронна, макар и да е с Калвин. Така че нищо й няма на музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Таня, има много хубави песни напоследък, дори и да не обичаш регетон, електронно и хип-хоп. Примерно новите на Халзи, Рита Ора, Калид, Чарли ХСХ и Трой Сиван... че даже и на Сам Смит последната не е много електронна, макар и да е с Калвин. Така че нищо й няма на музиката. Не е мойто. Калид не го понасям. Новото на Дуа Липа е хубаво, новата на Havana, Аврил Лавин, Bazzi с Камила- Beautiful, всичко на Лиам Пейн, новото на Ник Джонас и на Зейн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Не е мойто. Калид не го понасям. Новото на Дуа Липа е хубаво, новата на Havana, Аврил Лавин, Bazzi с Камила- Beautiful, всичко на Лиам Пейн, новото на Ник Джонас и на Зейн. На Зейн не съм я слушала, нещо не ми се слуша той напоследък. Нито на Лиам. Обаче на Ник - Right now е сууупер яка песен. Не знам защо няма никакъв интерес към това момче, има много хубави песни, които остават незабелязани. Последният му хит е ужасната Levels, а след нея пусна и клипира поне 3 супер добри неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Selena Gomez x Fergie x Bad Bunny x Prince Royce - Mala (Bad) soon. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На Зейн не съм я слушала, нещо не ми се слуша той напоследък. Нито на Лиам. Обаче на Ник - Right now е сууупер яка песен. Не знам защо няма никакъв интерес към това момче, има много хубави песни, които остават незабелязани. Последният му хит е ужасната Levels, а след нея пусна и клипира поне 3 супер добри неща. На Ник я въртят у нас, харесах я още като излезе преди клипа, не знам защо не е хит. На Зейн последните му песни и тази новата от вчера ми харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На Ник я въртят у нас, харесах я още като излезе преди клипа, не знам защо не е хит. На Зейн последните му песни и тази новата от вчера ми харесват. Те всичко му въртят на Ник, аз затова и знам какво пуска. В Туитър страниците, Ютуб каналите и класациите, които следя, по нищо не личи, че той има активна кариера... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Те всичко му въртят на Ник, аз затова и знам какво пуска. В Туитър страниците, Ютуб каналите и класациите, които следя, по нищо не личи, че той има активна кариера... Да,, не прави промо, не обикаля предавания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Selena Gomez x Fergie x Bad Bunny x Prince Royce - Mala (Bad) soon. Fergie и Селена в едно... отново доста необичайно. Не знам дали трябваше да пускат песни с нейно участие докато е в болницата. Да се излекува, да излезе, да си почине още малко и като за празниците да пусне lead сингъла и албума вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари