Guest Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Деми получава нов телефонен номер, след като напуснa рехабилитацията. Деми и Уилмър продължават да общуват помежду си и след излизането на Деми от рехабилитацията. Чуват се всеки ден по телефона и то доста разговарят и се виждат често. Дали няма да се съберат пак? Деми няма намерение все още да се връща на работа, а ще продължи да се възстановява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Бекстрийт Бойс ще бъдат на живо днес в 21:00 часа наше време в youtube и ще говорят за предстоящия си албум,турне и новия си сингъл #Chances: Зейн пуска утре нов сингъл с Ники Минаж. Новият му албум ще излезе около февруари-март. Новият албум на Аврил Лавин на 20 февруари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Толкова тъжна песен: Фонси: Знам, че все още ти харесвам 3,2,1 Стоиш тук в празната стая, видях те там и кръвта ми замръзна. Вземи ме обратно до този дълъг Септември. Не знам как съм те оставил да си отидеш Намери ме, на друго място и време, само, ако беше мой/я, но вече съм на някой друг/а Предполагам, че имах последния си шанс и сега това е нашия последен танц, ти падна през пукнатините в ръцете ми, трудно е да се каже, че всичко свърши, но аз вече съм на някой друг/а Усещам, че ръцете ти се приближават до моите, не казвай думите, които обичам да чувам, ритъмът продължава и затварям очите си Фонси: Хей, знам, че все още ти харесвам много повече от това, което казваш, мога да го видя в очите ти, че не само искаш да останем като приятели, имаш сърцето ми, ти си моята мания, твой съм завинаги Щеше ми се да те срещнах на друго място и време, само, ако беше мой/я Този любовна история завършва за теб и мен, защото аз съм вече на някой друг/а Всяка нощ все повече ми липсваш Знаеш, че заслужаваш по-добро, това, което чувстваш към нея не е любов Аз съм вече на някой друг/а Новият албум на Clean Bandit "Какво е любов?'' на 30 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Baby е невероятна песен, дори присъствието на Фонси не може да я развали. Клийн Бандит са ми едни от любимите изпълнители (ако можем да ги наречем така) в последните години, буквално всичките им песни са страхотни. Язък, че светът повсеместно няма вкус и няма да направи тази песен топ хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Baby е невероятна песен, дори присъствието на Фонси не може да я развали. Клийн Бандит са ми едни от любимите изпълнители (ако можем да ги наречем така) в последните години, буквално всичките им песни са страхотни. Язък, че светът повсеместно няма вкус и няма да направи тази песен топ хит. Мен тази песен ме разплаква. Може пък албумът като излезе сега и да стане хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Може ли някой, който разбира от класации да обясни? Кой чарт има предвид тази откачалка? Това е невъзможно най-големият й флоп да бъде номер №1 17 години по-късно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Може ли някой, който разбира от класации да обясни? Кой чарт има предвид тази откачалка? Това е невъзможно най-големият й флоп да бъде номер №1 17 години по-късно. Феновете и са стартирали инициатива #JusticeForGlitter, и оттогава се изкачва в класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Феновете и са стартирали инициатива #JusticeForGlitter, и оттогава се изкачва в класацията. Проверих сега в сайта на itunes - няма и следа от него на челните места в Американския itunes. Сигурно са манипулирали класациите на някакви смешни държави като Тайван, Южна Корея и тем подобни, там са луди по нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Проверих сега в сайта на itunes - няма и следа от него на челните места в Американския itunes. Сигурно са манипулирали класациите на някакви смешни държави като Тайван, Южна Корея и тем подобни, там са луди по нея. https://kworb.net/charts/aitunes/us.html На четвърто място е в САЩ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 https://kworb.net/charts/aitunes/us.html На четвърто място е в САЩ. Леле, майко, на това викам dedicated fan base. Имаш ли представа горе-долу колко копия продава средно №1 албум в Щатите към днешна дата? Не съм следил отдавна Билборд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Една от любимите ми песни напоследък. На Марина й харесвам и някои предишни, но в тази сякаш ме кефи най-много. Леле, майко, на това викам dedicated fan base. Имаш ли представа горе-долу колко копия продава средно №1 албум в Щатите към днешна дата? Не съм следил отдавна Билборд. Въпросът не е колко продава, а колко се стриймва. :1000 (29): Откакто въведоха стрийминга като фактор ставаме свидетели как албуми с няколко хиляди продажби са на първите места благодарение на толкова много слушания, които ги докарват до някакви огромни цифри. А албуми с десетки хиляди продажби и малко стрийминг- извън Топ 10, страхотния албум на любимката ми Барбра Стрейзънд е един от най-пресните примери. Иначе много се радвам за случая с Марая. Тя го заслужава след като този албум за жалост се превърна в дефиницията за флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Въпросът не е колко продава, а колко се стриймва. :1000 (29): Откакто въведоха стрийминга като фактор ставаме свидетели как албуми с няколко хиляди продажби са на първите места благодарение на толкова много слушания, които ги докарват до някакви огромни цифри. А албуми с десетки хиляди продажби и малко стрийминг- извън Топ 10, страхотния албум на любимката ми Барбра Стрейзънд е един от най-пресните примери. Иначе много се радвам за случая с Марая. Тя го заслужава след като този албум за жалост се превърна в дефиницията за флоп. Оо, да, стрийминга, верно, че вече той е голям фактор. От мноого време не следя Билборд, в наши дни следя кючеците на Антоан Мехмед Стораро. Да... флоп. Продаде към 1.3 милиона копия, пилотния сингъл достигна до номер №2 в Хот 100, обачеее ФЛОП! За нейните стандарти тогава беше флоп. Иначе самият филм беше доста тъпичък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Оо, да, стрийминга, верно, че вече той е голям фактор. От мноого време не следя Билборд, в наши дни следя кючеците на Антоан Мехмед Стораро. Да... флоп. Продаде към 1.3 милиона копия, пилотния сингъл достигна до номер №2 в Хот 100, обачеее ФЛОП! За нейните стандарти тогава беше флоп. Иначе самият филм беше доста тъпичък. Нейният случай беше все едно Гага през 2013 или Кейти през 2017. Страшно завишени очаквания за тяхното представяне след мощното властване в предишни години... и накрая първите сингли не могат да стигнат номер 1 дори и в iTunes, където е по-лесно. А конкретно за Марая да продаде само един милион копия е страшно малко като се има в предвид как е мачкала преди това. Като заговорих за любимките си някой чул ли е вече Коледната песен на Кейти дето е някакъв ексклузив в Amazon? Не ми харесва, че пак се е поднесла с любимата си прическа на обложката, но за песента чета хубави коментари и очаквам с интерес да я чуя като я качат за слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 RIP - конска опашка?! Нещо неочаквано https://www.instagram.com/p/BqNvgDeAhjr/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 На мен винаги ми е харесвала повече без конската опашка. Супер е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 На мен винаги ми е харесвала повече без конската опашка. Супер е! Даа, и на мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Марая беше и на първо място по едно време, но и Куийн, и Гага са огромна сила в момента заради филмите. Чакам изненадващ рилийз на Ариана до седмица-две, дано и той дебютира на първо място. Даже имам чувството, че ще направи някакви мега силни продажби в първата седмица, ще видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Little Mix убиха с албум. Аз съм в шок колко е добър, буквално 2/3 от песните са чук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Little Mix убиха с албум. Аз съм в шок колко е добър, буквално 2/3 от песните са чук! Винаги са държали ниво. Ако бяха от САЩ щяха да са много по-хитови, но шанс. Трябва им някой smash и ще го постигнат, но и сега са си супер. И е похвално - 6 години и 5 албума, нито се е чуло за скандали помежду им, нито някоя е тръгнала да напуска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Аз съм им фен още от Salute ерата и са ми много на сърце, но откъм албуми винаги са били 50/50 - няколко силни песни, няколко приятни и много пълнеж. Но този от началото до края държи високо ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ариана трябваше през август да пусне NTLTC и албума сега през есента, щеше да разбире топ 5 на хот 100. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 CNCO стават вече световноизвестни. Първо с Little Mix, сега с Мегън Трейнър и Шон Пол. 23 ноември: нов албум от Рита Ора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Селена не следва Деми в инстаграм от януари, сега и Деми вече не я следва. Феновете на Деми откачат след като тя не следва Селена в инстаграм. Казват, че причината Деми да не следва вече Селена е едно интервю, което Селена е дала докато Деми е била в болница. Макар, че Селена не е казала нищо толкова за Деми, но Деми е казала, че истинските приятели не дават интервюта за приятели докато са в болница. Деми е отдадена на здравето си, фитнеса и трезвеността си.Сега, след като оцеля след като беше близо до смъртта, цялата й перспектива за живота, взаимоотношенията и всичко останало се промени. Тя премахна някои хора, които са били в живота й преди предозирането. След като Деми напусна рехабилитацията и много от феновете й казаха, че е дебела, тя започна сега усилени тренировки във фитнеса. Деми планира голямо завръщане към музиката през 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари