Denis Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Тая противна Зайка съсипа форума и осра всички хубави теми. Направете й един блог-дневник и там да пише за всичките си тъпотии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Тая противна Зайка съсипа форума и осра всички хубави теми. Направете й един блог-дневник и там да пише за всичките си тъпотии. Този път нищо нередно не е направила. Обсъжда поп в тема за поп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Зейн е пуснал кавър на хинди песен. Много кефи как пее на хинди. Феновете са очаровани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Зейн трябва да я вкара в албума. Много го харесват как пее на хинди: Зейн го пусна и веднага вчера качили оригинала, който е много зле: На Зейн е много по-хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тази песен е уникална, задължително да я правят следващ сингъл! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Много неадекватно поведение от Зейн.. лято 2017 пуска уж lead сингъл със Сия, която стана супер хит - отличен старт за нова ера. Казваше по медиите, че албума го пуска януари (отлична разлика между сингъл и албум), дойде януари - албум няма, новини няма. От април насам е почнал да пуска някакви песни нон стоп, вече не знам колко станаха, сигурно над половината албум. Много странна стратегия, ако това се дължи на екипа - да го смени мигом, определно не е печеливша. Дуета с Минаж, който така се чакаше от феновете му, вече е на 96-то място по продажби в USA, другите не знам дали са влизали въобще там. Хаотично, мудно и блудкаво. Имам чувството, че не знае къде се намира. Harry Styles е време да покаже как се правят нещата.. Halsey – по предварителни прогнози, Without Me се изкачва до номер 2 в Билборд! Ето това му се вика успех, браво на момичето, нямам търпение да пусне албума си. Тази песен няма да е в него, тя е по-скоро нещо като продължение на Him & I. Нейните албуми са супер, винаги с концепция, нищо не е нахвърлено ей така, нито ред на песни, нито заглавия, това ми харесва. И междувременно да кажа, че преоткрих тази песен, толкова чувствена, самата музика е плач, изпълнението е брутално... ето това е истинска балада! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Марая е направила много добър албум. Харесва ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Много неадекватно поведение от Зейн.. лято 2017 пуска уж lead сингъл със Сия, която стана супер хит - отличен старт за нова ера. Казваше по медиите, че албума го пуска януари (отлична разлика между сингъл и албум), дойде януари - албум няма, новини няма. От април насам е почнал да пуска някакви песни нон стоп, вече не знам колко станаха, сигурно над половината албум. Много странна стратегия, ако това се дължи на екипа - да го смени мигом, определно не е печеливша. Дуета с Минаж, който така се чакаше от феновете му, вече е на 96-то място по продажби в USA, другите не знам дали са влизали въобще там. Хаотично, мудно и блудкаво. Имам чувството, че не знае къде се намира. А защо никъде не промотира синглите - като в предавания, концерти..? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Много неадекватно поведение от Зейн.. лято 2017 пуска уж lead сингъл със Сия, която стана супер хит - отличен старт за нова ера. Казваше по медиите, че албума го пуска януари (отлична разлика между сингъл и албум), дойде януари - албум няма, новини няма. От април насам е почнал да пуска някакви песни нон стоп, вече не знам колко станаха, сигурно над половината албум. Много странна стратегия, ако това се дължи на екипа - да го смени мигом, определно не е печеливша. Дуета с Минаж, който така се чакаше от феновете му, вече е на 96-то място по продажби в USA, другите не знам дали са влизали въобще там. Хаотично, мудно и блудкаво. Имам чувството, че не знае къде се намира. Harry Styles е време да покаже как се правят нещата.. Halsey – по предварителни прогнози, Without Me се изкачва до номер 2 в Билборд! Ето това му се вика успех, браво на момичето, нямам търпение да пусне албума си. Тази песен няма да е в него, тя е по-скоро нещо като продължение на Him & I. Нейните албуми са супер, винаги с концепция, нищо не е нахвърлено ей така, нито ред на песни, нито заглавия, това ми харесва. И междувременно да кажа, че преоткрих тази песен, толкова чувствена, самата музика е плач, изпълнението е брутално... ето това е истинска балада! Всичките дирекшънъри тръгнаха супер след разпадането на групата, а после нещо спряха да правят правилните стъпки в кариерите си. Аз вече не виждам потенциал в никой от тях, за съжаление. Може и да нацелват някое и друго Топ 20-30 хитче, но като цяло завършват като почти всички останали групи- без дълготрайни солови кариери. За Halsey съм доволен, макар и да не мога да се примиря и с нейната прическа, както и с тази на Кейти. Радвам се, че поп звездите започват пак да доминират в Билборд. Ренесанса на световния поп явно върви ръка за ръка с ренесанса на чалгата хаха. Любимата ми песен на Марая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Всичките дирекшънъри тръгнаха супер след разпадането на групата, а после нещо спряха да правят правилните стъпки в кариерите си. Аз вече не виждам потенциал в никой от тях, за съжаление. Може и да нацелват някое и друго Топ 20-30 хитче, но като цяло завършват като почти всички останали групи- без дълготрайни солови кариери. За Halsey съм доволен, макар и да не мога да се примиря и с нейната прическа, както и с тази на Кейти. Радвам се, че поп звездите започват пак да доминират в Билборд. Ренесанса на световния поп явно върви ръка за ръка с ренесанса на чалгата хаха. Любимата ми песен на Марая! Liam никак не върви зле, пуска си ЕПто вече, пуска си сингли, участва в разни колаборации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Liam никак не върви зле, пуска си ЕПто вече, пуска си сингли, участва в разни колаборации. И мен понастоящем именно Лиъм ме радва най-много, но за жалост неговите проекти вече изобщо не са успешни. Струва ми се, че ще си остане само с Strip That Down и For You като по-големи хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Harry Styles е най-интересния от групата, албумът му е един стил – толкова ретро, толкова Nirvana, страшен! Истинска класа, турнето му беше също успешно, вярвам, че той ще има успехи, стига да продължи в същия дух. Sing Of The Times е една от най-качествените песни излизали последните години! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Harry Styles е най-интересния от групата, албумът му е един стил – толкова ретро, толкова Nirvana, страшен! Истинска класа, турнето му беше също успешно, вярвам, че той ще има успехи, стига да продължи в същия дух. Sing Of The Times е една от най-качествените песни излизали последните години! Напълно съгласен за качеството на сингъла и албума. Но откъм успехи нещо и той издиша. Най-малкото ерата беше много зле развита- отначало разби с песен на нивото на някои класики от 70-те и в следващия момент сякаш умишлено с лейбъла взеха да саботират всичко. От първия сингъл на следващия албум зависи дали ще отиде нанякъде, но нещо не вярвам и в неговото развитие вече. И Найъл пусна супер албум, между другото. Ей тази песен ми е една от любимите от него, радвам се че я направи сингъл, но не се радвам, че също завърши като титаничен флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Явно тук е мястото да кажа, колко ме кефи новият албум на Марая. Брутално добър, класи над последния например. Личния ми топ 3 за момента: 1. Caution 2. Giving me life 3. Portrait Има и песен Runway, включена само в японското издание, където са луди по нея. Някой би ли намерил линк за нея. Или ако може да се изтегли от това видео? Само тук я намерих, поне да се чуе. Mariah Carey - RUnway 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не знам защо но все песни които не ми харесват доживяват успех напоследък. Sorry и Alone са ми много по-любими отколко Without me, също и при Гранде. пп. Спекулира се че кралицата Би е снимала клип в кралския дворец в UK. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 А защо никъде не промотира синглите - като в предавания, концерти..? Щото е кукумицин. И първият албум, макар и с доста бозички, имаше силни парчета, той ги пренебрегна. Тази с Кейлани ми е топа. Като цяло Лиам се движи най-добре по комерс вълната, Зейн има много стабилни комерс хитове, но сам се прецаква, Хари е за ценители, страшна класа. Найъл се посреща много добре с неговия mellow pop, но не го виждам като хипер успешен. А Луи го мързи повече и от Зейн, но като цяло 5 от 5 с прилична кариера - това го е нямало никога. Но искам да се събират вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деми не следва вече Селена, Ник Джонас и Иги в инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Кога чакаме клипа на "thank u, next", ще е нещо епично, доколкото виждам? Ариана никога не е разочаровала откъм клипове, ама такава силна ера/ери като сега не е имало никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Baby на Clean Bandit e хит у нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Искам да излезе в понеделник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Голям хайп има за този клип, ще разбива със сюжети от филми. Клипът ще завърши картинката на най-големия хит на Ариана - вече 3 поредни седмици номер 1 в UK и разбира се - в HOT 100. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не мога да повярвам колко далеч стигна Фонси, чак и дует с Ерос Рамацоти в новия албум на Ерос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Утре дебютният сингъл на сина на Браян от Бекстрийт Бойс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари