Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Ама какъв албум изкара само Зейн- цели 27 песни, интересно заглавие и обложка вдъхновена от старогръцката митология.

Да вземат пример от Зейн изпълнителите и да пускат албуми с много песни, а не с 10 песни. Браво на Зейн- отново различен и оригинален от останалите! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ама какъв албум изкара само Зейн- цели 27 песни, интересно заглавие и обложка вдъхновена от старогръцката митология.

Да вземат пример от Зейн изпълнителите и да пускат албуми с много песни, а не с 10 песни. Браво на Зейн- отново различен и оригинален от останалите! :Vishenka_05:

Тоя пост го постваш сигурно за 12ти път. :mf_surrender: :mf_surrender: Разбрахме, че изкарал албум със 27 песни, ама то това само ние тук го знаем и то заради теб. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Тоя пост го постваш сигурно за 12ти път. :mf_surrender: :mf_surrender: Разбрахме, че изкарал албум със 27 песни, ама то това само ние тук го знаем и то заради теб. :gun_bandana:

Много негативно същество. Аз го имам вече, а тука сте назад.

Сподели в други сайтове

Мен песента на Аврил ме е зарибила много, също като Head Above Water. Харесва ми колко са различни една от друга, звученето и на двете (най-вече на Tell Me It's Over) е нещо доста ново за нея като изпълнител. Този албум се очертава един от най-истинските й- създаден от душа, а не с комерсиална цел... с изключение, може би, на Dumb Blonde. :D

Между другото, Tell Me It's Over се развива доста добре като за промо сингъл на отдавна не толкова актуална певица. Дано да успее да си свърши работата и да й помогне да продаде някое и друго копие на албума отгоре. Доколкото разбрах е станал номер 1 по pre-order-и в САЩ и на други места, това е чудесно.

Dusk till dаwn - защо не е в новия албум на Зейн? <_<

Голяма грешка, това му е тоталния хит след Pillowtalk. Но самият албум е доста особен като идея.

Сподели в други сайтове

Страхотна е!!! Освен като творчество израсна много и вокално.

Най-високите тонове обаче не бяха на живо. Защо? :gun_bandana:

Защо мислиш, че не са били на живо? За мен си звучаха окей.

If you listen closely to the lyric video she posted on her channel, you'll be able to hear how each pre-recorded whistle tone sounds the same and has the same length. In this video though, each whistle sounds slightly different, and the last one is more prolonged than the other three. If that doesn't prove that she hit those live, Idk what will

Сподели в други сайтове

Защо мислиш, че не са били на живо? За мен си звучаха окей.

If you listen closely to the lyric video she posted on her channel, you'll be able to hear how each pre-recorded whistle tone sounds the same and has the same length. In this video though, each whistle sounds slightly different, and the last one is more prolonged than the other three. If that doesn't prove that she hit those live, Idk what will

Слушах и гледах внимателно. Да, различни са от лирик видеото, но за мен са предварително записани. Чуй добре и наблюдавай изражението й. Забележи как си отваря устата и въобще фейса й - супер спокоен, без грам напрежение и кристално ясен звук.

Абсурд да е на живо.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Дано този път да довърши албума вече. Искам нормална ера от нея, а не само отделни сингли. Пък и искам нова битка Деми vs. Селена догодина. :3fdb8960598fa63e:

Албума бе завършен още окт. месец. Предполагам, че ако няма никакви проблеми този път ерата наистина ще започне скоро.

Не с Деми а с Майли ще са в пряк дуел. Всъщност и Ариана ще пуска албум.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Битката всъщност ще е между всички ex-ки, не че Ариана вече не е над останалите. Но конкретно дуелът на Селена и Деми винаги е бил най-забавен. :D

Забавен, но винаги Селена го печели. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Забавен, но винаги Селена го печели. :3fdb8960598fa63e:

Реално отдавна не сме ги виждали ера срещу ера, мисля че за последно през 2015. Останалото са сравнения на различни техни успехи и неуспехи или от ера, или като единични предложения и колаборации с този и онзи, а така нещата са доста относителни.

Сподели в други сайтове

Реално отдавна не сме ги виждали ера срещу ера, мисля че за последно през 2015. Останалото са сравнения на различни техни успехи и неуспехи или от ера, или като единични предложения и колаборации с този и онзи, а така нещата са доста относителни.

Че до 2015 почти всяка година пускаха и двете албум.

През следващата година ще има битки между много звезди:

1. Селин Дион и Мадона

2. Риана и Бионсе

3. Лейди Гага и Кейти Пери

4. Всички ex act

5. Тейлър и Адел

:3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Да, до 2015 беше някак по-стабилна войната на С&Д, затова казвам че трябва отново да имат ери едновременно, за да имаме по-ярка основа за сравнение.

Относно другите...

1. Селин Дион и Мадона - Те били ли са някога в битка, съвсем различни пластове на музиката обслужват? :1000 (29): Както и да е, за Селин е ясно че ще е успешна по нейния си по-различен начин, а Мадона може и да изненада.

2. Риана и Бионсe - Това ще е интересно, аз съм за Риана.

3. Лейди Гага и Кейти Пери - Тук война няма вече, защото едната сама пожела да сложи край на кариерата си, докато другата влага всичко от себе си, за да зарадва феновете си и да покаже, че не е за отписване. И настоящата ситуация го потвърждава- на едната въобще не й дреме, че има потенциален Коледен хит в ръцете си, докато другата направи какво ли не, за да получи отново признаието не само на публиката, а и на критиците, и то в нови сфери. Разликата е огромна.

4. Всички ex act - Майли за мен е тотално изгърмяла вече, въпреки добрата последна песен. За Ариана си е ясно че е над всички, от Селена не съм сигурен какви очаквания да имам. А за Деми е ясно, че ми е фаворитката и имам очаквания да се задържи добре във времето.

5. Тейлър и Адел - И те обслушват различни ниши, но мнението ми- Тейлър ако не направи правилните стъпки ще изгърми в стил ARTPOP, а Адел ще има успех, но и при нея ще се види, че вече не е чак такъв фактор.

И в световната музика също като в чалгата имаме нужда от нови големи имена!

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...