Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Новият албум на Зейн пропада още повече в Билборд 200 тази седмица- от номер 61 на номер 147. Много тъжно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Бекстрийт Бойс пуснаха пореден клип от предстоящия си албум и са снимали съпругите си с децата си. Новият албум на 25 януари: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Зейн пропадна тотално с новия си албум. Вече е вън топ 100 албумите във Великобритания в днешното класиране. Бритни отменя концерти заради баща си, който преди месеци бил в болница и едва не е умрял. Сега ще има дълго да се възстановява и тя е взела решението да спре да пее временно макар и да й се къса сърцето докато той се възстанови и казва семейството преди всичко и че обича всичките си фенове. Приятелят й я подкрепя. Поне попадна на свестен мъж, който да я обича от доста време насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 И двата уикенда на Коачела ще се стриймват на живо в YouTube. Ще се става рано... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Зейн пропадна тотално с новия си албум. Вече е вън топ 100 албумите във Великобритания в днешното класиране. Зейн май ще се връща на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Зейн май ще се връща на сцената. ? Ами не знам, ама албумът му се провали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 ? Ами не знам, ама албумът му се провали. https://twitter.com/zaynmalik/status/1081663272787562499 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Утре Зейн пуска нов клип, ще е интересен от трейлъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Утре Зейн пуска нов клип, ще е интересен от трейлъра. На коя песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 На коя песен? Satisfaction Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Satisfaction Не е лоша, но има много по-добри песни в албума. "Common", "If I got you" и "Insomnia" са ми фаворити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не е лоша, но има много по-добри песни в албума. "Common", "If I got you" и "Insomnia" са ми фаворити. "Good years", "There you are", "No Candle No Light", "Fingers" и "Rainberry" също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Не ме впечатли особено клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Зейн и Джиджи пак са разделени. Фонси пуска албум на 1 февруари след 8 години чакане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Разтърсваща документална поредица. Изгледах я наполовина и останах потресен. Този изверг е примамвал малки момиченца м/у 12-17 с известността си и ги е третирал като секс кукли, правил е тройки с тях и ги е записвал на видео. Как е възможно подобен човек да бъде на свобода? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не ме впечатли особено клипа. То трябва имаш мисловен процес, за да ти хареса и схванеш смисъла на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 То трябва имаш мисловен процес, за да ти хареса и схванеш смисъла на клипа. Имам си аз мисловен процес, а ти си намери някой да ти удовлетвори нуждите в леглото, че май са големи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Имам си аз мисловен процес, а ти си намери някой да ти удовлетвори нуждите в леглото, че май са големи. Невероятен мисловен процес имаш, намесвайки съвсем други клишета в спор, в който не знаеш какво друго да отговориш. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Невероятен мисловен процес имаш, намесвайки съвсем други клишета в спор, в който не знаеш какво друго да отговориш. Ти ако не се обадиш няма кой. Не се меси в неща, които не те засягат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Не знаех че Zayn още има фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ти ако не се обадиш няма кой. Не се меси в неща, които не те засягат. Ще се обаждам и намесвам когато и където си пожелая. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Страхотна! Днес я чух в едно кафене и ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Страхотна! Днес я чух в едно кафене и ме зариби. Ти пък, чак сега ли я чу. Тя стана хит у нас, Clean Bandit пуснаха и нов албум. Много е тъжна песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ще се обаждам и намесвам когато и където си пожелая. В дискусии, които не ти е искано мнението не би трябвало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари