Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Зейн пропадна тотално с новия си албум. Вече е вън топ 100 албумите във Великобритания в днешното класиране.

Бритни отменя концерти заради баща си, който преди месеци бил в болница и едва не е умрял. Сега ще има дълго да се възстановява и тя е взела решението да спре да пее временно макар и да й се къса сърцето докато той се възстанови и казва семейството преди всичко и че обича всичките си фенове. Приятелят й я подкрепя. Поне попадна на свестен мъж, който да я обича от доста време насам.

Сподели в други сайтове

Разтърсваща документална поредица. Изгледах я наполовина и останах потресен. Този изверг е примамвал малки момиченца м/у 12-17 с известността си и ги е третирал като секс кукли, правил е тройки с тях и ги е записвал на видео. Как е възможно подобен човек да бъде на свобода?

Сподели в други сайтове

То трябва имаш мисловен процес, за да ти хареса и схванеш смисъла на клипа.

Имам си аз мисловен процес, а ти си намери някой да ти удовлетвори нуждите в леглото, че май са големи. ;)

Сподели в други сайтове

Имам си аз мисловен процес, а ти си намери някой да ти удовлетвори нуждите в леглото, че май са големи. ;)

Невероятен мисловен процес имаш, намесвайки съвсем други клишета в спор, в който не знаеш какво друго да отговориш.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Невероятен мисловен процес имаш, намесвайки съвсем други клишета в спор, в който не знаеш какво друго да отговориш.

Ти ако не се обадиш няма кой. Не се меси в неща, които не те засягат.

Сподели в други сайтове

Ти ако не се обадиш няма кой. Не се меси в неща, които не те засягат.

Ще се обаждам и намесвам когато и където си пожелая.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...