Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Дуа жива ли е още? Пусна 2 сингъла от албума и до там. (Като изключим тези, които си бяха излезли преди него.) След 3 дни пускат "Swan Song" от саундтрака на Alita: Battle Angel. От снимките, които качва, получавам Run the world vibes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 4 дена до новият албум на Бекстрийт Бойс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 След 3 дни пускат "Swan Song" от саундтрака на Alita: Battle Angel. От снимките, които качва, получавам Run the world vibes Втори албум кога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Каква е тая нова версия на "Анаконда"? В клипа все едно гледам клонинги на Ники. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ariana Grande fifth studio album is dropping on February 8. It will be available for pre-order on Friday with tracklist and cover. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ariana Grande fifth studio album is dropping on February 8. It will be available for pre-order on Friday with tracklist and cover. Йей .. Това видяхте ли? Трима изпълнители обвиниха Ариана Гранде в плагиатство Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ZEDD & Katy Perry - "365" - Скоро Крайно време беше, доста се очакваше. Дано да е силен проект. Напоследък очакванията ми спрямо Кейти незнайно защо започнаха да се завръщат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 В момента я слушам. Звучи приятно. Усещам как ще се превърне в една от любимите ми песни за сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Нови албуми- 25 януари: Бекстрийт Бойс 1 февруари: Луис Фонси 8 февруари: Ариана Гранде и Давид Бустаманте. Ще бъде интересен месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 В момента я слушам. Звучи приятно. Усещам как ще се превърне в една от любимите ми песни за сезона. И други позитивни мнения има, радвам се. Аз лично мисля да изчакам официалното излизане, евентуално с клипа. Дано наистина да не разочарова този път. Но ми се струва, че няма- мисля си, че теорията ми ще се окаже вярна и маймунджулъците ще се окажат просто средство да създаде отново интерес около себе си и образа си, след като преди това хайпа беше намалял заради голямото моткане. За жалост все още не виждам как малкото й останали привърженици бихме могли отново да я водим новата кралица на попа (каквато вече щеше да е станала ако не беше направила тооолкова много грешни кариерни ходове ), но поне едно актуално име може да си бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Един пич, който е също чул песента е качил текста в Genius. https://genius.com/Zedd-and-katy-perry-365-lyrics Аз лично много се зарибих. Цял ден си я тананикам. От отдавна песен на Кейти не ми е харесвала толкова много. Zedd се е постарал да и направи различна песен. Има някои някои елементи от Stay и The Middle, но структурата на песента няма нищо общо с тях. Със сигурност ще стане голям хит. Да се надяваме да не изтече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Понеже ги изтриха от Genius [Verse 1] Waking up next to you in the middle of the week Never needed anyone to send me off to sleep And I know I said, go slow But I can't hold back, no more Got a premonition this ain’t gonna be a thing [Pre-Chorus] You make the weekend feel like a year Baby you got me changing 24/7, I want you here I hope you feel the same thing [Chorus] I want you to be the one that's on my mind On my mind, on my mind I want you to be the one I'm with Monday night Tuesday night, every night Are you gonna be the one that’s on my mind? 365, all the time I want you to be the one to stay You give me the night and day [Verse 2] Love it when you come back And can't take it when you leave Got me fantasizing our own issues already And I wanna just let go Falling deeper than ever before Say that you already lock it up in a heartbeat [Chorus] I want you to be the one that's on my mind On my mind, on my mind I want you to be the one I'm with Monday night Tuesday night, every night Are you gonna be the one that's on my mind? 365, all the time I want you to be the one to stay You give me the night and day [Post-Chorus] I think about you all the time 24/7, 365 I think about you all the time 24/7, 365 [bridge] Oh oh oh, are you gonna be the one? Oh oh oh, are you gonna be the one? Are you gonna be the one? I want you to be the one [Chorus] I want you to be the one that's on my mind On my mind, on my mind I want you to be the one I'm with Monday night Tuesday night, every night Are you gonna be the one that's on my mind? 365, all the time I want you to be the one to stay You give me the night and day [Post-Chorus] I think about you all the time 24/7, 365 I think about you all the time 24/7, 365 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Julia & Selena Gomez - Anxiety (spotify) Очаквах да е много по-зле от snippet-a. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Бекстрийт Бойс започват да обикалят предавания да промотират новия си албум, който излиза днес. Ще бъдат в Шоуто на Джими, Good morning, America. Така се прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 И новият албум на Бекстрийт Бойс е вече тук: https://open.spotify.com/album/02FX4aLHDNacfV4bMnO9Kv Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Голям смях вчера :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 По-добра от на Дуа и Джулия фт Селена ____________________ Тези дни се очаква новата колаборация на Карди с Бруно Марс и още един известен изпълнител Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 По-добра от на Дуа и Джулия фт Селена ____________________ Тези дни се очаква новата колаборация на Карди с Бруно Марс и още един известен изпълнител Точно любимия ми трак направиха сингъл, браво! Така беше и в предния с "Power". Само не разбирам защо винаги добавят някой черен рапър? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 На Дуа новият проект е много зле. Клипа е як, но песента не става за нищо. Трябва да работи здраво, иначе няма да има следващи успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Мен пък песента ме зариби, малко е странна, но е готина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Новата ми любимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Много готина нова песничка от Алваро Солер: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Julia & Selena Gomez - Anxiety (spotify) Очаквах да е много по-зле от snippet-a. Даже изобщо не е зле. Звученето просто е някакво по-особено, харесва ми. И новите песен и клип на Дуа кефят, този филм ще е нещо брутално. Но като говорим за нови любимки, Ейва все повече ми допада, че и добър вокалист се оказа. Катя ако не се стегне ще я заменяме с копие на първата й конкурентка... ирония. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 По прогнози "7 rings" ще дебютира на първо място, което прави Ариана една от 3-те жени с повече от един дебют директно на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Новата ми любимка. Мега яка е Mabel Както One Shot, така и Don't Call Me Up пръска! С добра концепция за бъдещите и проекти UK може да имат още едно силно женско име в световната музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари