Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 А открихте ли линк за гледане на живо? Тук сме се събрали 4-5 човека и искаме да гледаме, но не знаем откъде. :1000 (29): След 1 час почва, не знам дали ще излъчват и церемонията (а би трябвало, 2019 сме!), но засега гледам от този линк: https://www.grammy.com/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 http://www.time4tv.net/2013/14/cbs.php Намерих работещ линк, за който иска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Турците ги стриймват в 1080p и няма лаг https://www.powerapp.com.tr/tvs/powertv/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Dua Lipa е спечелила Best Dance Recording за "Electricity" и Best New Artist, а Cardi B Best Rap Album за "Invasion of Piracy" . Много съм доволен от резултатите, но по-голяма част от изпълненията бяха скучни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Рики колко е готин бил снощи нацЧервения килим със сина си, после и на откриването. Махнал е брадата, най-после. Синът му издокаран като баща си. Къде е бил Джоан, взел сина си на Грами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Алиша Кийс и тя обича Рики писала. Кой не го обича. 😊 И Рики и той я обича. Рики и Матео много готини. Само тоя мустак хич не му отива на Рики както смятам аз и останалите фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Хайде, пак "Хавана". Камила така осъзнава ли, че се бетонира като One hit wonder? Заспах още в началото, но хванах перформънса, за който стоях будна - Майли и Шон. Звучи супер така Много ми е нелепо, че са поканили родителите на Мак Милър, за да гледат как Карди Би му взима наградата... добре, че тя поне има малко акъл и е казала, че я споделя с него. Доста са ми странни тия награди - в големите категории печелят или жени, или цветнокожи, а най-добре цветнокожи жени. Не видях един бял мъж победител в основна категория, wtf? Освен Крис Корнел, нали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Хайде, пак "Хавана". Камила така осъзнава ли, че се бетонира като One hit wonder? Заспах още в началото, но хванах перформънса, за който стоях будна - Майли и Шон. Звучи супер така Много ми е нелепо, че са поканили родителите на Мак Милър, за да гледат как Карди Би му взима наградата... добре, че тя поне има малко акъл и е казала, че я споделя с него. Доста са ми странни тия награди - в големите категории печелят или жени, или цветнокожи, а най-добре цветнокожи жени. Не видях един бял мъж победител в основна категория, wtf? Освен Крис Корнел, нали... Тя Камила е осъзнала, че е точно такава. Изобщо не я виждам като голямата звезда, която искат да я направят. Дуа и Ариана я мачкат. Иначе това за чернокожите отдавна го говоря. В днешно време негрите и особено жените си връщат за миналия век. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Avril Lavigne ft. Nicki Minaj - Dumb Blonde - Днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Какво мислите за Били Айлиш? Много интересен артист е според мен и повечето ѝ песни са много приятни и зарибяващи! Чакаме с трепет 29-ти март, когато излиза дебютният ѝ албум! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 След прекрасните "Head Above Water" и "Tell Me It's Over" това не върви. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това все пак е Аврил, след 2007 няма как да не набута поне по едно копие на Girlfriend във всеки албум. :1000 (29): Като изключим факта, че изобщо няма да пасва на цялостното настроение на албума, парчето е жестоко, поне за мен. Ще се слуша доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Отвратителен трак, не бих си го пуснал втори път, а първия не го чух целия. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Гага е пяла страхотно на грамитата. "Shallow" заслужава да триумфира на оскарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това все пак е Аврил, след 2007 няма как да не набута поне по едно копие на Girlfriend във всеки албум. :1000 (29): Като изключим факта, че изобщо няма да пасва на цялостното настроение на албума, парчето е жестоко, поне за мен. Ще се слуша доста. Дано другите песни не са като тази, че зле положението иначе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дано другите песни не са като тази, че зле положението иначе. Няма да са, тя вече постна откъсчета в социалните мрежи, също и описание на песните. По всичко личи, че този път албумът й ще е наистина personal и на база личните й преживявания в различни аспекти. Тя и Dumb Blonde е на база нейно преживяване, де, поне в това отношение ще си пасне с концепцията на албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Няма да са, тя вече постна откъсчета в социалните мрежи, също и описание на песните. По всичко личи, че този път албумът й ще е наистина personal и на база личните й преживявания в различни аспекти. Тя и Dumb Blonde е на база нейно преживяване, де, поне в това отношение ще си пасне с концепцията на албума. Можеше да ни я спести Dumb Blonde. Новия трак на Ари май прави по-бавно гледания от предните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ариана отново е на 1-во в Billboard Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ариана отново е на 1-во в Billboard С толкива тъп нов албум. Не знам за какво взе Грами и за миналия си албум. Новият албум на Фонси влиза на номер 18 в Билборд 200, а за латино и латино поп албуми в Билборд директно на номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 С толкива тъп нов албум. Не знам за какво взе Грами и за миналия си албум. Новият албум на Фонси влиза на номер 18 в Билборд 200, а за латино и латино поп албуми в Билборд директно на номер 1. Е на теб щеше да ти хареса само ако беше в стил bubblegum поп, или регетон. :1000 (29): Музикалните критици го обожават. 88 точки в Metacritic от 19 ревюта. Най-добре оценения и албум до момента. Засега се води #1 албум на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Е на теб щеше да ти хареса само ако беше в стил bubblegum поп, или регетон. :1000 (29): Музикалните критици го обожават. 88 точки в Metacritic от 19 ревюта. Най-добре оценения и албум до момента. Засега се води #1 албум на годината. Не е това. Просто не ми харесва. Dangerous woman албума много ми харесва. Новия и предишния й не. Регетона ми омръзна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Албумът на Аврил е изтекъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хайде, пак "Хавана". Камила така осъзнава ли, че се бетонира като One hit wonder? Заспах още в началото, но хванах перформънса, за който стоях будна - Майли и Шон. Звучи супер така Много ми е нелепо, че са поканили родителите на Мак Милър, за да гледат как Карди Би му взима наградата... добре, че тя поне има малко акъл и е казала, че я споделя с него. Доста са ми странни тия награди - в големите категории печелят или жени, или цветнокожи, а най-добре цветнокожи жени. Не видях един бял мъж победител в основна категория, wtf? Освен Крис Корнел, нали... Шон е ебаси прекрасника. Още се чудя защо не му дадоха и на него една награда. Много се радвам, че и него успях да слушам на живо през изминалата година. Напълно си заслужава емоцията, а само какво чувство влага в изпълненията си. :1000 (33): :1000 (19): Avril Lavigne ft. Nicki Minaj - Dumb Blonde - Днес Ауч. Въобще не ми хареса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 През лятото Джей Ло ще има турне в Америка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Клипът на 365 - след 3 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари