SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Този проект ще е нещо брутално. Чакаме с нетърпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Нямам търпение за Кейти. Клипа ми изглежда като продължение на "Chained to the rhythm" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен като комбинация между E.T. и Chained to the Rhythm т.е един от най-любимите ми нейни клипове и последният ми наистина любим нейн клип. Обичам футуристичните тематики, затова очаквам разбивация на 'галактическо' ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен като комбинация между E.T. и Chained to the Rhythm т.е един от най-любимите ми нейни клипове и последният ми наистина любим нейн клип. Обичам футуристичните тематики, затова очаквам разбивация на 'галактическо' ниво. Май теорията ти за дългите почивки е много вярна. Ариана прави само 5 месеца почивка между двата албума > постига феноменален успех с втория, вече имаме 2 #1 хита и прогнозиран #2 дебют на третия сингъл. Продажбите също са супер като за някоя която не е Тейлър или Адел Кейти пуска албум след дълга пауза - нищожен интерес. Но по-малко от 2 години по-късно пуска нов сингъл, който вече се радва на добър интерес. Да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Май теорията ти за дългите почивки е много вярна. Ариана прави само 5 месеца почивка между двата албума > постига феноменален успех с втория, вече имаме 2 #1 хита и прогнозиран #2 дебют на третия сингъл. Продажбите също са супер като за някоя която не е Тейлър или Адел Кейти пуска албум след дълга пауза - нищожен интерес. Но по-малко от 2 години по-късно пуска нов сингъл, който вече се радва на добър интерес. Да видим. То и времето е давало достатъчно примери в подкрепа на тази теория. Максимумът между края на една ера и началото на следваща трябва да е година, година и половина- като между Teenage Dream и Prism. Много малко са примерите на успешни проекти след по-голяма пауза- аз сега се сещам само за Адел, но навярно има и други. Катя след последния сингъл от Prism (This Is How We Do) и Rise (първото завръщане) имаше две години, а между първата и CTTR- две години и половина. Сега всичко си е Топ, между Hey Hey Hey и 365- година и малко. А между тях и доста успешен коледен сингъл, между другото. На мен ми се струва, че е на път да се реализира и друга моя теория, а именно- че Кейти си е много голяма хитруша и целият този цирк през 2017 и 2018 го направи, за да събуди отново инак позаспалия интерес към себе си след паузата. Макар и да издразни доста хора и да отблъсна голяма част от феновете си, публиката все още проявява интерес към нея и ако тази година се възползва от този интерес и направи правилни ходове, ще е много добре за кариерата й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Брутален хит! Тези момичета са уникални, с всеки следващия албум вдигат нивото до космически висоти. Официално любимия ми техен трак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Започнаха да пускат съвсем нова песен извън албума и то на английски и испански. Сигурно и у нас ще го завъртят, доста различно и ново: CNCO у нас много се въртят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Брутален хит! Тези момичета са уникални, с всеки следващия албум вдигат нивото до космически висоти. Официално любимия ми техен трак. На мен ми е трудно да определя любимия ми трак, но клипът е жесток. BTW - не мога да повярвам, че Джейд изглежда най-зле от всички, чак имам чувството, че е умишлено. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Ариана тотално доминира в американския Apple Music. Заела е почти целия топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Слушаме новият дебютен албум на Нати Наташа и после новия и на Аврил Лавин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Брутален хит! Тези момичета са уникални, с всеки следващия албум вдигат нивото до космически висоти. Официално любимия ми техен трак. Много яка песен, слушал съм я по City и The Voice и още преди дни ми грабна вниманието. Сега с клипа направо си я запазвам и ще я слушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 На мен ми е трудно да определя любимия ми трак, но клипът е жесток. BTW - не мога да повярвам, че Джейд изглежда най-зле от всички, чак имам чувството, че е умишлено. :1000 (29): Новия албум е уникален, постоянно си го пускам и то без да прехвърлям песни, което рядко ми се случва. Дано за следващ сингъл заложат на това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Албумът на Аврил напълно покри високите ми очаквания. Доста силни, изживяни песни. Само Dumb Blonde изобщо не пасва като звучене, както си и очаквах. Изненадах се да видя, че е номер 1 в световния iTunes, не знаех дали да се надявам и на Топ 3. И песента на Катя и Зед все повече ме зарибява. Тя също е номер 1 по продажби в световен мащаб. Двете ми любимки на върха едновременно, каква наслада... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Албумът на Аврил напълно покри високите ми очаквания. Доста силни, изживяни песни. Само Dumb Blonde изобщо не пасва като звучене, както си и очаквах. Изненадах се да видя, че е номер 1 в световния iTunes, не знаех дали да се надявам и на Топ 3. И песента на Катя и Зед все повече ме зарибява. Тя също е номер 1 по продажби в световен мащаб. Двете ми любимки на върха едновременно, каква наслада... Къде го видя това за Кейти? В Айтюнс в световен мащаб е 7-ма, в САЩ 4-та, първи са Карди и Бруно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Къде го видя това за Кейти? В Айтюнс в световен мащаб е 7-ма, в САЩ 4-та, първи са Карди и Бруно. В kworb вече ъпдейтнаха позициите, номер 1 са. Аз там гледам за WW. https://kworb.net/ww/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 В kworb вече ъпдейтнаха позициите, номер 1 са. Аз там гледам за WW. https://kworb.net/ww/ Лелеее, много се радвам! Песента е супер и я виждам в топ 10 в Билборд. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Лелеее, много се радвам! Песента е супер и я виждам в топ 10 в Билборд. Браво! И аз съм много доволен. Според мен има потенциала да се развие с течение на времето, както беше The Middle и куп други. Но трябва и да я подбутнат с някакво промо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 В kworb вече ъпдейтнаха позициите, номер 1 са. Аз там гледам за WW. https://kworb.net/ww/ Сега е момента Катя да пусне първи сингъл от нов албум до 1-2 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Сега е момента Катя да пусне първи сингъл от нов албум до 1-2 месеца. Според мен планува схема в стил PRISM- първи сингъл към средата на лятото, промо на VMA и после есента втори сингъл и албум. Дотогава и косата може да е порастнала, на мен ми се струва че е започнала да я пуска. А и символиката на видеото със Зед е идеална като за рестарт на кариерата. Макар че след това видео установявам, че и късата коса може да допадне на хората, стига да се вписва успешно в кариерните ходове, а не като в Witness. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Много глупости в новата песен с Бруно Марс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Според мен планува схема в стил PRISM- първи сингъл към средата на лятото, промо на VMA и после есента втори сингъл и албум. Дотогава и косата може да е порастнала, на мен ми се струва че е започнала да я пуска. А и символиката на видеото със Зед е идеална като за рестарт на кариерата. Макар че след това видео установявам, че и късата коса може да допадне на хората, стига да се вписва успешно в кариерните ходове, а не като в Witness. То косата и може да порасне в рамките на 15-20 минути, нали знаеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 То косата и може да порасне в рамките на 15-20 минути, нали знаеш? Ааа без такива, ако ще връща дългокосата визия- да е реална секси мацка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ааа без такива, ако ще връща дългокосата визия- да е реална секси мацка. Ако чакаме истинската коса да порасте, няма да има албум близките 1-2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ако чакаме истинската коса да порасте, няма да има албум близките 1-2 години. Аз бих бил доволен дори и да й е до раменете, като в началото на Witness. Но и късата коса няма да ми пречи особено, стига да си прави хубави прически като тази от Грамитата, а не като някои предишни покъртителни случаи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Според мен планува схема в стил PRISM- първи сингъл към средата на лятото, промо на VMA и после есента втори сингъл и албум. Дотогава и косата може да е порастнала, на мен ми се струва че е започнала да я пуска. А и символиката на видеото със Зед е идеална като за рестарт на кариерата. Макар че след това видео установявам, че и късата коса може да допадне на хората, стига да се вписва успешно в кариерните ходове, а не като в Witness. Кейти е дала интервю, че спира да се занимава с музика защото иска да учи а вие на ера се надявате. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари