-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Кейти трябва да измисли нещо за да убие тази. Кефят ме и двете, ама някак си ще ми е яко ако Кейти я смачка. Трудно, ама не е невъзможно. Кейти и клизма да си направи на сцената вече няма да предизвика интерес. Демонично слаби продажби на сингли и албум. Турнето също флопва жестоко. Една от последните новини е: ''Билетите за концерта на Кейти на цената на женските тампони''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Taylor Swift - Reputation (ALBUM) 24 sept. Мале отново ще имаме Taylor vs Kendrick за албум на годината на Грами наградите, да го пуснеше през октомври щеше да остане за Грами 2019г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Taylor Swift - Reputation (ALBUM) 24 sept. На 10 ноември ще е. Lead сингъла излиза утре (в други ден БГ време) . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Грешка сте, албума излиза на 10-ти ноември така че нищо от файта. На 10 ноември ще е. Lead сингъла излиза утре (в други ден БГ време) . Да, сега видях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 На 10 ноември ще е. Lead сингъла излиза утре (в други ден БГ време) . Да, това излезе по-късно. Явно тази дата е била за сингъла. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Каква страхотна обложка! Тейлър отново няма да разочарова, не че съм очаквал друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 И докато някои отчаяно се опитват да си спасят кариерата, отменят концерти и продават за 9 долара...други, уж много пропаднали, много неуспешни и забравени се радват на небивал концертен успех. Първите 10 концерта от Joanne World Tour завършиха и резултатът е над 20 млн. долара приходи и 100% продадени билети. Плюс днес кравата пусна някакви тийзъри, за които не се знае какви са...Най-вероятно за документалния филм на HBO. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 И докато някои отчаяно се опитват да си спасят кариерата, отменят концерти и продават за 9 долара...други, уж много пропаднали, много неуспешни и забравени се радват на небивал концертен успех. Първите 10 концерта от Joanne World Tour завършиха и резултатът е над 20 млн. долара приходи и 100% продадени билети. Плюс днес кравата пусна някакви тийзъри, за които не се знае какви са...Най-вероятно за документалния филм на HBO. Какво е Joanne Tour? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Какво е Joanne Tour? http://lmfgtfy.com/?q=joanne+world+tour Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Много е тъпо как Кейти умишлено си срина имиджа и кариерата, и сега на монстърчетата им е удобно да идват и да казват 'Видяхте ли'. Колко по-различно щеше да бъде ако не се беше мотала толкова време и си беше реализирала ерата както трябва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Много е тъпо как Кейти умишлено си срина имиджа и кариерата, и сега на монстърчетата им е удобно да идват и да казват 'Видяхте ли'. Колко по-различно щеше да бъде ако не се беше мотала толкова време и си беше реализирала ерата както трябва... :roll1: Ехх.. все при Кейти всичко е умишлено, все дори да е флоп е качествено, нз си кво.. Харесвам много албума, даже повече от Присм, ама това, че е провал откъм продажби, стрийм, за синглите да не говоря си е абсолютен факт. И не мисля, че е умишлено, имайки предвид якото промо, което правеше. Просто направи нещо различно и хората не я приеха и я заклеймиха. Не съм фен на Гага, която пък предизвиква 0 интерес за мен (а и явно не само), изчерпана отдавна, дано не прави повече музика, че да не товари останалите. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 :roll1: Ехх.. все при Кейти всичко е умишлено, все дори да е флоп е качествено, нз си кво.. Харесвам много албума, даже повече от Присм, ама това, че е провал откъм продажби, стрийм, за синглите да не говоря си е абсолютен факт. И не мисля, че е умишлено, имайки предвид якото промо, което правеше. Просто направи нещо различно и хората не я приеха и я заклеймиха. Не съм фен на Гага, която пък предизвиква 0 интерес за мен (а и явно не само), изчерпана отдавна, дано не прави повече музика, че да не товари останалите. Нали точно с теб веднъж обсъждахме, че Кейти вече не иска да е онази голяма звезда Кейти Пери, а да си е Кейти Хъдсън... Все повече се забелязва как тя сама си саботира кариерата- с промяната във външния вид, с проектите, които идват в повече дори и на феновете й, с огромното забавяне на клипове, омешването на сингли и т.н. Кейти Пери беше едно през февруари 2017 и е друго през август 2017- за няколко месеца имиджа й се сгромоляса основно заради нейните действия. Съмнявам се някога да може отново да има хит като CTTR, който пък от своя страна беше по-слаб от предните й големи хитове заради прекаленото й забавяне от почти четири години без нов албум. Какво от това, което съм казал, не е вярно? Аз доста често я критикувам- още преди да започне ерата не ми харесваше, че се бави толкова и знаех, че това ще значи само едно- спад. Не очаквах обаче тя самата доброволно да се довърши по време на самата ера. И все пак, както казах и в темата за клипа на SS- явно феновете й трябва да се примирим, че тя самата вече ще е такава, каквато понякога и ние самите да не я разбираме. Това наистина е основна причина за спада й- тя просто реши напълно да се откъсне от имиджа си на 'бонбонена' и да покаже нещо много по-задълбочено. И все пак си мисля, че имаше как този страхотен албум да бъде реализиран и по по-достъпен и приятен за публиката начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Нали точно с теб веднъж обсъждахме, че Кейти вече не иска да е онази голяма звезда Кейти Пери, а да си е Кейти Хъдсън... Все повече се забелязва как тя сама си саботира кариерата- с промяната във външния вид, с проектите, които идват в повече дори и на феновете й, с огромното забавяне на клипове и т.н. Кейти Пери беше едно през февруари 2017 и е друго през август 2017- за няколко месеца имиджа й се сгромоляса основно заради нейните действия. Съмнявам се някога да може отново да има хит като CTTR, който пък от своя страна беше по-слаб от предните й големи хитове заради прекаленото й забавяне от почти четири години без нов албум. Какво от това, което съм казал, не е вярно? Аз доста често я критикувам- още преди да започне ерата не ми харесваше, че се бави толкова и знаех, че това ще значи само едно- спад. Не очаквах обаче тя самата доброволно да се довърши по време на самата ера. И все пак, както казах и в темата за клипа на SS- явно феновете й трябва да се примирим, че тя самата вече ще е такава, каквато понякога и ние самите да не я разбираме. Това наистина е основна причина за спада й- тя просто реши напълно да се откъсне от имиджа си на 'бонбонена' и да покаже нещо много по-задълбочено. И все пак си мисля, че имаше как този страхотен албум да бъде реализиран и по по-достъпен и приятен за публиката начин. В началото не ми изглеждаше, че иска да се саботира, с 4те дни лайф, с промотирането по другите места си личеше, че иска да има успеха, който имаше с предишните албуми. Но според мен най-големият проблем е подбора на сингли. Ако беше подходила с друг тип песни, нещата можеха да са много различни, много рязко направи всичко, което доведе до недобри резултати. Иначе мисля, че не си прав - как да не може да изкара хит на нивото на CTTR повече? Че тя да не е one hit wonder? Разбира се, има вероятност да стане като Гага и да пропада все повече, но не мисля. Ще видим все пак, какво ще стане. Иначе точно днес ли намери да пусне клипа на SS, който не е и хубав даже? Точно когато Тейлър пуска сингъла си, направо с клип.. ще бъде унижена публично! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 В началото не ми изглеждаше, че иска да се саботира, с 4те дни лайф, с промотирането по другите места си личеше, че иска да има успеха, който имаше с предишните албуми. Но според мен най-големият проблем е подбора на сингли. Ако беше подходила с друг тип песни, нещата можеха да са много различни, много рязко направи всичко, което доведе до недобри резултати. Иначе мисля, че не си прав - как да не може да изкара хит на нивото на CTTR повече? Че тя да не е one hit wonder? Разбира се, има вероятност да стане като Гага и да пропада все повече, но не мисля. Ще видим все пак, какво ще стане. Иначе точно днес ли намери да пусне клипа на SS, който не е и хубав даже? Точно когато Тейлър пуска сингъла си, направо с клип.. ще бъде унижена публично! На мен ми е много странна с поведението си и наистина не знам какво иска... Личи си й, че още иска да е голяма звезда и да има успехи, но същевременно сякаш наистина прави всичките тези объркани работи, за да се сгромоляса умишлено и да си стане отново Кейти Хъдсън... Дали тя самата знае какво точно цели? Не е изключено да е в някаква психическа криза, заради прецакването на косата или заради раздялата с поредния мъж, например. Четох, че се е събрала с Орландо- дано това поне малко да я промени към добро. Аз не виждам друг хит като CTTR, за съжаление. Позициите й спадат главоломно, а на нея не й личи да се старае да промени нещо. Действително, можеше поне синглите да подбере по друг начин, но... тя избра този. За да изкара хит като Ритъма трябва да е една много по-различна Кейти Пери, да не говорим за хитове като най-големите й... А SS всъщност го пуска в най-подходящия момент. Целият клип е олицетворение на тази объркана ера и на нейното падение по време на нея- виж я как в началото стои на върха на пирамидата, а после се сгромолясва. Съответно може съвсем идейно да е решила олицетворението да стане още по-голямо като пусне клипа с огромно закъснение, точно преди този, за който си е ясно, че ще я отвее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Само да вметна, че провалената Гага с 'The cure''е по-продавана и стриймвана от ''Бон апетит'' и ''Swish, swish''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Само да вметна, че провалената Гага с 'The cure''е по-продавана и стриймвана от ''Бон апетит'' и ''Swish, swish''. Не е по-стриймвана. The Cure - 12М+29М в YouTube + 140M в Spotify = 181М Bon Appetit - 17М+256М в YouTube + 80М в Spotify = 353М Swish Swish - 45М+50M в YouTube + 95М в Spotify = 190М При продажбите не знам как са, но нека все пак да вметнем, че песните на Кейти близо 300-400 хиляди човека са си ги купили заедно с албума, с или без пакета от турнето. Не че има смисъл от подобен тип сравнение- двата единствени големи провала в кариерата на Кейти срещу поредната не особено успешна песен в кариерата на Гага. Гага обаче много ме радва с това видео с фолкорната песен. Според мен си е харесала тази музика още откакто беше тук. Яко би било да пробва да експериментира с подобно звучене в нейна песен, ще бъде страхотна реклама за нашия фолклор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Деми пусна поредна яка песен, май се очертава силен албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Че кой помни, че имало песен The Cure? И Bon Appetit и Swish Swish са по-големи хитове от това нещо. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Крис Браун никога не разочарова! Questions е невероятна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Деми пусна поредна яка песен, май се очертава силен албум! Така е, страшно ѝ се радвам. Грами номинацията ѝ даде нови сили да покаже коя е. Албума излиза в същия ден като тези на Майли и Шаная, което показва, че Деми не се интересува от успех в класации. Тя явно вече гони одобрението на критиците. Но ако ще следим и позиции... Sorry Not Sorry все още е в ТОП 5 на US в iTunes, а новата промо песен вече е в ТОП 20. Освен това ще пее на VMAs, което означава добра реклама. Браво, тя и екипът ѝ са много добри тази ера! Че кой помни, че имало песен The Cure? И Bon Appetit и Swish Swish са по-големи хитове от това нещо. The Cure можеше да бъде по-запомнена ако Гага ѝ беше пуснала клипа. Не знам защо си позволи Do What You Want 2.0, имаше сигурен хит, а завърши като стандартен нейн слаб сингъл. Просто му трябваше клип и повече промо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Смешни сте понякога в denial-а си относно Гага. Само да кажа, че песен без промоция, без видео, пусната просто ей така достигна 39-то място в Хот 100, за разлика от 46-тото за Swish Swish и 59-тото за Bon Appétit. Интересно и как "пропадналата" Гага е в разгара на супер успешно турне със 100% продадени билети и по-висок среден приход от концерт от когато и да е било друг път за нея. 10 концерта - над 20 млн. долара.. Пропаднала, казвате? Същевременно звездата Кейти отлага, променя и какво ли не по турнето, а билетите ѝ се продават за по 9 долара...и пак са празни залите/стадионите... Но разбира се, то сигурно е умишлено. Кейти просто не иска да е звезда, иска да се провали....Well guess what REDUCTIVEEE, хубаво е да си спомните началото на АРТПОП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Според теб Гага е успешна колкото с The Fame/Monster ли? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Спомняме си началото на Артпоп, нали тогава Гага и Кейти се изправиха директно една срещу друга и втората показа, че ѝ е писано да има по-дълготрайна кариера на върха. Само с един албум по-дълготрайна, но я има. Можеше и още ама... Днес и двете са флоп, но Кейти като цяло все още предизвиква по-голям интерес, за жалост предимно негативен. Докато Гага вече няма кой знае какви позиции като актуално име. Билетите ѝ се продават главно заради старите лаври, а донякъде и заради това, че напомни за себе си на Супер Боул. А Кейти за жалост ще си остане само с Prismatic турнето, но не просто защото започна да губи интереса на публиката, а защото направо я отблъсна. Не всички биха я разбрали в желанието ѝ с тази визия да си е отново Кейти Хъдсън, то и на мен все още ми е трудно да я възприема. Това и още някои грешни кариери стъпки я свалиха от трона. А нали позициите в Билборд не бяха важни, когато Кейти мачкаше с PRISM? Как така изведнъж едната седмица на Гага на някакво си флопаджийско 39 място стана толкова ценна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Смешни сте понякога в denial-а си относно Гага. Само да кажа, че песен без промоция, без видео, пусната просто ей така достигна 39-то място в Хот 100, за разлика от 46-тото за Swish Swish и 59-тото за Bon Appétit. Интересно и как "пропадналата" Гага е в разгара на супер успешно турне със 100% продадени билети и по-висок среден приход от концерт от когато и да е било друг път за нея. 10 концерта - над 20 млн. долара.. Пропаднала, казвате? Същевременно звездата Кейти отлага, променя и какво ли не по турнето, а билетите ѝ се продават за по 9 долара...и пак са празни залите/стадионите... Но разбира се, то сигурно е умишлено. Кейти просто не иска да е звезда, иска да се провали....Well guess what REDUCTIVEEE, хубаво е да си спомните началото на АРТПОП. Аз съм фен на Гага и в никакъв случай не съм доволен от тази ера. Донякъде я спаси Супер боул - нищо, че и преди нея пак беше достигнала ww n1 с двата си сингъла. Тя и върлите фенове казват, че Джоан е изкуство, но реално там има 4 песни които стават и всичко друго е за коша. Двата сингъла + ''Кръговете''и ''Диаманта''. Губи фенска маса - продава като луда турнета, но пее предимно старите си хитове. Видяхме, че комерс песните се одобряват защото в спотифай ''Лечението'' е по-стриймвана от всичко нейно в последните години като ЕДИНСТВЕНОТО промо което е имала е концерт на Коачела. Време е да се стегне и да представи няколко комерсиални проекта. Не ми важи това, че тя е артист и може да прави каквото си поиска. Тя днес е това което е благодарение на ''Лошия романс'' и други песни а не на ''Джоан''. Спекулира се, че имала записани нови 6 песни + 8-те с Ред Оне. Да ги пуска - феновете които са и фенове още от първите проекти заслужават това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Селена пуска два нови сингъла септ. месец. И двете песни няма да са част от албума защото са песни записани преди да се наложи да влезе в болницата заради лупуса. След това концепцията на албума е била променена. Песните излезнали досега също не са част от #SG2. Първоначално са били, но след това е записала много нови песни и са отпаднали защото не може да пусне албум с 30 песни. Няма намерение да промотира засега защото все още има проблеми и ходи на лекар. Албума към днешна дата е напълно завършен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари