Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Сега ще тръгне с Брадли Купър. Дали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На Брадли не му ли омръзна да се прави на хетеро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На Брадли не му ли омръзна да се прави на хетеро? E, той си има приятелка след развода гледам и дете имат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 E, той си има приятелка след развода гледам и дете имат. Той и Рики така беше, ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На Брадли не му ли омръзна да се прави на хетеро? Брадли хомо ли е? :О Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Песента на Кейти и Зед нещо съвсем зацикли. Очаква се да дебютира в Hot 100 на 60 място... Какво направи потенциалната кралица на попа с кариерата си... Радвам се, че с този проект поне спечели някакви точки, повечето хора го харесват. Но взех да се замислям, че Кейти може действително да не планува да се завръща и да е пуснала 365 с такава цел- колкото да поднесе нещо идейно на публиката преди съвсем да се оттегли. Жалко би било, но е възможност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз пък свалям Британските музикални награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 И дебютният клип на сина на Браян от Бекстрийт Бойс вече е факт: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Изслушах албума на Аврил, някоя от тези веднага искам да е следващ сингъл! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Изслушах албума на Аврил, някоя от тези веднага искам да е следващ сингъл! Точно тия са фаворитите и на широката публика хихи. И си мисля, че Аврил ще им направи клипове, като отговаряше на въпроси в Туитър беше подметнала, че не се знае дали няма всички песни от албума да са с видеореализация. Което ме кара да си мисля, че тази ера реално няма да има други истински сингли освен "Head Above Water", а някои като "Tell Me It's Over" и "Dumb Blonde" са просто като за промото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Точно тия са фаворитите и на широката публика хихи. И си мисля, че Аврил ще им направи клипове, като отговаряше на въпроси в Туитър беше подметнала, че не се знае дали няма всички песни от албума да са с видеореализация. Което ме кара да си мисля, че тази ера реално няма да има други истински сингли освен "Head Above Water", а някои като "Tell Me It's Over" и "Dumb Blonde" са просто като за промото Сингли, несингли, важно е клипове да има. "Goddess", "Bigger Wow" и "Love Me Insane" са адските пълнежи. Тъкмо ми харесваше напълно албума и като се изсипаха тие трите една след друга - ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Сингли, несингли, важно е клипове да има. "Goddess", "Bigger Wow" и "Love Me Insane" са адските пълнежи. Тъкмо ми харесваше напълно албума и като се изсипаха тие трите една след друга - ужас. Мен и тези ме радват, но действително другите посочени са по-силни. Да не забравяме и Crush и Warrior, че и Souvenir. Засега албумът ще дебютира в Топ 10 в повечето страни, което е добре като за Аврил, даже е по-добре от предния албум. Америка, разбира се, пак се дърпа и там ще е 13. Интересни са ми световните продажби, дано скоро да ги обявят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Много зарибяваща песен, никога не съм очаквал, че така ще ми допадне песен на тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ариана няма ли да пуска нова песен, нещо много дълго се изгуби? А и топ 5 в Билборд все още никой не е завоювал, нито пък топ 3 на класацията за албуми, има нови рекорди, по които да работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ариана няма ли да пуска нова песен, нещо много дълго се изгуби? А и топ 5 в Билборд все още никой не е завоювал, нито пък топ 3 на класацията за албуми, има нови рекорди, по които да работи. В момента подготвят цял дуетен албум с Анелия за да наваксат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 В момента подготвят цял дуетен албум с Анелия за да наваксат. И с Мария очакваме после. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ариана няма ли да пуска нова песен, нещо много дълго се изгуби? А и топ 5 в Билборд все още никой не е завоювал, нито пък топ 3 на класацията за албуми, има нови рекорди, по които да работи. Следващият сингъл ще е "bloodline", който ще е ремикс с Nicki Minaj, излиза март-май. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Следващият сингъл ще е "bloodline", който ще е ремикс с Nicki Minaj, излиза март-май. Ужас, нужно ли е постоянно да се правят ремикси? Какво и е на песента така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ариана няма ли да пуска нова песен, нещо много дълго се изгуби? А и топ 5 в Билборд все още никой не е завоювал, нито пък топ 3 на класацията за албуми, има нови рекорди, по които да работи. Всъщност, Топ 5 е бил завоюван. Ариана постигна само 3/5 от рекорда на Бийтълс от 1964, което пак си е уникално, особено за жена. Иначе не виждам смисъл да включва Ники в ремикс, само може да си навлече негативи, имайки в предвид имиджа на въпросната в момента. Но явно Ариана е една от тези, които все още са с добри отношения с нея и й прави услуга. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Всъщност, Топ 5 е бил завоюван. Ариана постигна само 3/5 от рекорда на Бийтълс от 1964, което пак си е уникално, особено за жена. Иначе не виждам смисъл да включва Ники в ремикс, само може да си навлече негативи, имайки в предвид имиджа на въпросната в момента. Но явно Ариана е една от тези, които все още са с добри отношения с нея и й прави услуга. :1000 (29): Какво ѝ е на Минаж в момента? Нещо съм изпуснал май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво ѝ е на Минаж в момента? Нещо съм изпуснал май. Нейния имидж поначало е кофти от доста време. :1000 (29): Актуалното е, че е отменила някакъв концерт и е излъгала за причината, но са я разкрили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Обсъжда се, че Тейлър може би тийзва новата ера с тази снимка. https://www.instagram.com/p/BuRqXqqlshV/?utm_source=ig_embed След като Аврил отдавна е аут от играта, а Кейти доброволно се сгромоляса, предполагам, че е време да стискам палци поне третата ми любимка да успее да се задържи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Чакаме Тейлър да смаже както само тя го може! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Може би за първи път ще издаде албум в различен сезон от есента. Интересно ми е да видя как ще се справи. Имам опасения, че първият сингъл може да е нейната Applause/CTTR. За радост надали това ще я накара да откачи като Катя. Тия палми ме карат да очаквам нещо екзотично, добра нова насока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Може би за първи път ще издаде албум в различен сезон от есента. Интересно ми е да видя как ще се справи. Имам опасения, че първият сингъл може да е нейната Applause/CTTR. За радост надали това ще я накара да откачи като Катя. Тия палми ме карат да очаквам нещо екзотично, добра нова насока. И интересното е че палмите са 7, а това ще бъде седмият ѝ албум, така че със сигурност загатва, че ИДВА! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари