Fast Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Leaving Neverland напълно промени преспективата ми за Майкъл. Горещо препоръчвам да гледате поредицата. Ако не разбирате английски, качена е в Замунда с превод. Разказите на двамата какво им е направил са болезнено детайлни и трудни за асимилиране. Изглеждаха искрени и видимо съсипани от случилото се, най-вече Джеймс. Докато показваше халките от символичната им сватба, ръцете му трепереха. Никой не е толкова добър актьор. Голяма вина имат и родителите им, които не са предотвратили всичко това навреме, въпреки всичките червени сигнали. Жалко че diehard феновете му отказват да проумеят истината, и ги атакуват и заплашват с убийства в социалните мрежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Leaving Neverland напълно промени преспективата ми за Майкъл. Горещо препоръчвам да гледате поредицата. Ако не разбирате английски, качена е в Замунда с превод. Разказите на двамата какво им е направил са болезнено детайлни и трудни за асимилиране. Изглеждаха искрени и видимо съсипани от случилото се, най-вече Джеймс. Докато показваше халките от символичната им сватба, ръцете му трепереха. Никой не е толкова добър актьор. Голяма вина имат и родителите им, които не са предотвратили всичко това навреме, въпреки всичките червени сигнали. Жалко че diehard феновете му отказват да проумеят истината, и ги атакуват и заплашват с убийства в социалните мрежи. Това са глупости искат да извлекат дивиденти 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Голяма беше Фийби хихи. И в пеенето беше голяма. Страхотен нов сингъл от Ейва! Тази се опитва да го играе новата Гага, но няма да и се получи. Иначе песните и ми харесват 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Аз съм много шокирана от филма и първоначалната ми реакция беше "Майкъл е чудовище!!!!!!!!", но сега се запознавам с фактите от другата страна и разказите на близки до Майкъл и/или Уейд и на доста места теорията на хореографа се разклаща... ще се информирам по-добре, преди да заема позиция. Срещу Джеймс Сейфчък няма компромати, поне не съм попадала засега. Най-скандалното, на което попаднах, не е свързано с Майкъл, но се посочва като пример за това колко кръвожаден за слава е Уейд. В началото на миналото десетилетие, той е бил хореограф и на Бритни Спиърс, и на Нсинк, а половинка в живота му била Бранди Джаксън - племенница на Майкъл, от когото я познава. Уейд е изневерил на Бранди с БРИТНИ, която по това време била с ДЖЪСТИН, с когото Уейд също работел. Песента "Cry me a river" е не просто за Бритни, а за изневярата й с Уейд: You don't have to say what you did, I already know, I found out from him. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Аз съм много шокирана от филма и първоначалната ми реакция беше "Майкъл е чудовище!!!!!!!!", но сега се запознавам с фактите от другата страна и разказите на близки до Майкъл и/или Уейд и на доста места теорията на хореографа се разклаща... ще се информирам по-добре, преди да заема позиция. Срещу Джеймс Сейфчък няма компромати, поне не съм попадала засега. Най-скандалното, на което попаднах, не е свързано с Майкъл, но се посочва като пример за това колко кръвожаден за слава е Уейд. В началото на миналото десетилетие, той е бил хореограф и на Бритни Спиърс, и на Нсинк, а половинка в живота му била Бранди Джаксън - племенница на Майкъл, от когото я познава. Уейд е изневерил на Бранди с БРИТНИ, която по това време била с ДЖЪСТИН, с когото Уейд също работел. Песента "Cry me a river" е не просто за Бритни, а за изневярата й с Уейд: You don't have to say what you did, I already know, I found out from him. Цялото тва нещо е гавра с паметта на Майкъл. Как ще коментираш, че и двамата обвинители са защитавали Майкъл в съда преди години, а ся бълват тая помия? Как така си променят мнението и то по едно и също време? Опитаха се да заведат дело за пари - не им се получи и решиха да си направят филмче. Жалко, че в днешно време е пълно с такива помияри, които са способни да представят откровени лъжи като истина. Без съвест и без да се изпитва капчица вина. Повръщам. Треперели му били ръцете - ми много ясно, нали трябва да има баламурници, които да се вържат. Пример - Фаст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Моноар ще бъде при Слави на 13 февруари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Цялото тва нещо е гавра с паметта на Майкъл. Как ще коментираш, че и двамата обвинители са защитавали Майкъл в съда преди години, а ся бълват тая помия? Как така си променят мнението и то по едно и също време? Опитаха се да заведат дело за пари - не им се получи и решиха да си направят филмче. Жалко, че в днешно време е пълно с такива помияри, които са способни да представят откровени лъжи като истина. Без съвест и без да се изпитва капчица вина. Повръщам. Треперели му били ръцете - ми много ясно, нали трябва да има баламурници, които да се вържат. Пример - Фаст. +1 Абсолютни глупости и гавра с паметта му. Отвратително филмче, на което за щастие не много хора вярват. Най-харесвания коментар с над 3к харесвания под трейлъра: A little research on the 2 people staged in this "doc" can quickly understand that this is a collection of lies to make money on the back of a dead person. Ashamed and creeping! Както и: The FBI investigated him for 10 years and found nothing. If the FBI can’t find anything then case closed he didn’t do shit duh. Всичко е с цел пари и ПР, много жалък начин... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Хора, за тези неща не се е чуло днес или вчера. Джордан Чандлър и семейството му повдигат обвинения още през 1993 - бащата става подозрителен и детето признава пред него. Делата продължават с ГОДИНИ. При много странни обстоятелства Джордан първо свидетелства, след това отказва да се изправи в съда. Сега е напълно неоткриваем, бил е търсен както от режисьора на "Leaving Neverland", така и от екипа на Уейд Робсън. Широко се афишираше, че след смъртта на Майкъл, Джорди е признал, че баща му го е накарал да направи тези признания, за да изкара пари от Джако - но това не е вярно. Няма официален източник, в който да е публикувано подобно интервю, а само блогове. Фигури като Маколи Кълкин и Шон Ленън (син на Джон Ленън и Йоко Оно) са много удобни в този случай - те са много богати и влиятелни и ако кажат "Майкъл никога не ни е посягал, просто обича да се обгражда с талантливи деца, защото самият той не е имал детство", всички могат да повярват. А те най-вероятно са вярвали точно в това. И това, че ФБР не е открило нищо... какви точно са следите от сексуално посегателство, за което е признато месеци, години по-късно? И почти никога не е имало "акт", че да има физически белези? Извинявайте, ама и О Джей Симпсън е оправдан В СЪДА, но все пак всички доказателства сочат, че той е убил Никол Симпсън. Когато има пари и влияние, особено в такова количество, дори и най-високото ниво на разузнавателните служби може да бъде компрометирано. А делата срещу Майкъл са прекратени и е сключено извънсъдебно споразумение. Би ми било интересно да се направи и филм с другата гледна точка. Пак казвам, още не съм сигурна коя позиция да заема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Открих този документ http://www.sbscpublicaccess.org/docs/ctdoc...ltreqaseemd.pdf Погледнете какви неща е държал в спалнята си в Neverland. И като се има в предвид че е спал с малки момченца в едно легло, всичко се връзва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Открих този документ http://www.sbscpublicaccess.org/docs/ctdoc...ltreqaseemd.pdf Погледнете какви неща е държал в спалнята си в Neverland. И като се има в предвид че е спал с малки момченца в едно легло, всичко се връзва. WTF... Едно не разбирам - твърди се, че жертвите всъщност са искали пари. Е защо няма такива обвинения срещу Мадона? Пол Макартни? Джон Бон Джоуви? Или някоя друга от десетките звезди с огромно влияние и финанси. Другото, на което попаднах като "конспирация" е, че никое от децата му, освен може би най-малкото (Принц Майкъл II) не прилича на него. Не просто като черти, а като цвят на кожата, нека не забравяме, че Майкъл Джексън все пак е афроамериканец. Казва се във връзка с това, че той си е бил напълно хомосексуален и връзките му с жени са били просто за пред публиката, като дори децата не са негови, а от донори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Нов клип от Ариана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Нов клип от Ариана. Пък колко зле изглежда с тези джуки дето ги надула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Албума на Тейлър е УНИКАЛЕН. Снощи гледах филма от турнето и осъзнах колко е силен албума, всяка песен заслужава реализация, а тя така го заеба тоя албум. :mf_surrender: А колкото до самото турне, заслужава си да се иде на неин концерт. Шоу, костюми, пеене, контакт с публиката, всичко е на много високо ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не ми се вярва какъв интeрес има за Jonas Brothers чак да са no1 с Sucker. Comeback of the decade? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не ми се вярва какъв интeрес има за Jonas Brothers чак да са no1 с Sucker. Comeback of the decade? едно време интереса към тях беше голям 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 едно време интереса към тях беше голям Да, времената когато JB не означаваше Justin Bieber. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 WTF... Едно не разбирам - твърди се, че жертвите всъщност са искали пари. Е защо няма такива обвинения срещу Мадона? Пол Макартни? Джон Бон Джоуви? Или някоя друга от десетките звезди с огромно влияние и финанси. Другото, на което попаднах като "конспирация" е, че никое от децата му, освен може би най-малкото (Принц Майкъл II) не прилича на него. Не просто като черти, а като цвят на кожата, нека не забравяме, че Майкъл Джексън все пак е афроамериканец. Казва се във връзка с това, че той си е бил напълно хомосексуален и връзките му с жени са били просто за пред публиката, като дори децата не са негови, а от донори. Според мен Майкъл просто много е обичал децата и някви алчни тъпанари в определени моменти са злоупотребявали с това, изкарвайки го педофил. Жалки опити за малко внимание и евентуално - пари. Майкъл се е обграждал с деца първо, защото е бил силно травмиран като малък и е нямал детство. Второ, защото децата са супер чисти и невинни, и сред тях той се е чувствал като в един малко по-добър свят. ( за тва купува невърленд. за да може да бяга от действителността) Трето, Майкъл е бил инфантилен като дете . И с децата е бил дете. Аз даже си мисля, че той въобще не е бил силно сексуален. Камо ли да блудства с деца ... тва са измислици на МНОГО болни и алчни мозъци. Майкъл е бил прекалено добър за този свят, както и много други. За тва е бил и неразбран от много хора ... за тва и сума ти пиявици са се впивали в него, злоупотребявайки с наивността и добротата му. Жалка е тая история ... продължават дори 10 години след смъртта му... дори няма как да се защити. ❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Да, времената когато JB не означаваше Justin Bieber. :roll1: За мен JB е Jonas Blue 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Според мен Майкъл просто много е обичал децата и някви алчни тъпанари в определени моменти са злоупотребявали с това, изкарвайки го педофил. Жалки опити за малко внимание и евентуално - пари. Майкъл се е обграждал с деца първо, защото е бил силно травмиран като малък и е нямал детство. Второ, защото децата са супер чисти и невинни, и сред тях той се е чувствал като в един малко по-добър свят. ( за тва купува невърленд. за да може да бяга от действителността) Трето, Майкъл е бил инфантилен като дете . И с децата е бил дете. Аз даже си мисля, че той въобще не е бил силно сексуален. Камо ли да блудства с деца ... тва са измислици на МНОГО болни и алчни мозъци. Майкъл е бил прекалено добър за този свят, както и много други. За тва е бил и неразбран от много хора ... за тва и сума ти пиявици са се впивали в него, злоупотребявайки с наивността и добротата му. Жалка е тая история ... продължават дори 10 години след смъртта му... дори няма как да се защити. ❤ 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Не сте отбелязали за новия клип на Селена с Джей Балвин, не че е нещо песента, клипът е интересен сниман само в чаршафите в леглото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 12 април нови албуми от Мат Покора и Ема Бънтън спайската. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Красотичката ми 😊❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 това и харесвам 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Това е мега яко, неочаквано добра комбинация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари