El Gato Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ариана се върна на 1-во място в Billboard със 7 rings Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Inna е изнесла концерт във Велико Търново. Някой от вас ходил ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Inna е изнесла концерт във Велико Търново. Някой от вас ходил ли е? Дори не съм чул, че е имала концерт тук.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Inna е изнесла концерт във Велико Търново. Някой от вас ходил ли е? Аз гледах сторита, пълно е било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не знам какво чакат, вече сме април а никой не пуска албуми. Мислите ли че Майли може да направи нов хайлайт в кариерата си с албума за които много говори или сигурен флоп ще е? Тази година стават 10 години от този евергрин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не знам какво чакат, вече сме април а никой не пуска албуми. Мислите ли че Майли може да направи нов хайлайт в кариерата си с албума за които много говори или сигурен флоп ще е? Тази година стават 10 години от този евергрин. Е как, Мат Покора ще пусне албум на 12 април и нов албум в същия ден от Ема Бънтън, както и още много други ще пуснат албуми. Рики пуска сингъл през април. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Е как, Мат Покора ще пусне албум на 12 април и нов албум в същия ден от Ема Бънтън, както и още много други ще пуснат албуми. Рики пуска сингъл през април. Е Танче, аз не очаквам и не знам за този Мат Покора. Генерално мислех на изпълнителите от А листата в музиката през последните години. И есента мина без велик албум, сега и зимата, освен Грандето Ари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Официално: Джъстин Бийбър се отказва от музиката „Не искам да се сривам. Желая да запазя брака си и да бъда бащата, който искам да стана. Музиката е важна, но за мен на първо място са семейството и здравето ми“. Това написа Джъстин Бийбър в Instagram. Певецът се извини на феновете си, че заради психичните си проблеми е спрял участията си. Изпълнителят посочва, че в момента за него по-важно е да се фокусира върху разрешаването на своите дълбоко вкоренени проблеми и да запази брака си, който е само на няколко месеца. Бийбър обещава да зарадва феновете си с нов албум, но не може да се ангажира с краен срок. „Прочетох доста съобщения, в които се казва, че искате албум. Ходих на турнета през целия си тийнейджърски живот, както и след като прехвърлих 20-те. Осъзнах, а и вие вероятно сте забелязали, че бях нещастен по време на последното турне, а вие не заслужавате това. Вие давате парите си, за да се забавлявате, а в края на концертната ми обиколка аз бях емоционално неспособен да ви дам това, което очаквате. Сега търся, оглеждам се, изпробвам, греша, както се случва с всички нас“, продължава Бийбър. Наскоро певецът сподели, че е депресиран и ще се оттегли за известно време от сцената. Той сключи граждански брак с Хейли Болдуин през лятото на 2018 г. Двамата плануваха да вдигнат сватба в началото на март, но я отложиха. Най-вероятно една от причините е разклатеното емоционално състояние на 25-годишния изпълнител, който се сблъсква със славата твърде малък и в момента си плаща за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Е Танче, аз не очаквам и не знам за този Мат Покора. Генерално мислех на изпълнителите от А листата в музиката през последните години. И есента мина без велик албум, сега и зимата, освен Грандето Ари. Е как, той пусна пилотен сингъл от предстоящия си албум. Участва и в една песен на Рики: Новият му клип: Участваше и в Dancing With The Stars Мат Покора. Френски певец е. У нас много са го въртяли с това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Е как, той пусна пилотен сингъл от предстоящия си албум. Участва и в една песен на Рики: Новият му клип: Участваше и в Dancing With The Stars Мат Покора. Френски певец е. У нас много са го въртяли с това: Този никой някой го знае кой е, нито ни интересува. Стига си побърквала кречетало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Този никой някой го знае кой е, нито ни интересува. Стига си побърквала кречетало. Това, че ти не го знаеш не значи, че никой не го знае. И не се меси в чужди разговори. Никой не те е питал, че да се обаждаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Това, че ти не го знаеш не значи, че никой не го знае. И не се меси в чужди разговори. Никой не те е питал, че да се обаждаш. Не, абсолютно никой тук не го знае. И ще се меся където си искам след като чета едно и също от теб по 17 пъти на ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Това, че ти не го знаеш не значи, че никой не го знае. И не се меси в чужди разговори. Никой не те е питал, че да се обаждаш. Права си аз го знам поздрав 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Тоя имаше един хит и потъна вдън земя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Тоя имаше един хит и потъна вдън земя. :1000 (29): Спомням си го по татуса на врата :1000 (29): иначе поп и ар енд би песните му стават френския Джъстин Тимбърлейк 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Тоя имаше един хит и потъна вдън земя. :1000 (29): Не е потънал. Пуска си албуми, участва в Dancing Stars, пуска си сингли, клиповe, имаше турнета. Просто си взе почивка малко 2-3 години и сега се завърна с пилотен сингъл с клип и нов албум през април. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ма направо ше разбие Билборд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Някой друг тук чу ли вече новия претендент/победител за Албум на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Някой друг тук чу ли вече новия претендент/победител за Албум на годината? Не спирам да го слушам откакто е излязъл, буквално. Е това вече е интересен и перфектен, смея да кажа албум! Музика на ново ниво, Били ги пръсна просто. Има също така прогнози, че bad guy ще дебютира под номер 1 в Билборд! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Дам Топ 2 за песента е сигурен. А албума със сигурност е номер 1 с цифра от порядъка на 250k-300k или повече. Не знам от кога не сме имали такава за дебютен албум, със сигурност от години. А за това колко добър ми идва албума сочи и факта, че още не мога да си избера фаворит за следващ сингъл. Почти всички песни ми харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Дам Топ 2 за песента е сигурен. А албума със сигурност е номер 1 с цифра от порядъка на 250k-300k или повече. Не знам от кога не сме имали такава за дебютен албум, със сигурност от години. А за това колко добър ми идва албума сочи и факта, че още не мога да си избера фаворит за следващ сингъл. Почти всички песни ми харесват. Аз на първо слушане си казах, че сингъл ще е или bad guy или all the good girls go to hell, а може би и my strange addiction.. Но ако иска да изкърти с нещо бавно, то перфектен избор биха били xanny/listen before i go или i love you. Трепач е албума, отдавна не ми беше харесвал така някой цялостно. И не мога да не отбележа факта колко гениално е събирането на целия албум в goodbye! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 За мен xanny, my strange addiction, I love you са задъжителни. Също when the party's over, 8, за финал може би goodbye… Абе колкото може повече да реализира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Всичко, от което се нуждаем е една нощ в Дубай: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари