Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Бритни е в болница: https://us.hola.com/celebrities/20190403226...alized-me-time/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Годишни музикални награди на Billboard 2019 - номинации Top Artist Cardi B Drake Ariana Grande Post Malone Travis Scott Best New Artist Bazzi Juice WRLD Lil Baby Dua Lipa Ella Mai Top Male Artist Drake Post Malone Ed Sheeran Travis Scott XXXTENTACION Top Female Artist Cardi B Ariana Grande Halsey Ella-Mai Taylor Swift Top Duo/Group BTS Dan + Shay Imagine Dragons Maroon 5 Panic! At The Disco Top Hot 100 Song I Like It Lucid Dreams Girls Like You Better Now SICKO MODE Top Collaboration I Like It Love Lies Girls Like You Happier Psycho Top Hot 100 Artist Cardi B Drake Ariana Grande Juice WRLD Post Malone Top Selling Song I Like It In My Feelings Without Me Shallow Girls Like You Top Social Artist BTS EXO GOT7 Ariana Grande Louis Tomlinson Billboard Chart Achievement Award Dan + Shay Drake Ariana Grande Lady Gaga and Bradley Cooper Dua Lipa Top R&B Artist H.E.R. Khalid Ella Mai The Weeknd XXXTENTACION Top R&B Male Artist XXXTENTACION Khalid The Weeknd Top R&B Female Artist Queen Naija H.E.R. Ella Mai Top R&B Tour Beyoncй & JAY Z Childish Gambino Bruno Mars Top Rap Artist Cardi B Post Malone Travis Scott Juice WRLD Drake Top Rap Female Artist Cardi B Nicki Minaj City Girls Top Rap Male Artist Drake Post Malone Travis Scott Top Rap Tour Beyoncй & JAY Z Drake Travis Scott Top Latin Song Mia Dura Taki Taki X Te Bote Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Годишни музикални награди на Billboard 2019 - номинации Top Artist Cardi B Drake Ariana Grande Post Malone Travis Scott Best New Artist Bazzi Juice WRLD Lil Baby Dua Lipa Ella Mai Top Male Artist Drake Post Malone Ed Sheeran Travis Scott XXXTENTACION Top Female Artist Cardi B Ariana Grande Halsey Ella-Mai Taylor Swift Top Duo/Group BTS Dan + Shay Imagine Dragons Maroon 5 Panic! At The Disco Top Hot 100 Song I Like It Lucid Dreams Girls Like You Better Now SICKO MODE Top Collaboration I Like It Love Lies Girls Like You Happier Psycho Top Hot 100 Artist Cardi B Drake Ariana Grande Juice WRLD Post Malone Top Selling Song I Like It In My Feelings Without Me Shallow Girls Like You Top Social Artist BTS EXO GOT7 Ariana Grande Louis Tomlinson Billboard Chart Achievement Award Dan + Shay Drake Ariana Grande Lady Gaga and Bradley Cooper Dua Lipa Top R&B Artist H.E.R. Khalid Ella Mai The Weeknd XXXTENTACION Top R&B Male Artist XXXTENTACION Khalid The Weeknd Top R&B Female Artist Queen Naija H.E.R. Ella Mai Top R&B Tour Beyoncй & JAY Z Childish Gambino Bruno Mars Top Rap Artist Cardi B Post Malone Travis Scott Juice WRLD Drake Top Rap Female Artist Cardi B Nicki Minaj City Girls Top Rap Male Artist Drake Post Malone Travis Scott Top Rap Tour Beyoncй & JAY Z Drake Travis Scott Top Latin Song Mia Dura Taki Taki X Te Bote Нищо интересно. Някакъв застой има в музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 За мен xanny, my strange addiction, I love you са задъжителни. Също when the party's over, 8, за финал може би goodbye… Абе колкото може повече да реализира. when the party's over е сингъл, за щастие! Изумително е какви чудеса правят с брат ѝ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 when the party's over е сингъл, за щастие! Изумително е какви чудеса правят с брат ѝ... Мерси за инфото. Не съм се ровил много за подробности около Били преди албума, затова някак съм изтървал другите сингли освен bury a friend. Въпреки това имам спомен, че съм мяркал този клип, наистина доста иновативен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Кралицата идваа с документарен филм и може би нова музика. https://twitter.com/netflix/status/11148754...EBkw2OrbmkD8TTg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Billboard Hot 100 Final Predictions: 1.7 rings 2.Sunflower 3.Wow. 4.Old Town Road 5.Without Me 6.bad guy 7.Please Me 8.Middle Child 9.Sucker 10.Happier Не съм сигурен защо, но bad guy както се бореше за номер 1 изведнъж се оказва извън Топ 5. Дано поне в официалната класация да е на пето. Поне албумът разби очакванията и дебютира с 313k, от които 176k pure. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Billboard Hot 100 Final Predictions: 1.7 rings 2.Sunflower 3.Wow. 4.Old Town Road 5.Without Me 6.bad guy 7.Please Me 8.Middle Child 9.Sucker 10.Happier Не съм сигурен защо, но bad guy както се бореше за номер 1 изведнъж се оказва извън Топ 5. Дано поне в официалната класация да е на пето. Поне албумът разби очакванията и дебютира с 313k, от които 176k pure. Кой слуша още 7 rings? :1000 (29): Despacito 2.0 ли очакваме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Кой слуша още 7 rings? :1000 (29): Despacito 2.0 ли очакваме? По-добре не, някои агънца отдавна са й набрали. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Задава се нещо между Ariana Grande и Drake. Последвали са се в Инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Задава се нещо между Ariana Grande и Drake. Последвали са се в Инстаграм. Ариана много почна да бълва, не се спря. Да вземе да пусне нов сингъл от албума, не е като да не заслужават абсолютно всички песни (без make up). Аз си чакам клипа на "in my head", не направили ли, ще я заплюя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Двамата най-досадни изпълнители се събраха, разбира се. Аман вече, всяка седмица песен, а месец - албум. Повръща ми се вече от Ариана, прекали жестоко, Дрейк и той е същия. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 По този повод: https://www.facebook.com/BeyonceUltimateBey...99134710098123/ пс. Права е кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Една от най-добрите песни излизали в последно време. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Някой друг тук чу ли вече новия претендент/победител за Албум на годината? Това е албума на века! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Билито е супер противна, не мога да понасям такива депресарски персони. И песните й едни провлачени, не издържам. Навремето също не разбирах хайпа за Лана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 И двете са с доста особен отличаващ се стил. Напомнят на изпълнителите от старите ленти, но с ясно подчертана съвременна индивидуалност. Въпросът е, че това обикновено е интересно при първите 2-3 албума, после може да се превърне в изтъркано преповтаряне на едно и също, както за жалост се получи с Лана. Аз лично Били няма как да не я харесвам след като толкова очевидно е фенка на young Avril. ПП: bad guy в крайна сметка е чак на 7 място в Хот 100. Пак добре, че дебютира в Топ 10, въпреки че ми се искаше да е по-високо. За радост поне албумът изглежда, че няма да падне под 100k втората седмица, чудесно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 Все още съм в колебание дали да и чуя албума, защото всичко сочи че е industry plant, а аз съм скептично настроен към тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Билито е супер противна, не мога да понасям такива депресарски персони. И песните й едни провлачени, не издържам. Навремето също не разбирах хайпа за Лана. Аз се чудих мъж ли е, жена ли е. И на мен не ми е по вкуса, изобщо не я знам коя е даже. Дано залезе. Утре излизат два нови албума на Мат Покора и Ема Бънтън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Все още съм в колебание дали да и чуя албума, защото всичко сочи че е industry plant, а аз съм скептично настроен към тях. Има вероятност, но то в новото време всеки може да се окаже industry plant. Предполагам, че при Били ще си проличи дали е такава в третия или четвъртия албум. Дотогава все пак си е наслада човек да й слуша първия, а това би трябвало да е най-важното в крайна сметка. Струва ми се, че новото trinity ще е с Били, Дуа и Ейва, само трябва да ги подбутнат още малко. Кака Мадж като пусне дуета с Малума може и тя да се намести. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Има вероятност, но то в новото време всеки може да се окаже industry plant. Предполагам, че при Били ще си проличи дали е такава в третия или четвъртия албум. Дотогава все пак си е наслада човек да й слуша първия, а това би трябвало да е най-важното в крайна сметка. Струва ми се, че новото trinity ще е с Били, Дуа и Ейва, само трябва да ги подбутнат още малко. Кака Мадж като пусне дуета с Малума може и тя да се намести. Коментирай провала “I cant get enough“. Мен ме зариби повече и от “Taki Taki“, но обективно погледнато песента върви супер зле. А като казах “Taki Taki“ - “Taki Taki” dethrones “Despacito” and now is the most certified (29) spanish song in HISTORY 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Коментирай провала "I cant get enough". Мен ме зариби повече и от "Taki Taki", но обективно погледнато песента върви супер зле. А като казах "Taki Taki" - "Taki Taki" dethrones "Despacito" and now is the most certified (29) spanish song in HISTORY Очаквано развитие за Селена. Да вземе вече да осъзнае, че да пуска произволни песни без албум й прецаква звездната сила. С Taki Taki се получи мега хит, защото тя набара Карди точно в апогея й, а и Ozuna тепърва привличаше интерес и още не бяха започнали компроматите при него. Но, както виждаме, този номер е до време. Иначе клипа гледам, че вече е направил 100М, което пак не е зле. Получава се някакъв хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Били е интересна и атрактивна, тя е професионал, знае как да грабне вниманието на публиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари