SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Селена да си пуска албума преди Тейлър, че после ще става страшно. Ако ТС си изиграе картите правилно ще се нареди директно до Риана и Бионсе при претенденктите за най-утвърдени поп лидерки (ако приемем, че няма да ги наричаме кралици на попа). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Бритни е поп принцесата, а за кралица е много рано коронисването. Не може с два албума и хайде кралица. Би вече девет години не залага на поп-а а и те с Рира са повече RNB (Риана и Бионсе хах) а и Тейлр не е чистокрвна попаджийка, така че Адел е най-доближаващата до тази титла но трябват и поне още два толкова успешни албума в следващите години за да се корониса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Бритни не я споменах, да, иначе тя си беше първата, която биеше на наследница на Мадона. Но нещо се загуби по трасето. Принцеса наистина си е. Риана и Бионсе какъвто и стил да пеят, си се водят към попа. А и то ар енд бито на практика си е основна част от днешния поп. Адел, както казах и онзи ден, не я причислявам точно към попа. Тя е като Уитни, Селин и т.н- друг тип легендарно ниво в музиката. Риана и Бионсе са най-близо до кралици, макар и да не съм голям фен на втората. В момента е тестовият период и на Тейлър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Честно казано имам чувството, че на Кейти й е писнало да е поп звезда и просто си изпълнява договора към Capitol. Наистина не ми побира ума как жената, която успя да изравни рекорда на Майкъл Джексън по поредни номер едно сингли - и то не с толкова върховни нечувани песни, колкото с перфектна реализация и подбор - сега прави най-нелогичните ходове, които могат да съществуват и един вид се саботира сама. Естествено, има много признаци, които говорят за обратното - промото покрай Witness, воденето на VMA и т.н., но цялостната картинка я виждам така. Клипът на Swish, swish ми харесва, забавен е, но ако беше пуснат седмица след излизането на песента, щеше да е чудесно. И само да отбележа, че провалите на Кейти не превръщат провалите на Гага в успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Честно казано имам чувството, че на Кейти й е писнало да е поп звезда и просто си изпълнява договора към Capitol. Наистина не ми побира ума как жената, която успя да изравни рекорда на Майкъл Джексън по поредни номер едно сингли - и то не с толкова върховни нечувани песни, колкото с перфектна реализация и подбор - сега прави най-нелогичните ходове, които могат да съществуват и един вид се саботира сама. Естествено, има много признаци, които говорят за обратното - промото покрай Witness, воденето на VMA и т.н., но цялостната картинка я виждам така. Клипът на Swish, swish ми харесва, забавен е, но ако беше пуснат седмица след излизането на песента, щеше да е чудесно. И само да отбележа, че провалите на Кейти не превръщат провалите на Гага в успехи. Именно защото тя самата си каза, че понякога не иска да е Кейти Пери, и аз смея да твърдя, че някои неща ги прави умишлено, за да й се смъкнат позициите и да не е чак толкова голяма звезда. Но междувременно влага средства и прави силно промо на проектите си, а това съвсем ме обърква какво точно иска... Обаче каквото и да си говорим, първоначалният интерес към нея продължава да е доста голям. За по-малко от 12 часа- 4.5 милиона! Вероятно и с този клип ще догони и дори може би ще надмине първото денонощие на CTTR, и то с трети сингъл. Да можеше и стратегиите за кариерата й да бяха добри като едно време... Щеше да е тотална кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Майко милааа видяхте ли снимките на Miley Cyrus?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Предстоящи албуми през септември: Yandel: #Update- 8 септември Анастейша: Evolution- 15 септември Фърги: Double Dutches- 22 септември Шаная Туейн: Shania Now- 29 септември Деми Ловато: Tell Me You Love Me- 29 септември Майли Сайръс: Young Now- 29 септември Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Селена да си пуска албума преди Тейлър, че после ще става страшно. Ако ТС си изиграе картите правилно ще се нареди директно до Риана и Бионсе при претенденктите за най-утвърдени поп лидерки (ако приемем, че няма да ги наричаме кралици на попа). Предричам й провал на Тейлърката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Предричам й провал на Тейлърката. Затова за 2 часа преднината пред Забранената песен е 7:1. Тейлър отново навря цялата музика в кучи гъз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Новият сингъл на Тейлър Суифт регистрира повече продажби от сутрешния хляб и минералната вода в световен мащаб, дори в държави без питейна вода тресе класациите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Новият сингъл на Тейлър Суифт регистрира повече продажби от сутрешния хляб и минералната вода в световен мащаб, дори в държави без питейна вода тресе класациите. Кой пък пие минерална вода? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Кой пък пие минерална вода? Аз, ти чешмяна ли консумираш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър завинаги ще си остане една загадка за мен, как толкова хора припадат и харесват нейното творчество. Не виждам нещо необикновено или "Уау". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Аз, ти чешмяна ли консумираш? Разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Песента на ТС е доста тъпа. Въобще не ме впечатлявам освен това в цялостната ѝ персона има нещо крайно изкуствено и неприятно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Песента на ТС е доста тъпа. Въобще не ме впечатлявам освен това в цялостната ѝ персона има нещо крайно изкуствено и неприятно. Няма да се очудя сама да си изкупува албумите и синглите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър скандализира с новото парче, Деспасито най-накрая ще е детрониран! Рекордът на Марая ще остане само изравнен, а не счупен. 3 милиона гледания за 6 часа, съотношение 1:10 по продажби, в Spotify тепърва ще обявяват цифрите, но според мен ще чупи рекорди там... Струва ми се, че най-накрая ще си имаме женски хит от ранга на Shape of You! Видеото навярно ще е нещо, което ще шокира всички, щом the old Taylor is dead... Време й беше за смяна на насоката, Blank Space беше само загрявка. Нека все пак да отбележим и за Кейти, че надмина очакванията на всички, дори на мен. 15 милиона гледания за първото денонощие- с втори пореден флоп сингъл чупи личния си рекорд за най-добра премиера. Доказателството, че все още има голям интерес към нея, който тя самата не поддържа, а даже отблъсква... Вече не знам какво да си мисля за нейната кариера... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър скандализира с новото парче, Деспасито най-накрая ще е детрониран! Рекордът на Марая ще остане само изравнен, а не счупен. 3 милиона гледания за 6 часа, съотношение 1:10 по продажби, в Spotify тепърва ще обявяват цифрите, но според мен ще чупи рекорди там... Струва ми се, че най-накрая ще си имаме женски хит от ранга на Shape of You! Видеото навярно ще е нещо, което ще шокира всички, щом the old Taylor is dead... Време й беше за смяна на насоката, Blank Space беше само загрявка. Нека все пак да отбележим и за Кейти, че надмина очакванията на всички, дори на мен. 15 милиона гледания за първото денонощие- с втори пореден флоп сингъл чупи личния си рекорд за най-добра премиера. Доказателството, че все още има голям интерес към нея, който тя самата не поддържа, а даже отблъсква... Вече не знам какво да си мисля за нейната кариера... Спокойно, траншът за Спотифай се бави още, затова не са обявили "рекорда". И за ютюб не се безпокой - Тейлър си е купила предварително 1 милиард гледания за предстоящия клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър скандализира с новото парче, Деспасито най-накрая ще е детрониран! Рекордът на Марая ще остане само изравнен, а не счупен. 3 милиона гледания за 6 часа, съотношение 1:10 по продажби, в Spotify тепърва ще обявяват цифрите, но според мен ще чупи рекорди там... Струва ми се, че най-накрая ще си имаме женски хит от ранга на Shape of You! Видеото навярно ще е нещо, което ще шокира всички, щом the old Taylor is dead... Време й беше за смяна на насоката, Blank Space беше само загрявка. Нека все пак да отбележим и за Кейти, че надмина очакванията на всички, дори на мен. 15 милиона гледания за първото денонощие- с втори пореден флоп сингъл чупи личния си рекорд за най-добра премиера. Доказателството, че все още има голям интерес към нея, който тя самата не поддържа, а даже отблъсква... Вече не знам какво да си мисля за нейната кариера... В момента Кейти пие гроздова ракия в името си в Лос Анджелис и проклина деня в които Тейлър е била родена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 В момента Кейти пие гроздова ракия в името си в Лос Анджелис и проклина деня в които Тейлър е била родена. Кейти хич не я вълнуват прохождащи змии с 1 worldwide успешен албум за 10 години напъни и свирки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Спокойно, траншът за Спотифай се бави още, затова не са обявили "рекорда". И за ютюб не се безпокой - Тейлър си е купила предварително 1 милиард гледания за предстоящия клип. Тейлър не си купува стрийминг. Навсякъде из онлайн пространството се говори за завръщането й, даже и на първа страница в CNN я бяха сложили. Големите звезди предизвикват голям стрийминг- факт. Много малко си е купила иначе в Ютуб- големите хитове вече правят по 2-3 милиарда, а тя го раздава скромно и само 1... :1000 (29): В момента Кейти пие гроздова ракия в името си в Лос Анджелис и проклина деня в които Тейлър е била родена. По-скоро се кефи, че идеята й за the hottest mess чрез видеото на SS се допълни, когато Тейлър се завърна и за минути смачка всичките й опити от ерата Witness. :1000 (29): Не че някой е очаквал друго, съмнявам се дори и самата Кейти да си е вярвала, че тя ще разбие Тейлър. Но все пак броят гледания е похвален, нищо че е само първоначален. Показва голям интерес към нея и нещата, които прави- само да можеше да бъде развит интерес... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Кейти хич не я вълнуват прохождащи змии с 1 worldwide успешен албум за 10 години напъни и свирки. Абе ти нали вчера хейтваше Кейти??? What's wrong w/ you?!?! 1 Taylor Swift Look What You Made Me Do 103359 Ураганът ТЕЙЛЪР е тук!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър не си купува стрийминг. Навсякъде из онлайн пространството се говори за завръщането й, даже и на първа страница в CNN я бяха сложили. Големите звезди предизвикват голям стрийминг- факт. Много малко си е купила иначе в Ютуб- големите хитове вече правят по 2-3 милиарда, а тя го раздава скромно и само 1... :1000 (29): По-скоро се кефи, че идеята й за the hottest mess чрез видеото на SS се допълни, когато Тейлър се завърна и за минути смачка всичките й опити от ерата Witness. :1000 (29): Не че някой е очаквал друго, съмнявам се дори и самата Кейти да си е вярвала, че тя ще разбие Тейлър. Но все пак броят гледания е похвален, нищо че е само първоначален. Показва голям интерес към нея и нещата, които прави- само да можеше да бъде развит интерес... Извинявай коя е Тейлър. - пикла с 1 албум и 3 хита ww, Кейти това го постигна с първия си албум, а Гарфиилд чак с 5-тия. Да не говорим, че Износеният тампон пее пред много по-малка аудитория на турнетата си, като добавим, че умело си прави пиар с връзки - как да не я говорят в Интернет. Тази година освен The Cure голям хит нв съм чул. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Абе ти нали вчера хейтваше Кейти??? What's wrong w/ you?!?! 1 Taylor Swift Look What You Made Me Do 103359 Ураганът ТЕЙЛЪР е тук!!! Спокойно скоро ще залезе като Деспасито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Тейлър мачка на галактическо ниво! Разликата между нея и номер 2 в iTunes става все по-голяма. В YouTube за 8 часа и половина има колкото Кейти имаше за 11, а Кейти накрая завърши със завидните 15 милиона. Със сигурност ще счупи рекорда за лирик видео. Чакам с нетърпение Spotify, сигурно ще дебютира с няколко милиона. Добре, че си оправиха отношенията. Най-голямата изненада за мен обаче остава Деми. Промо песента стигна 3 място в iTunes, задминавайки постиженията на всичките не-първи сингли от предишните ери. Деметрия щеше да разбива с две песни в Топ 10 ако с лейбъла не бяха направили тази глупост точно сега да махнат сингъл версията на Sorry Not Sorry... Жените в музиката отново започнаха да показват сила... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари