Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Вече има клип от днес: Много готин Покора в новия си клип от новия си албум: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Днешният ден и дата е велик в историята на музиката. На днешния ден 11 май 1999 година, Рики Мартин пуска първият си албум на английски език, който влиза директно на номер 1 в Билборд 200. Никой латино изпълнител досега не е успял да го направи. От него излиза големият хит и до ден днешен Livin'la vida loca. Албумът продава 15 милиона копия и е най-продаваният албум на Рики и е третия най-продаван албум в САЩ след на Бекстрийт Боус "Millenium" и на Бритни "Baby One More Time". От него "Livin'la vida loca става номер 1 в Hot 100 на Билборд и първи номер 1 за Рики в Hot 100 на Билборд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Деми вече има нов мениджър: https://www.billboard.com/articles/columns/pop/8511035/demi-lovato-scooter-braun-manager?utm_source=twitter&utm_medium=social Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Няма ли да се появи клип с хубаво качество? 😑 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 P!nk ги уби с новия албум. Не знам къде и дали сте го коментирали, но е пуснала страхотни парчета. Личи си, че има душа в тях. Удивидителна е тази жена. От 2000-та насам е от артистите, които имат най-голям прогрес и устойчивост в кариерен план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Зейн е започнал да следва отново Джиджи Хадид в инстаграм след втората им раздяла, а тя никога не е спирала да следва Зейн в Инстаграм. Дали са се събрали за трети път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Само 3 дена ни делят от новата песен с Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Няма ли да изтече този албум на Малума да чуя новата му песен с Рики- остават само 3 дена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Едно време от латино изпълнителите главно Рики от латино изпълнителите участваше в такива предавания, сега вече започнаха повече латино изпълнители да канят. Малума кога е бил при Джими, никога или пък Фонси, а снощи Малума е бил гост: https://www.youtube.com/watch?v=-_SoWYi_fVA https://www.youtube.com/watch?v=IALlKvwhlkQ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много са добри: Докато чакаме новата песен след 2 часа 2 часа ни делят само от новата песен на Малума с Рики Мартин- No Se Me Quita. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Дотука новият албум на Малума изобщо не става, а съм вече на шеста песен. То само с регетон не става. Дори и песента му с Рики е слаба. Как може Рики да се излага с такава песен с Малума. Венте Пака е къде къде. Малума има много хлаб да яде още. Пълно разочарование от новия албум на Малума. Дано поне направи хубав концерт. Чакаме новият албум на Рики Мартин, този на Малума не става-едно и също ог първата до последната песен е албума-като някакъв микс все едно-нищо различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Премиера преди малко: Jennifer Lopez & Steve Aoki - Medicine (Steve Aoki from the Block Remix) https://www.youtube.com/watch?v=xllKmdL5AOA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Колко много е дал Малума на Рики да пее в песента му за разлика от Рики във Венте Пака, кой е дал на Малума съвсем малко да пее Да я пишем песен на Рики, че е, а не на Малума. Песента започва и завършва с Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Тук съм отново мислейки за теб, не знам защо ми липсваш, ако сме двама непознати Вкусът на устните ти е все още в устата ми За това, което усещам няма ваксина и не мога да те забравя и красотата ти не ми помага Злоупотребяваш, използваш ме, знаеш го, но ми харесва пее Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Вече версия и с Беки Джи и Зейн към "Аладин": https://www.youtube.com/watch?v=QCm4GILFVjQ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 @SG, какво мислиш за това ? Над 6 милиона за един ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 часа , -A. каза: @SG, какво мислиш за това ? Над 6 милиона за един ден. Легендата си е легенда. Ти коментирай поста на Селена, че щяла да се омъжва за Бил Мъри. Скандална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 41 минути, SG каза: Легендата си е легенда. Ти коментирай поста на Селена, че щяла да се омъжва за Бил Мъри. Скандална! Трябваше сега да пусне албума и да избухне. Песента на 10:40 е нова - звучи брутално. Е тя го каза на шега. Иначе много позитивни коментари за филма. Аз мисля да го гледам на кино. Филма на Уди Алън също ще види бял свят септ. месец. Определено тази година е доста по-активна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 37 минути, -A. каза: Трябваше сега да пусне албума и да избухне. Песента на 10:40 е нова - звучи брутално. Е тя го каза на шега. Иначе много позитивни коментари за филма. Аз мисля да го гледам на кино. Филма на Уди Алън също ще види бял свят септ. месец. Определено тази година е доста по-активна. Искам Селин да скандализира с хит от ранга на старите й. Новата Шер. Личи си, че е на шега, но на мен вече ми пращат линкове за статии за това. Хората са шокирани.😂 Тъкмо тези дни си говорих за нея с една нейна привърженичка, която ми каза, че скоро щяла да издава албум. Аз й казах, че този албум го издава от 2-3 години хах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Пробиваме ли в U.S. ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да кажа, че интереса ми към Катя постепенно се надига отново. Откакто взе да се носи разхубавена само още повече се подчертава неразбраната от масата и на моменти дори от мен идея на Witness. Само да не прецака пак нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Чиконе качила в канала си обработено видео, въпреки, че фалшивото пеене вече е било показано по хиляди телевизии, хахах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари