Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Ти като фенка на латиното,май трябва да си доволна от факта, че големите амарикански звезди започнаха да го налагат на техния пазар и пред тяхната публика...

Изобщо не съм доволна, когато не става за нищо. Бийбър само развали песента, оригинала е къде къде, тука същата работа Бионсе разваля Mi Gente.

Албумът на Деми е номер 3 в Google Play:

https://play.google.com/store/music/new?hl=en

Иначе пак там е номер 22 сред най-добрите албуми:

https://play.google.com/store/music/collect...IuSsE&hl=en

Шаная е супер готина и в новия си 2-ри клип от новия си албум:

Сподели в други сайтове

Шаная: Прощавам, но не мога да забравя ужасната ми най-добра приятелка, която открадна съпруга ми. Това ще ме държи вечно. Интересното е в случая, че Шаная след развода се омъжва за мъжа на най-добрата си приятелка на Нова година в Пуерто Рико. Аз трябваше да преживея това предателство от най-добрата ми приятелка, за да срещна този изключителен мъж. Родителите й загиват в автомобилна катастрофа

По врвме на развода и стреса, Шаная губи гласа си, разболява се от болест на Лим. Решава, че повече никога няма да пее, но след 15 години ето я днес с нов албум, който казва, че за нея е като подарък.

На Нова година тя ще празнува 6 години щастлив брак с новия си мъж.

Сподели в други сайтове

Само дето песента не е на Бионсе, а на Джей Балвин, това е просто ремикс., с който иска да събира пари за жертвите от урагана Мария. Mi Gente си е хит и преди Бионсе.

По-скоро Бионсе се излага също като Бийбър в Деспасито:

Като не могат да пеят на испански да не го правят.

Само дето не е на Balvin, а на Willy William. Напиши си домашните.

Сподели в други сайтове

Феновете залагат за Малума и Рики за латино песента с Деми вече.

Колкото до албума на Шаная, нямате вкус. Жената е класа. Страхотен е албума за разлика от боклука на Майли.

Сподели в други сайтове

Четох, че Малума искал колаборация със Зейн. Ако е в сферата на киното за възрастни, определено бих го чакал с нетърпение. :girl_witch:

Що пък в сферата за възрастни?

Сподели в други сайтове

Предварителни цифри за широко обсъжданите три албума:

Shania Twain (Mercury Nashville) 121-132k SPS, 120-130k album

Demi Lovato (Island/Safehouse/Hollywood) 68-78k, 45-55k

Miley Cyrus (RCA) 40-55k, 30-40k

Браво на Шаная! Ето това е- 15 години без албум и накрая отново номер 1, макар и благодарение на трика на Кейти с tour bundle-ите. :3fdb8960598fa63e:

Доволен съм, че Деми се очертава със сравнително добра цифра като за днешното положение на музиката, надявам се да успее да стигне 80K и да задържи интереса по-натам.

Майли... :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Браво на Шаная! Ето това е- 15 години без албум и накрая отново номер 1, макар и благодарение на трика на Кейти с tour bundle-ите. :3fdb8960598fa63e:

Доволен съм, че Деми се очертава със сравнително добра цифра като за днешното положение на музиката, надявам се да успее да стигне 80K и да задържи интереса по-натам.

Като е тъп албума на Майли какво да се очаква. На Шаная е хубав, на Деми е страхотен, очаквах повече за Деми.

- Деми е плакала докато записва „Smoke & Mirrors“, „Lonely“ и „Tell Me You Love Me“.

- Предстои световно турне другата година и приоритет ще бъде Европа.

- Деми каза, че най-вероятно никога няма да каже за кого е написала „Ruin The Friendship“, освен ако не създаде връзка с този човек. Тя се почувства засрамена, когато публиката каза името на Ник Джонас.

- Отново беше споменато, че скоро ще излезе колаборация с латино изпълнител.

- Една от песните, които за малко не влязоха в албума била „Smoke And Mirrors“, защото Деми е искала да бъде колаборация с жена изпълнител, но не успели да го направят, заради ограниченото време, с което разполагали.

- Две песни, които ще излязат малко преди старта на турнето другата година бяха разкрити - „Can You Keep A Secret?“ и „Who Do You Love“.

- Кели Кларксън, Френч Монтана и Луиз Фонси поздравиха Деми за издаването на новия албум.

- Към момента Ловато няма планове да се завръща към актьорството.

- Деми сподели, че е написала „Sexy Dirty Love“ от албума за някого, който е харесвала и е имала голям интерес към него.

- С този албум Ловато е искала да покаже на света гласа си.

Сподели в други сайтове

Брееее, Зейн влиза на номер 7 в Сити Топ 10 вчера, а CNCO с Регетон Ленто се изкачват чак до номер 2, а Суифт и тук пада.

Суифта за няма и месец много бързо омръзна.

A Дуа Липа за 3-та седмица подред е номер 1 в Сити Топ 10.

Сподели в други сайтове

Това е странно защото Майли втори ден е на първо място в WW itunes albums.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Това е странно защото Майли втори ден е на първо място в WW itunes albums.

Тези цифри са за САЩ. Иначе WW може би Майли ще излезе над нея, все пак е по-известна по света.

Чух и нейния албум, и този на Шаная. Много съм доволен и от двата. Радва ме една такава по-сладка и романтична Майли- личи си как любовта към Лиъм я окрилява, този албум си е направо посветен на него. И Шаная доста лични чувства е вложила в нейния... Бившия й сигурно не е много доволен, че тя неведнъж подчертава как й е изневерил. :3fdb8960598fa63e: И все пак, конкретно в нейния много ми се искаше да открия някоя нова You're Still the One, но ми се струва, че нямаше такава. Иначе браво за цялостния продукт.

Сподели в други сайтове

Тези цифри са за САЩ. Иначе WW може би Майли ще излезе над нея, все пак е по-известна по света.

Чух и нейния албум, и този на Шаная. Много съм доволен и от двата. Радва ме една такава по-сладка и романтична Майли- личи си как любовта към Лиъм я окрилява, този албум си е направо посветен на него. И Шаная доста лични чувства е вложила в нейния... Бившия й сигурно не е много доволен, че тя неведнъж подчертава как й е изневерил. :3fdb8960598fa63e: И все пак, конкретно в нейния много ми се искаше да открия някоя нова You're Still the One, но ми се струва, че нямаше такава. Иначе браво за цялостния продукт.

Доста слабо започват и двете.

За протокола, другите две Дисни звезди смазаха с +100 хиляди копия през първата седмица.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Доста слабо започват и двете.

За протокола, другите две Дисни звезди смазаха с +100 хиляди копия през първата седмица.

Кои са другите две- Селена и...? Ариана е на Nickelodeon. Иначе да, те двете успяват да правят по над 100k, но да уточним, че това беше миналата и по-миналата година, когато положението не беше чак толкова критично и дори и Деми със стрийминга почти стигна 100, а Майли до едно време наближаваше и 300 в годините преди това. Не се знае как ще са днес, макар че смятам, че конкретно Селена и Ариана имат възможността да направят поне по още един албум с над 100k дебют преди продажбите да се сгромолясат тотално.

Сподели в други сайтове

Суифт продължава да пада и в Англия. В Гугъл плей най-големият хит си остава на върха, а изненадата е новата на Ник Джонас е номер 2, Зейн номер 3, Суифт номер 4.

Сред най-гледаните клипове Суифт продължава да отслабва и вече е номер 6, а латино музиката продължава да властва.

Сподели в други сайтове

От вчера Деми:

Кристина Агилера също е поздравила Деми за албума й.

Фонси харесва почти всяка снимка на Деми в инстаграма й, както и Ева Лонгория харесва Деми.

Сподели в други сайтове

Суифт продължава още повече да се сгромолясва. В момента пада на номер 8 в The Voice TV Top 10.

Хората не гласуват за нея. Не е истина вашата "кралица" как отдавна залезе. Предизвика интерес за 2 седмици и после падна. А най-големият хит за 2017 продължава да е номер 1 колкото и да не ви се иска.

Просто латино музиката е превзела света като видиш в Топ 10 повечето само латино клипове са. :P

Зейн се завръща на номер 1 в The Voice Tv Top 10 сега след като беше номер 1 седмици наред, а Суифт не можа. :D

Сподели в други сайтове

Шаная май ще превземе Билборд 200, а Деми на номер 2 ще е.

Какво не й достига на Деми , за да е номер 1, отново ще е разочарована. Онзи ден във VEVO лайфа каза, че била много разочарована, че миналия й албум не влезе на номер 1 в Билборд 200.

Красива, готина, талантлива- защо не може да е номер 1?

Албумът на Деми е най-добрият й досега, защо да не влезе на номер 1 в Билборд 200?

А за албумът на Майли казват, че е много слаб.

Иначе в Itunes USA албумът на Деми директно на номер 1.

Деми ще бъде в Шоуто на Елън на 4 октомври.

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...