Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ти като фенка на латиното,май трябва да си доволна от факта, че големите амарикански звезди започнаха да го налагат на техния пазар и пред тяхната публика... Изобщо не съм доволна, когато не става за нищо. Бийбър само развали песента, оригинала е къде къде, тука същата работа Бионсе разваля Mi Gente. Албумът на Деми е номер 3 в Google Play: https://play.google.com/store/music/new?hl=en Иначе пак там е номер 22 сред най-добрите албуми: https://play.google.com/store/music/collect...IuSsE&hl=en Шаная е супер готина и в новия си 2-ри клип от новия си албум: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 А как изглежда в Today Show само- стил и класа: Вчера в Шоуто на Елън: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Шаная: Прощавам, но не мога да забравя ужасната ми най-добра приятелка, която открадна съпруга ми. Това ще ме държи вечно. Интересното е в случая, че Шаная след развода се омъжва за мъжа на най-добрата си приятелка на Нова година в Пуерто Рико. Аз трябваше да преживея това предателство от най-добрата ми приятелка, за да срещна този изключителен мъж. Родителите й загиват в автомобилна катастрофа По врвме на развода и стреса, Шаная губи гласа си, разболява се от болест на Лим. Решава, че повече никога няма да пее, но след 15 години ето я днес с нов албум, който казва, че за нея е като подарък. На Нова година тя ще празнува 6 години щастлив брак с новия си мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Слушах албума на Шаная и е ужасен, не струва. Този на Майли също. Единствено на Деми албума е УНИКАЛЕН! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Само дето песента не е на Бионсе, а на Джей Балвин, това е просто ремикс., с който иска да събира пари за жертвите от урагана Мария. Mi Gente си е хит и преди Бионсе. По-скоро Бионсе се излага също като Бийбър в Деспасито: Като не могат да пеят на испански да не го правят. Само дето не е на Balvin, а на Willy William. Напиши си домашните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Деми разкри, че до 2 месеца ще пусне латино песен с мъж изпълнител. Кой ли ще е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Деми разкри, че до 2 месеца ще пусне латино песен с мъж изпълнител. Кой ли ще е? С сигурност не е Рики Мартин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 С Las Ketchup Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Феновете залагат за Малума и Рики за латино песента с Деми вече. Колкото до албума на Шаная, нямате вкус. Жената е класа. Страхотен е албума за разлика от боклука на Майли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Четох, че Малума искал колаборация със Зейн. Ако е в сферата на киното за възрастни, определено бих го чакал с нетърпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Четох, че Малума искал колаборация със Зейн. Ако е в сферата на киното за възрастни, определено бих го чакал с нетърпение. Що пък в сферата за възрастни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Що пък в сферата за възрастни? Е, що, имаме си нужди сега и едно филмче по би ми ги задоволило, отколкото песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Е, що, имаме си нужди сега и едно филмче по би ми ги задоволило, отколкото песен. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Предварителни цифри за широко обсъжданите три албума: Shania Twain (Mercury Nashville) 121-132k SPS, 120-130k album Demi Lovato (Island/Safehouse/Hollywood) 68-78k, 45-55k Miley Cyrus (RCA) 40-55k, 30-40k Браво на Шаная! Ето това е- 15 години без албум и накрая отново номер 1, макар и благодарение на трика на Кейти с tour bundle-ите. Доволен съм, че Деми се очертава със сравнително добра цифра като за днешното положение на музиката, надявам се да успее да стигне 80K и да задържи интереса по-натам. Майли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Предварителни цифри за широко обсъжданите три албума: Shania Twain (Mercury Nashville) 121-132k SPS, 120-130k album Demi Lovato (Island/Safehouse/Hollywood) 68-78k, 45-55k Miley Cyrus (RCA) 40-55k, 30-40k Браво на Шаная! Ето това е- 15 години без албум и накрая отново номер 1, макар и благодарение на трика на Кейти с tour bundle-ите. Доволен съм, че Деми се очертава със сравнително добра цифра като за днешното положение на музиката, надявам се да успее да стигне 80K и да задържи интереса по-натам. Майли... Като е тъп албума на Майли какво да се очаква. На Шаная е хубав, на Деми е страхотен, очаквах повече за Деми. - Деми е плакала докато записва „Smoke & Mirrors“, „Lonely“ и „Tell Me You Love Me“. - Предстои световно турне другата година и приоритет ще бъде Европа. - Деми каза, че най-вероятно никога няма да каже за кого е написала „Ruin The Friendship“, освен ако не създаде връзка с този човек. Тя се почувства засрамена, когато публиката каза името на Ник Джонас. - Отново беше споменато, че скоро ще излезе колаборация с латино изпълнител. - Една от песните, които за малко не влязоха в албума била „Smoke And Mirrors“, защото Деми е искала да бъде колаборация с жена изпълнител, но не успели да го направят, заради ограниченото време, с което разполагали. - Две песни, които ще излязат малко преди старта на турнето другата година бяха разкрити - „Can You Keep A Secret?“ и „Who Do You Love“. - Кели Кларксън, Френч Монтана и Луиз Фонси поздравиха Деми за издаването на новия албум. - Към момента Ловато няма планове да се завръща към актьорството. - Деми сподели, че е написала „Sexy Dirty Love“ от албума за някого, който е харесвала и е имала голям интерес към него. - С този албум Ловато е искала да покаже на света гласа си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Брееее, Зейн влиза на номер 7 в Сити Топ 10 вчера, а CNCO с Регетон Ленто се изкачват чак до номер 2, а Суифт и тук пада. Суифта за няма и месец много бързо омръзна. A Дуа Липа за 3-та седмица подред е номер 1 в Сити Топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Предварителни цифри за широко обсъжданите три албума: Shania Twain (Mercury Nashville) 121-132k SPS, 120-130k album Demi Lovato (Island/Safehouse/Hollywood) 68-78k, 45-55k Miley Cyrus (RCA) 40-55k, 30-40k Браво на Шаная! Ето това е- 15 години без албум и накрая отново номер 1, макар и благодарение на трика на Кейти с tour bundle-ите. Доволен съм, че Деми се очертава със сравнително добра цифра като за днешното положение на музиката, надявам се да успее да стигне 80K и да задържи интереса по-натам. Майли... Това е странно защото Майли втори ден е на първо място в WW itunes albums. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Това е странно защото Майли втори ден е на първо място в WW itunes albums. Тези цифри са за САЩ. Иначе WW може би Майли ще излезе над нея, все пак е по-известна по света. Чух и нейния албум, и този на Шаная. Много съм доволен и от двата. Радва ме една такава по-сладка и романтична Майли- личи си как любовта към Лиъм я окрилява, този албум си е направо посветен на него. И Шаная доста лични чувства е вложила в нейния... Бившия й сигурно не е много доволен, че тя неведнъж подчертава как й е изневерил. И все пак, конкретно в нейния много ми се искаше да открия някоя нова You're Still the One, но ми се струва, че нямаше такава. Иначе браво за цялостния продукт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тези цифри са за САЩ. Иначе WW може би Майли ще излезе над нея, все пак е по-известна по света. Чух и нейния албум, и този на Шаная. Много съм доволен и от двата. Радва ме една такава по-сладка и романтична Майли- личи си как любовта към Лиъм я окрилява, този албум си е направо посветен на него. И Шаная доста лични чувства е вложила в нейния... Бившия й сигурно не е много доволен, че тя неведнъж подчертава как й е изневерил. И все пак, конкретно в нейния много ми се искаше да открия някоя нова You're Still the One, но ми се струва, че нямаше такава. Иначе браво за цялостния продукт. Доста слабо започват и двете. За протокола, другите две Дисни звезди смазаха с +100 хиляди копия през първата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Доста слабо започват и двете. За протокола, другите две Дисни звезди смазаха с +100 хиляди копия през първата седмица. Кои са другите две- Селена и...? Ариана е на Nickelodeon. Иначе да, те двете успяват да правят по над 100k, но да уточним, че това беше миналата и по-миналата година, когато положението не беше чак толкова критично и дори и Деми със стрийминга почти стигна 100, а Майли до едно време наближаваше и 300 в годините преди това. Не се знае как ще са днес, макар че смятам, че конкретно Селена и Ариана имат възможността да направят поне по още един албум с над 100k дебют преди продажбите да се сгромолясат тотално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Суифт продължава да пада и в Англия. В Гугъл плей най-големият хит си остава на върха, а изненадата е новата на Ник Джонас е номер 2, Зейн номер 3, Суифт номер 4. Сред най-гледаните клипове Суифт продължава да отслабва и вече е номер 6, а латино музиката продължава да властва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 От вчера Деми: Кристина Агилера също е поздравила Деми за албума й. Фонси харесва почти всяка снимка на Деми в инстаграма й, както и Ева Лонгория харесва Деми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Суифт продължава още повече да се сгромолясва. В момента пада на номер 8 в The Voice TV Top 10. Хората не гласуват за нея. Не е истина вашата "кралица" как отдавна залезе. Предизвика интерес за 2 седмици и после падна. А най-големият хит за 2017 продължава да е номер 1 колкото и да не ви се иска. Просто латино музиката е превзела света като видиш в Топ 10 повечето само латино клипове са. Зейн се завръща на номер 1 в The Voice Tv Top 10 сега след като беше номер 1 седмици наред, а Суифт не можа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Шаная май ще превземе Билборд 200, а Деми на номер 2 ще е. Какво не й достига на Деми , за да е номер 1, отново ще е разочарована. Онзи ден във VEVO лайфа каза, че била много разочарована, че миналия й албум не влезе на номер 1 в Билборд 200. Красива, готина, талантлива- защо не може да е номер 1? Албумът на Деми е най-добрият й досега, защо да не влезе на номер 1 в Билборд 200? А за албумът на Майли казват, че е много слаб. Иначе в Itunes USA албумът на Деми директно на номер 1. Деми ще бъде в Шоуто на Елън на 4 октомври. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари