Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Чакаме клипа на Фонси с Деми другия месец. На работа викат, че ще е следващото Деспасито може би. Никаква Суифт не признават.

Е, как там дето работиш ти ще признаят Суифт, за война ли говориш? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Че тя Тейлър цял филм ще пуска, а не клип. :D Все едно гледам трейлър на Х-мен, егати нивото!

Жал ми е като се сетя, че преди време Кейти беше известна с най-добрите клипове, но вече очевидно Тейлър е на път да я детронира и в тази категория.

Сподели в други сайтове

Жал ми е като се сетя, че преди време Кейти беше известна с най-добрите клипове, но вече очевидно Тейлър е на път да я детронира и в тази категория.

То тва е търсения ефект. Като фен на Кейти не забелязваш ли какво казва в интервютата си? Налага се да го прави, защото когато подпишеш договор с дявола(многото пари) после идва и краха на събитията. Втората Бритни с две думи. Тъжно, щото тя ми е много на сърце..ама сама си е виновна.

Сподели в други сайтове

Доста фактори доведоха до положението на Кейти, не само това, че някой евентуално й пречи. За мен лично един от главните си остава външният й вид. Видяхме, че когато все още изглеждаше добре в периода на Chained to the Rhythm, точно тогава направи последния си голям хит, а после... дори не ми се иска да се сещам. :D Та тя става все по-покъртителна не само като прическа, а и като стайлинг. Наистина май ще е най-добре да си прекрати кариерата и щом толкова иска просто да си бъде Кейти Хъдсън някъде там. Но тя сякаш умишлено ни пробутва тази визия накъдето и да се обърнем, за да ни дразни. :D

Междувременно, Тейлър прави точно това, което трябваше да прави и тя в своята дарк ера...

Сподели в други сайтове

Чакаме клипа на Фонси с Деми другия месец. На работа викат, че ще е следващото Деспасито може би. Никаква Суифт не признават.

Зайке, сбъркана жено зарежи го следващото Деспасито, чуй тази тупалка :kicking:

Сподели в други сайтове

Camila <3

И клипът е брутализъм, също като песента. Радвам се, че е решила да направи високобюджетно видео на този страхотен хит. Цял ден го превъртам!

Утре ще получим ''Wolves'' от Селена Гомез.

Тя пък защо се саботира така- вместо да го пусне в петък, го пуска по никое време, в сряда... Първоначалния интерес ще се отчете към настоящата седмица, която няма да й е пълна седмица т.е няма шанс за добър дебют в Hot 100. Но парчето ако е силно ще си се наложи и по-натам, де.

Заглавието и обложката обаче са обещаващи. Дано това вече да е първият сингъл от албума, защото нещо много се отнесе с тези странични песни.

Сподели в други сайтове

При Camila Cabello е хита. Вече е номер 1 сред най-гледаните клипове за изминалите 24 часа. Измести Деспасито.

Суифт продължава да пада пък и е вече на номер 16.

Като гледам латино музиката продължав да си властва- най-гледаните клипова са латино в топ 10:

http://kworb.net/youtube/

Сподели в други сайтове

Този път вече уцели в десятката. Това парче е с най-голям потенциал да стане хит от всички, които е пуснала тази година (освен It Ain't Me). Мен лично и предните ме радваха, но това е някак по-комерсиално, повече ще грабне хората.

Селена и Деми са отново приятелки, станало е официално на наградите Instyle преди дни:

9207008R.jpg

9207009U.jpg

Като в добрите стари Дисни времена... :D

Деми дори е спечелила някаква награда, даже и в новините по нашите Бг телевизии го казаха, чак се изненадах.

Сподели в други сайтове

След като преди близо час ''Wolves'' се изкачи на първо място в itunes usa само Селена и Тейлър могат да се похвалят с две или повече песни достигнали първо място!

ЧЕСТИТО!!!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Че тя Тейлър цял филм ще пуска, а не клип. :D Все едно гледам трейлър на Х-мен, егати нивото!

Да не прекаляваме. Ако има съвременна поп звезда, която да е известна именно с видеоклиповете си, то това е Лейди Гага. Неслучайно Bad Romance е обявен за един от най-добрите клипове въобще, а Билборд го поставя на 1-во място сред най-добрите видеоклипове за първите 10 години на 21-ви век. Да не припомням и онези прословути VMAs и броя награди и рекордни номинации, които Гага имаше.

• Like 1
image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...