Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Гага поне не си продава билетите за турнето по 6 долара. ;)

10 долара бяха и бяха съвсем малко билети в една конкретна арена за ужасно лоши места. Продава ѝ се добре турнето и критиците са изненадани, че с такъв слаб албум прави толкова успешно турне.

Сривът на Тейлър за пореден път доказва моята теория, че тя е интересна само когато използва чужди имена. Новата ѝ песен не е вражда с някого, нито е посветена на някого (тя се опитва да намеква за новото си гадже, но той е световно неизвестен) и затова и не може да влезе в топ 100 на Спотифай, дори и с клип с бюджет на холивудски блокбъстър. :whistling:

Сподели в други сайтове

За кое пищим неоснователно?

29 милиона за 2 дни? :1000 (29):

700 милиона за 2 месеца? :wallbash:

От сърце пожелавам такива провали на Бионсе и Гага. :Vishenka_05:

Когато нямаме никакви аргументи, намесваме любимките на другия. Може да ми засегнеш и графиките, не е проблем. :baaasmiley:

Kоментарът ми се случи, защото ти намеси Бионсе. Аз специално никъде не сковича колко е велика, защото не е единствената, не съм малоумен. От сърце пожелавам на Тейлър да напълни поне един стадион извън щатите.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Сривът на Тейлър за пореден път доказва моята теория, че тя е интересна само когато използва чужди имена. Новата ѝ песен не е вражда с някого, нито е посветена на някого (тя се опитва да намеква за новото си гадже, но той е световно неизвестен) и затова и не може да влезе в топ 100 на Спотифай, дори и с клип с бюджет на холивудски блокбъстър. :whistling:

Моля? :1000 (10):

Песента дори не е официален втори сингъл и е пусната 2 месеца преди клипа си. Въпреки това, има страхотни позиции в радиото и 31 млн гледания за малко повече от 2 дни. Стига глупости.

Kоментарът ми се случи, защото ти намеси Бионсе. Аз специално никъде не сковича колко е велика, защото не е единствената, не съм малоумен. От сърце пожелавам на Тейлър да напълни поне един стадион извън щатите.

70 000 души в Сидни в края на 2015-та:

maxresdefault.jpg

55 000 души в Лондон през юни 2015-та:

gallery_taylor-swift-performs-during-1989-world-tour-in-london-hyde-park.jpg

Отделно, пълни стадиони в Сингапур и Малайзия през 2014-та:

scale~1200x1200x0x0~15taylorsw-1402342559-8.jpg

С едно търсене в Гугъл всеки може да се убеди във верността на снимките. А митът, че Тейлър е успешна локално, си остава просто мит.

Сподели в други сайтове

Гага стана известна със скандали А НЕ С ТАЛАНТ! за това сега е на 10-та глуха

определено КЕйти е по успешна от Гага

всяка втора вече прави милиард,а Гага защо не успява ? ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА

Сподели в други сайтове

Песента дори не е официален втори сингъл и е пусната 2 месеца преди клипа си. Въпреки това, има страхотни позиции в радиото и 31 млн гледания за малко повече от 2 дни. Стига глупости.

70 000 души в Сидни в края на 2015-та:

maxresdefault.jpg

55 000 души в Лондон през юни 2015-та:

gallery_taylor-swift-performs-during-1989-world-tour-in-london-hyde-park.jpg

Отделно, пълни стадиони в Сингапур и Малайзия през 2014-та:

scale~1200x1200x0x0~15taylorsw-1402342559-8.jpg

С едно търсене в Гугъл всеки може да се убеди във верността на снимките. А митът, че Тейлър е успешна локално, си остава просто мит.

Ами чуденсо, чакаме Reputation Tour

Сподели в други сайтове

"...Ready for It?" is a song recorded by American singer-songwriter Taylor Swift for her sixth studio album, Reputation. Initially a promotional single, the song impacted radio on October 24, 2017, as the album's second single.

:whistling:

Разбирам, че ти е любимка, но защо отричаш очевидното? Клипът вече е на 8-мо място за най-гледаните в последните 24 часа - преди нея е Дуа Липа с клип от юли! А първа е Камила с песен от август. Просто фактът е, че не оправда очакванията нито като песен, нито като видео. Сигурна съм, че като продажби на албума ще е доста добре, но не очаквам дори да се доближи до ерата 1989.

8-мо място в Ютуб два дни след издаването, клипът не успя да върне песента в чарта на Спотифай, в iTunes е 6 позиции след Камила, чиято песен е по-стара... а пък LWYMMD ще е 21-ва в Билборд. Голяма кралица, голяма терминаторка на попа. Дебютантките Камила и Карди Би я слагат в малкия си джоб, но поне тяхната музика е слушаема. :unsure:

Сподели в други сайтове

Наистина началото на тази ера на Taylor е значимо по-слаба от предната впреки че ми харесват първите две песни ( Gorgeous не). Дано има сингли които ще се приближат до предните мегахитове. Иначе рано е да се коментира за тези по-млади звезди в музиката, нека коментираме хубавите продажби на Пинк. Мисля че едино тя и Бионсе от генерацията early 2000s имат добри продажби днес. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

"...Ready for It?" is a song recorded by American singer-songwriter Taylor Swift for her sixth studio album, Reputation. Initially a promotional single, the song impacted radio on October 24, 2017, as the album's second single.

:whistling:

Разбирам, че ти е любимка, но защо отричаш очевидното? Клипът вече е на 8-мо място за най-гледаните в последните 24 часа - преди нея е Дуа Липа с клип от юли! А първа е Камила с песен от август. Просто фактът е, че не оправда очакванията нито като песен, нито като видео. Сигурна съм, че като продажби на албума ще е доста добре, но не очаквам дори да се доближи до ерата 1989.

8-мо място в Ютуб два дни след издаването, клипът не успя да върне песента в чарта на Спотифай, в iTunes е 6 позиции след Камила, чиято песен е по-стара... а пък LWYMMD ще е 21-ва в Билборд. Голяма кралица, голяма терминаторка на попа. Дебютантките Камила и Карди Би я слагат в малкия си джоб, но поне тяхната музика е слушаема. :unsure:

Но Камила досега нямаше клип на Havana. Тя пусна клип и песента се засили. Покрай клипа, Havana e на доста предни позиции и у нас и хората даже я класираха на първо място и то от 9-то.

Но е факт, че познах, че бързо ще угасне Суифта. Както избухна, така и утихна бързо.

Сподели в други сайтове

Но Камила досега нямаше клип на Havana. Тя пусна клип и песента се засили. Покрай клипа, Havana e на доста предни позиции и у нас и хората даже я класираха на първо място и то от 9-то.

Но е факт, че познах, че бързо ще угасне Суифта. Както избухна, така и утихна бързо.

Именно това имам предвид. Камила също е със стара песен с нов клип, освен това нейният клип далеч няма претенциите на Тейлъровият, а въпреки това я бетонира на първо място в iTunes и генерира страшно много гледания в YouTube. Просто Суифтчето не е Адел, а много хора се объркаха, че е.

Сподели в други сайтове

Този така наречен 'спад' при Тейлър е нещо напълно очаквано и дори е похвално, че се получава чак в шестия албум, при повечето имена е още при втория или третия. Почти винаги е такова положението след мега голяма пикова ера като 1989- първият сингъл от следващата е нещо огромно заради натрупания интерес, а в последствие вече е много важно самият изпълнител да взима правилните решения, за да задържи този интерес. Примери много- The Fame-Born This Way, Teenage Dream-Prism, 21-25 и т.н. За Тейлър не би било фатално ако Ready for It не пожъне титаничен успех, както на Кейти не й се отрази Unconditionally, но пък е много важно до края на ерата да последва поне един Dark Horse. Ако това стане и после не се самопрецака в следващата ера, както направи Кейти, вече категорично ще се заформи като трайно ТОП име... ако ли не, ще приключи като Гага.

Сподели в други сайтове

Този така наречен 'спад' при Тейлър е нещо напълно очаквано и дори е похвално, че се получава чак в шестия албум, при повечето имена е още при втория или третия. Почти винаги е такова положението след мега голяма пикова ера като 1989- първият сингъл от следващата е нещо огромно заради натрупания интерес, а в последствие вече е много важно самият изпълнител да взима правилните решения, за да задържи този интерес. Примери много- The Fame-Born This Way, Teenage Dream-Prism, 21-25 и т.н. За Тейлър не би било фатално ако Ready for It не пожъне титаничен успех, както на Кейти не й се отрази Unconditionally, но пък е много важно до края на ерата да последва поне един Dark Horse. Ако това стане и после не се самопрецака в следващата ера, както направи Кейти, вече категорично ще се заформи като трайно ТОП име... ако ли не, ще приключи като Гага.

В Гугъл Плей 2-я й сингъл е чак на номер 49, а първия й е на номер 4. Зейн е номер 3, а Despacito е все още така слушана- на номер 2 е , че чак на ноемр 5 е и португалската версия на Деспасито. Не е истина как латино музиката е по-мощна от Суифта. :P

https://play.google.com/store/music/collect...IPgCc&hl=en

Сподели в други сайтове

Официален втори сингъл от албума на Деми- Tell Me You Love Me. :Vishenka_05:

Според мен това е най-добрия вариант. Любимата ми песен сред толкова добри в албума. Дано това е нейната голяма ера и я амбицира допълнително.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Страхотен проект. Точно по стилистиката на предния, но историята продължава от друга гледна точка.

Никой не може да барне тая ера на Тейлър от поп-а. Добре че Адел спи дългогодишен сън, че ще е сблъсък на титаните .

Малко странно от фен на Кейти, но самата истина..

Сподели в други сайтове

Първите 3 албума на Тейлър са кънтри, и неизвестни на широката публика, така че спада и е на 3тия реално.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Според мен това е най-добрия вариант. Любимата ми песен сред толкова добри в албума. Дано това е нейната голяма ера и я амбицира допълнително.

Най-малкото този сингъл няма да достигне съдбата на Stone Cold и да не влезе в Hot 100... защото вече е влязъл. :D

Но да, и мен много ме радва избора.

Първите 3 албума на Тейлър са кънтри, и неизвестни на широката публика, така че спада и е на 3тия реално.

Да, има нещо такова. И все пак, тя още с втория албум спечели Грами, което си е огромен кариерен успех. Тейлър доста умело и подредено си управлява кариерата през всичките над 10 години, затова на шестия албум още не се е изчерпала и има какво да показва.

Сподели в други сайтове

Неизвестни на широката публика? :mf_surrender:

Тия 3 "неизвестни" албума заедно са продали над 21 милиона копия, имат 6 грамита и 30 песни от тях влизат в Hot 100.

Много зле, наистина. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Когато Деспасито е по-напред от Суифт :P

https://play.google.com/store/music/collect...IPgCc&hl=en

И Фейди пак изкара яка песен :P

Музиката е уникална и как пее на арабски само. И кадрите с тигърчето и Фейди са много сладки. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Тия 3 "неизвестни" албума заедно са продали над 21 милиона копия, имат 6 грамита и 30 песни от тях влизат в Hot 100.

В САЩ. Макар и най-големият пазар, не е единственият. В Европа, Азия, Австралия, Латинска Америка, проби чак с Red.

Аз мислех, че съм писала вчера, но явно не съм го постнала - исках да кажа точно това, което каза и Лелята. Освен това Тейлър имаше и неособено успешни сингли в лицето на Style и Out of the woods в мега ерата 1989.

• Like 1
Сподели в други сайтове

фани се застрелял, Тейлър стана известна извън кънтри “гетото” с Red и покрай оная история с Канйе от някви награди на МТВ, колкото и албума да е продала преди това. Повечето кънтри изпълнители продават и повече сигурно, ма това не означава че даже и имената им знаем.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...