Blueberry Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Гага поне не си продава билетите за турнето по 6 долара. 10 долара бяха и бяха съвсем малко билети в една конкретна арена за ужасно лоши места. Продава ѝ се добре турнето и критиците са изненадани, че с такъв слаб албум прави толкова успешно турне. Сривът на Тейлър за пореден път доказва моята теория, че тя е интересна само когато използва чужди имена. Новата ѝ песен не е вражда с някого, нито е посветена на някого (тя се опитва да намеква за новото си гадже, но той е световно неизвестен) и затова и не може да влезе в топ 100 на Спотифай, дори и с клип с бюджет на холивудски блокбъстър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Чакай да излезе албума и ще смаже с продажби и стриймове, на този етап е закъсняла с видеото и промоцията а ла Суиш Суиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 За кое пищим неоснователно? 29 милиона за 2 дни? :1000 (29): 700 милиона за 2 месеца? От сърце пожелавам такива провали на Бионсе и Гага. Когато нямаме никакви аргументи, намесваме любимките на другия. Може да ми засегнеш и графиките, не е проблем. Kоментарът ми се случи, защото ти намеси Бионсе. Аз специално никъде не сковича колко е велика, защото не е единствената, не съм малоумен. От сърце пожелавам на Тейлър да напълни поне един стадион извън щатите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Сривът на Тейлър за пореден път доказва моята теория, че тя е интересна само когато използва чужди имена. Новата ѝ песен не е вражда с някого, нито е посветена на някого (тя се опитва да намеква за новото си гадже, но той е световно неизвестен) и затова и не може да влезе в топ 100 на Спотифай, дори и с клип с бюджет на холивудски блокбъстър. Моля? :1000 (10): Песента дори не е официален втори сингъл и е пусната 2 месеца преди клипа си. Въпреки това, има страхотни позиции в радиото и 31 млн гледания за малко повече от 2 дни. Стига глупости. Kоментарът ми се случи, защото ти намеси Бионсе. Аз специално никъде не сковича колко е велика, защото не е единствената, не съм малоумен. От сърце пожелавам на Тейлър да напълни поне един стадион извън щатите. 70 000 души в Сидни в края на 2015-та: 55 000 души в Лондон през юни 2015-та: Отделно, пълни стадиони в Сингапур и Малайзия през 2014-та: С едно търсене в Гугъл всеки може да се убеди във верността на снимките. А митът, че Тейлър е успешна локално, си остава просто мит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Гага стана известна със скандали А НЕ С ТАЛАНТ! за това сега е на 10-та глуха определено КЕйти е по успешна от Гага всяка втора вече прави милиард,а Гага защо не успява ? ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Моля? :1000 (10): Песента дори не е официален втори сингъл и е пусната 2 месеца преди клипа си. Въпреки това, има страхотни позиции в радиото и 31 млн гледания за малко повече от 2 дни. Стига глупости. 70 000 души в Сидни в края на 2015-та: 55 000 души в Лондон през юни 2015-та: Отделно, пълни стадиони в Сингапур и Малайзия през 2014-та: С едно търсене в Гугъл всеки може да се убеди във верността на снимките. А митът, че Тейлър е успешна локално, си остава просто мит. Ами чуденсо, чакаме Reputation Tour Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Моля? :1000 (10): Песента дори не е официален втори сингъл и е пусната 2 месеца преди клипа си. Въпреки това, има страхотни позиции в радиото и 31 млн гледания за малко повече от 2 дни. Стига глупости. "...Ready for It?" is a song recorded by American singer-songwriter Taylor Swift for her sixth studio album, Reputation. Initially a promotional single, the song impacted radio on October 24, 2017, as the album's second single. Разбирам, че ти е любимка, но защо отричаш очевидното? Клипът вече е на 8-мо място за най-гледаните в последните 24 часа - преди нея е Дуа Липа с клип от юли! А първа е Камила с песен от август. Просто фактът е, че не оправда очакванията нито като песен, нито като видео. Сигурна съм, че като продажби на албума ще е доста добре, но не очаквам дори да се доближи до ерата 1989. 8-мо място в Ютуб два дни след издаването, клипът не успя да върне песента в чарта на Спотифай, в iTunes е 6 позиции след Камила, чиято песен е по-стара... а пък LWYMMD ще е 21-ва в Билборд. Голяма кралица, голяма терминаторка на попа. Дебютантките Камила и Карди Би я слагат в малкия си джоб, но поне тяхната музика е слушаема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Наистина началото на тази ера на Taylor е значимо по-слаба от предната впреки че ми харесват първите две песни ( Gorgeous не). Дано има сингли които ще се приближат до предните мегахитове. Иначе рано е да се коментира за тези по-млади звезди в музиката, нека коментираме хубавите продажби на Пинк. Мисля че едино тя и Бионсе от генерацията early 2000s имат добри продажби днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 "...Ready for It?" is a song recorded by American singer-songwriter Taylor Swift for her sixth studio album, Reputation. Initially a promotional single, the song impacted radio on October 24, 2017, as the album's second single. Разбирам, че ти е любимка, но защо отричаш очевидното? Клипът вече е на 8-мо място за най-гледаните в последните 24 часа - преди нея е Дуа Липа с клип от юли! А първа е Камила с песен от август. Просто фактът е, че не оправда очакванията нито като песен, нито като видео. Сигурна съм, че като продажби на албума ще е доста добре, но не очаквам дори да се доближи до ерата 1989. 8-мо място в Ютуб два дни след издаването, клипът не успя да върне песента в чарта на Спотифай, в iTunes е 6 позиции след Камила, чиято песен е по-стара... а пък LWYMMD ще е 21-ва в Билборд. Голяма кралица, голяма терминаторка на попа. Дебютантките Камила и Карди Би я слагат в малкия си джоб, но поне тяхната музика е слушаема. Но Камила досега нямаше клип на Havana. Тя пусна клип и песента се засили. Покрай клипа, Havana e на доста предни позиции и у нас и хората даже я класираха на първо място и то от 9-то. Но е факт, че познах, че бързо ще угасне Суифта. Както избухна, така и утихна бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Но Камила досега нямаше клип на Havana. Тя пусна клип и песента се засили. Покрай клипа, Havana e на доста предни позиции и у нас и хората даже я класираха на първо място и то от 9-то. Но е факт, че познах, че бързо ще угасне Суифта. Както избухна, така и утихна бързо. Именно това имам предвид. Камила също е със стара песен с нов клип, освен това нейният клип далеч няма претенциите на Тейлъровият, а въпреки това я бетонира на първо място в iTunes и генерира страшно много гледания в YouTube. Просто Суифтчето не е Адел, а много хора се объркаха, че е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Този така наречен 'спад' при Тейлър е нещо напълно очаквано и дори е похвално, че се получава чак в шестия албум, при повечето имена е още при втория или третия. Почти винаги е такова положението след мега голяма пикова ера като 1989- първият сингъл от следващата е нещо огромно заради натрупания интерес, а в последствие вече е много важно самият изпълнител да взима правилните решения, за да задържи този интерес. Примери много- The Fame-Born This Way, Teenage Dream-Prism, 21-25 и т.н. За Тейлър не би било фатално ако Ready for It не пожъне титаничен успех, както на Кейти не й се отрази Unconditionally, но пък е много важно до края на ерата да последва поне един Dark Horse. Ако това стане и после не се самопрецака в следващата ера, както направи Кейти, вече категорично ще се заформи като трайно ТОП име... ако ли не, ще приключи като Гага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Този така наречен 'спад' при Тейлър е нещо напълно очаквано и дори е похвално, че се получава чак в шестия албум, при повечето имена е още при втория или третия. Почти винаги е такова положението след мега голяма пикова ера като 1989- първият сингъл от следващата е нещо огромно заради натрупания интерес, а в последствие вече е много важно самият изпълнител да взима правилните решения, за да задържи този интерес. Примери много- The Fame-Born This Way, Teenage Dream-Prism, 21-25 и т.н. За Тейлър не би било фатално ако Ready for It не пожъне титаничен успех, както на Кейти не й се отрази Unconditionally, но пък е много важно до края на ерата да последва поне един Dark Horse. Ако това стане и после не се самопрецака в следващата ера, както направи Кейти, вече категорично ще се заформи като трайно ТОП име... ако ли не, ще приключи като Гага. В Гугъл Плей 2-я й сингъл е чак на номер 49, а първия й е на номер 4. Зейн е номер 3, а Despacito е все още така слушана- на номер 2 е , че чак на ноемр 5 е и португалската версия на Деспасито. Не е истина как латино музиката е по-мощна от Суифта. https://play.google.com/store/music/collect...IPgCc&hl=en Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Официален втори сингъл от албума на Деми- Tell Me You Love Me. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Официален втори сингъл от албума на Деми- Tell Me You Love Me. Според мен това е най-добрия вариант. Любимата ми песен сред толкова добри в албума. Дано това е нейната голяма ера и я амбицира допълнително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Страхотен проект. Точно по стилистиката на предния, но историята продължава от друга гледна точка. Никой не може да барне тая ера на Тейлър от поп-а. Добре че Адел спи дългогодишен сън, че ще е сблъсък на титаните . Малко странно от фен на Кейти, но самата истина.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Много е сладка и забавна Деми при Елън: Деми тръгва на турне: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Този така наречен 'спад' при Тейлър е нещо напълно очаквано и дори е похвално, че се получава чак в шестия албум, при повечето имена е още при втория или третия. Почти винаги е такова положението след мега голяма пикова ера като 1989- първият сингъл от следващата е нещо огромно заради натрупания интерес, а в последствие вече е много важно самият изпълнител да взима правилните решения, за да задържи този интерес. Примери много- The Fame-Born This Way, Teenage Dream-Prism, 21-25 и т.н. За Тейлър не би било фатално ако Ready for It не пожъне титаничен успех, както на Кейти не й се отрази Unconditionally, но пък е много важно до края на ерата да последва поне един Dark Horse. Ако това стане и после не се самопрецака в следващата ера, както направи Кейти, вече категорично ще се заформи като трайно ТОП име... ако ли не, ще приключи като Гага. Първите 3 албума на Тейлър са кънтри, и неизвестни на широката публика, така че спада и е на 3тия реално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Камила е номер 1 за 3-ти път днес в The Voice TV Top 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Според мен това е най-добрия вариант. Любимата ми песен сред толкова добри в албума. Дано това е нейната голяма ера и я амбицира допълнително. Най-малкото този сингъл няма да достигне съдбата на Stone Cold и да не влезе в Hot 100... защото вече е влязъл. Но да, и мен много ме радва избора. Първите 3 албума на Тейлър са кънтри, и неизвестни на широката публика, така че спада и е на 3тия реално. Да, има нещо такова. И все пак, тя още с втория албум спечели Грами, което си е огромен кариерен успех. Тейлър доста умело и подредено си управлява кариерата през всичките над 10 години, затова на шестия албум още не се е изчерпала и има какво да показва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Първите 3 албума на Тейлър са кънтри, и неизвестни на широката публика, така че спада и е на 3тия реално. Неизвестни на широката публика? Тия 3 "неизвестни" албума заедно са продали над 21 милиона копия, имат 6 грамита и 30 песни от тях влизат в Hot 100. Много зле, наистина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Когато Деспасито е по-напред от Суифт https://play.google.com/store/music/collect...IPgCc&hl=en И Фейди пак изкара яка песен Музиката е уникална и как пее на арабски само. И кадрите с тигърчето и Фейди са много сладки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Фейди с тигърчето в новия клип Waynak. Много са сладки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Неизвестни на широката публика? Тия 3 "неизвестни" албума заедно са продали над 21 милиона копия, имат 6 грамита и 30 песни от тях влизат в Hot 100. Много зле, наистина. :1000 (29): В САЩ. Макар и най-големият пазар, не е единственият. В Европа, Азия, Австралия, Латинска Америка, проби чак с Red. Аз мислех, че съм писала вчера, но явно не съм го постнала - исках да кажа точно това, което каза и Лелята. Освен това Тейлър имаше и неособено успешни сингли в лицето на Style и Out of the woods в мега ерата 1989. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Неизвестни на широката публика? Тия 3 "неизвестни" албума заедно са продали над 21 милиона копия, имат 6 грамита и 30 песни от тях влизат в Hot 100. Много зле, наистина. :1000 (29): фани се застрелял, Тейлър стана известна извън кънтри “гетото” с Red и покрай оная история с Канйе от някви награди на МТВ, колкото и албума да е продала преди това. Повечето кънтри изпълнители продават и повече сигурно, ма това не означава че даже и имената им знаем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари