Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 фани се застрелял, Тейлър стана известна извън кънтри “гетото” с Red и покрай оная история с Канйе от някви награди на МТВ, колкото и албума да е продала преди това. Повечето кънтри изпълнители продават и повече сигурно, ма това не означава че даже и имената им знаем. Ами аз Суифта я знам покрай Рики и тези МТV награди дето Рики я беше споменал в Туитър. Изобщо не съм я слушала никога и оттогава ми беше много безлична. Зейн скоро пуска новия си албум. Ще бъде различен от дебютния му и ще тръгва на турне. Лиам пък е написал песен за Черил в предстоящия си албум: ttps://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/4746147/liam-payne-confirms-he-has-written-a-song-about-cheryl-on-his-new-album-but-its-not-bedroom-floor/ Брей, Лиам ще пее за първи път и на наградите на MTV на 12 ноември. Колко напредна. Камила също ще пее на наградите заедно с Деми и други: http://www.billboard.com/articles/columns/...ayne-performing Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Cry Baby трябва да снима Деми. Там все едно пее Кристина Агилера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Ами аз Суифта я знам покрай Рики и тези МТV награди дето Рики я беше споменал в Туитър. Изобщо не съм я слушала никога и оттогава ми беше много безлична. Зейн скоро пуска новия си албум. Ще бъде различен от дебютния му и ще тръгва на турне. Лиам пък е написал песен за Черил в предстоящия си албум: ttps://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/4746147/liam-payne-confirms-he-has-written-a-song-about-cheryl-on-his-new-album-but-its-not-bedroom-floor/ Брей, Лиам ще пее за първи път и на наградите на MTV на 12 ноември. Колко напредна. Камила също ще пее на наградите заедно с Деми и други: http://www.billboard.com/articles/columns/...ayne-performing Това междудругото е педофилия от висша степен, впредвид че таз го знае от 14годишен ... блях, Фатмагюл ряпа да яде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Това междудругото е педофилия от висша степен, впредвид че таз го знае от 14годишен ... блях, Фатмагюл ряпа да яде. Чакала го е да порасне. Пък доколкото знам той си я е харесвал от 14 годишен и мечтата му се е сбъднала. Може пък да са щастливи. Толкова много талант: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Чакала го е да порасне. Пък доколкото знам той си я е харесвал от 14 годишен и мечтата му се е сбъднала. Може пък да са щастливи. Толкова много талант: Да бе, затва смени двама съпрузи през тва време и слуховете, че е от другия бряг вървят с пълна сила поредна петилетка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Да бе, затва смени двама съпрузи през тва време и слуховете, че е от другия бряг вървят с пълна сила поредна петилетка. Е, има дете от Лиам. Камила все още е в компанията на Саймън. Мислих, че се е насочила в друга компания, а то какво било. Хората коментират, че SYCO саботират Fifth Harmony и промотират много Камила. И като забележиш в Туитър на SYCO наистина доста е пълен с Камила. Явно наистина искат много да я наложат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Новия сингъл на Селена е тотален хит! Разделила се е с Абел. Вчера е била на църква с Бийбър. Днес спечели ''Жена на годината'' на Билборд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Обичаш ме. Камила: Да, обичам те! Но обичам обичам себе си повече. Почакай малко! Това ли е? Това ли е краят? Ти остана сама! Хей, скъпа! Ако не харесваш историята ми, напиши си своя: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Няма смисъл от песента на Фонси с Деми. Тя вече е позната, защото той я пее на турнето си, но сега я записал с Деми. Нищо особено не е. Не знам как ще е с Деми: Излиза на 17 ноември. Просто Деми ще си сбъдне една от мечтите да има песен с Фонси, нищо повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Тая Камила ми е много анти. Грам не ме кефи. По-безлична е от Юнона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Камила е номер 1 за 4-ти път днес в The Voice TV Top 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Камила е номер 1 за 4-ти път днес в The Voice TV Top 10. И един друг незначителен факт.. "Havana" by Camila Cabello feat. Young Thug spends a fourth day at #1 on the Worldwide iTunes Song Chart. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Хаваната ще е новият тотален световен номер 1 хит. Като нищо в дългосрочен план може да се нареди директно след Деспасито и Shape of You, още като я чух усетих потенциала й и съм доволен, че нещата постоянно се насочват натам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Как се вижда латино музиката колко е силна и как Камила продължава да е номер 1 сред най-гледаните клипове. Суифт с някакъв модерен клип е много надолу, а Камила я превъзхожда много повече с по-обикновен клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Прогнозите за Havana са номер 2 за Хот 100 в Билборд, но според мен ще е номер 1, жесток хит е това. Фифт хармони сигурно газ пикаят. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Прогнозите за Havana са номер 2 за Хот 100 в Билборд, но според мен ще е номер 1, жесток хит е това. Фифт хармони сигурно газ пикаят. В Хот 100 на Билборд се изкачва на номер 7 в новото класиране- oт номер 20: http://www.goldderby.com/article/2017/bill...news-357914628/ http://www.billboard.com/charts/hot-100 Вчера е била в студиото: http://www.justjaredjr.com/2017/10/31/for-...er-debut-album/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Rockstar е голям хит в момента, надявам се Камила да успее в един момент да я надмине, но на този етап я виждам блокната под номер 2. Което пак е голям успех, де, и напълно заслужен с такава яка песен. Петата хармония са страшно противни, даже Камила, като беше част от тях, беше дразнеща. Но веднага видях потенциала в нея, единствената беше, която не ми идваше да ѝ бия един юмрук в лицето. Радвам се, че останалите 4 противнячки са гола вода без нея - личи си на кого се е дължал успеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Защо не коментирате провала на Зайн ? е т ака става като си повярваш много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Rockstar е голям хит в момента, надявам се Камила да успее в един момент да я надмине, но на този етап я виждам блокната под номер 2. Което пак е голям успех, де, и напълно заслужен с такава яка песен. Петата хармония са страшно противни, даже Камила, като беше част от тях, беше дразнеща. Но веднага видях потенциала в нея, единствената беше, която не ми идваше да ѝ бия един юмрук в лицето. Радвам се, че останалите 4 противнячки са гола вода без нея - личи си на кого се е дължал успеха. С дебютна солова кариера да постигнеш толкова висок резултат, толкова стрийм и гледаемост наистина си е голямо постижение, май само Зейн го е правил в последните години. Много от другите изпълнители не са имали такава силна песен. Евала за което, момичето е жестоко, всяка песен, която е пуснала до момента е ТОП. С нетърпение очаквам албума през 2018! Песента на Зейн е много яка, много ми е любима, но наистина за жалост не постигна кой знае какви успехи. Единственият му утвърден хит е PILLOWWALK. Хари също продава много от албума си, за което супер много се радвам, защото всяка песен ми е много любима, много различен стил, некомерсиален и се кефя, че си се оценява. Единствената ми забележка е, че не пуска сингли, след първия. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Зейн ще се докаже като си пусне новия албум идните месеци и ще има и турне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Сия пуска Коледен албум "Всеки ден е Коледа" на 17 ноември с 10 изцяло нови коледни песни https://www.facebook.com/SiaMusic/photos/a....e=1&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не бих нарекъл песента на Зейн и Сия провал. Главно в Америка не проби, но там напоследък нещата вече са толкова объркани, че не знам какво да си мисля... За сметка на това песента е хит в повечето други по-важни страни. Позициите и продажбите са добри, стриймингът наближава 500 милиона общо в YouTube и Спотифай, във второто даже не излиза от ТОП 10 откакто е излязла... Доста добре, определено не очаквах токова силно предложение от Зейн след флоповете му. Като сме заговорили за дайрекшъните, да кажа колко съм впечатлен от албума на Найл. Докато бяха заедно той ми беше най-симпатичния и сега доказва, че е имало защо. Песните са страхотни, бих ги слушал и след години! И е доста разнообразен стилово, макар и в цялостност да клони към кънтрито. Следващ сингъл трябва да е On the Loose- зверско парче и жестоко начало на албума! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Зейн е в топа и в Гугъл Плей. Марая Кери пуска нов филм "All I want for Christmas is you" на 14 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Семейството на Селена: Никога не ще приемем Джъстин Бийбър: https://www.iheart.com/content/2017-10-30-s...-justin-bieber/ Селена да не смята да се връща за пореден път при Бийбър: https://www.iheart.com/content/2017-11-01-j...zy-in-new-pics/ http://www.eonline.com/ca/news/890933/sele...e-ride-together Според статията: Бийбър все още е влюбен в Селена. Винаги я е обичал дори, когато не са били заедно, но е трябвало да порасне и да се среща с други хора, за да го осъзнае. Суифт в момента най- ниския дебют в The Voice TV Top 10 с 2-я сингъл- едва на номер 10. Charlie Puth с How Long влиза на номер 8. Много по-харесван е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари