Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Eeeeeeeeeeee, тоя път Камила е паднала на номер 2 сега в The Voice TV Top 10. На номер 1 отива Михаела с "Листата падат". Утре трябва да я върнем Камила на върха. У нас не го дават клипа на Камила с разговора в началото, което е много тъпо, губи се смисъла на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Нова песен на Тейлър- Call It What You Want- излиза довечера, рано сутринта по наше време. Нещо не ми харесва колко много парчета взе да пуска преди албума. Трябваше да остави LWYMMD да се доразвие преди да го затапи с втория сингъл и промо синглите. Сега явно се е притеснила от неуспеха на Ready for It и бърза да си рекламира албума с поредна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 С пълната луна аз ще полудея тази вечер (хей, хей, хей) С пълната луна танцувай с мен през цялата нощ (хей, хей, хей) С пълната луна ще полудея тази нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Невероятната Тейлър пуска нов сингъл, след като видя, че Реди е абсолютен флоп. Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Невероятната Тейлър пуска нов сингъл, след като видя, че Реди е абсолютен флоп. Кралица! Невероятна, друг път. Щом с един толкова скъп клип се провали. а Камила е в топа с обикновен клип, но със смисъл. Дори това е по-яко от Суифта и много свежо: Бях пиян, обещавам, че нямаше никакви чувства. Момче, кажи ми честно беше ли истинско или заради шоуто Запази си извиненията. Скъпи, трябва да знам. Колко време продължава това? Ще допусна, че греша, но ти трябва да ми вярваш, че се случи веднъж. Ти си единствената, която искам да обичам: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 А този какъв е? Коментират, че пеенето му било като Бийбъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Стискаме палци Тayyyyyyy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Стискаме палци Тayyyyyyy Хич. Аз си слушам албума на Дуа Липа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Хич. Are u ready Tanche ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Are u ready Tanche ? Изобщо. Колко слаб интерес и това предизвиква. Хората едва на 10 място днес я поставиха. Дуа Липа е съвсем друго нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Изобщо. Колко слаб интерес и това предизвиква. Хората едва на 10 място днес я поставиха. Дуа Липа е съвсем друго нещо. Танче ти не знаеш да изкажеш съжаление. Не ли те е жал ? Толкова старание а накрая чак на 10 място да я поставят, айлаци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 С дебютна солова кариера да постигнеш толкова висок резултат, толкова стрийм и гледаемост наистина си е голямо постижение, май само Зейн го е правил в последните години. Много от другите изпълнители не са имали такава силна песен. Евала за което, момичето е жестоко, всяка песен, която е пуснала до момента е ТОП. С нетърпение очаквам албума през 2018! Песента на Зейн е много яка, много ми е любима, но наистина за жалост не постигна кой знае какви успехи. Единственият му утвърден хит е PILLOWWALK. Хари също продава много от албума си, за което супер много се радвам, защото всяка песен ми е много любима, много различен стил, некомерсиален и се кефя, че си се оценява. Единствената ми забележка е, че не пуска сингли, след първия. Карди Би и Пост Малоун също са дебютанти с големи успехи (и двамата оглавиха Билборд). Или ти говориш за напуснали групи? Коментирайте факта, че първоначално Havana не беше сингъл, а просто бъз за албума, който трябваше да излезе през септември Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Нова песен на Тейлър- Call It What You Want- излиза довечера, рано сутринта по наше време. Нещо не ми харесва колко много парчета взе да пуска преди албума. Трябваше да остави LWYMMD да се доразвие преди да го затапи с втория сингъл и промо синглите. Сега явно се е притеснила от неуспеха на Ready for It и бърза да си рекламира албума с поредна песен. Тейлър всеки път пуска по няколко промо сингъла преди албума, още от Fearless насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Тейлър всеки път пуска по няколко промо сингъла преди албума, още от Fearless насам. Да, а и още от отдавна беше известно, че до излизането на албума (другият петък) ще са познати 4 песни от албума. Предполагам, че ще пее LWYMMD и новата в SNL. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Деми е сред 25-те жени, които променят света според списание "People". И тя като мен обича халките- обеци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 В новото интервю за Билборд, Зейн казва, че новият му албум бил планиран за края на септември, но ще излезе през първото тримесечие на 2018. Планира и турне с албума. Казва, че няма да пее на турнето песни на One Direction. Приключил е с One Direction, не си говори с тях, не се чува: http://www.billboard.com/amp/articles/news...over-story-2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Невероятен е Зейн, за какво му е диалог с тия елементарници? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Невероятен е Зейн, за какво му е диалог с тия елементарници? E, ама с Лиам бяха по-близки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Хари смачка наркоманизирания Зейн по всички параграфи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Хари смачка наркоманизирания Зейн по всички параграфи. Ще ти се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Е, той Зейн пак е ок. Аз се кефя, че може за първи път изобщо всички членове на разпаднала се група започват успешни солови кариери. Може би и Спайските са били така. Определено не го очаквах за Лиам, Найъл и Луи. Зейн и Хари имат страшна харизма и излъчване, още отначало усетих потенциала в тях, но другите трима са доста безлични. И въпреки това правят много добра музика, Pillowtalk, Sing of the times, Back to you са ми едни от топ фаворитите в последните 2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Само на Зейн и Лиам ми харесват песните. Другите са ми безлични. Единствено на Луис ми харесва с Биби Рекса. Пък Хари ми е скучен. Значи догодина албумите на Камила и Зейн ще се конкурират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Карди Би и Пост Малоун също са дебютанти с големи успехи (и двамата оглавиха Билборд). Или ти говориш за напуснали групи? Коментирайте факта, че първоначално Havana не беше сингъл, а просто бъз за албума, който трябваше да излезе през септември Хавана поначало трябваше да е първият соло сингъл на Камила изобщо. Щеше да е брутално начало. Но пък в настоящия вариант показва, че не само името й работи за нея, а и усета за музика, което е добре за соло дебютанти. Тейлър всеки път пуска по няколко промо сингъла преди албума, още от Fearless насам. Е да, но този път нещо не ми хареса как взе да набутва промо сингли веднага след LWYMMD. Според мен даже това е една от причините за главоломния спад на сингъла, Ready for It и Gorgeous малко затапиха реалния първи сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Хавана поначало трябваше да е първият соло сингъл на Камила изобщо. Щеше да е брутално начало. Но пък в настоящия вариант показва, че не само името й работи за нея, а и усета за музика, което е добре за соло дебютанти. Е да, но този път нещо не ми хареса как взе да набутва промо сингли веднага след LWYMMD. Според мен даже това е една от причините за главоломния спад на сингъла, Ready for It и Gorgeous малко затапиха реалния първи сингъл. Тейлър пада главоломно, Gorgeous е извън топ 40 на втората седмица, LWYMMD пък падна с 14 позиции и е извън топ 20. Просто няма какво да се лъжем - няма ли добра песен и най-голямото име да си, ще предизвикаш първоначален интерес, но няма да успееш да го задържиш. А Тейлър до момента толкова слабо начало на ера не е имала никога откъм качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 В някаква Европейска класация Топ 100, Зейн с Dusk Till Dawn се изкачва на номер 1 като сваля Дуа Липа от върха, а Суифт изобщо не фигурира в класацията http://www.musicweek.com/talent/read/zayn-...ers-no-1/070287 Браво на Деми, новият й албум вече е номер 2 сред най-купуваните в Google Play: https://play.google.com/store/music/collect...Ja7PA&hl=bg На Зейн продължава да е най- купуваната песен в Гугъл Плей. За какъв провал говорите тука, не знам. У нас е и толкова въртяна и колко пъти беше номер 1 според вота на хората Номер 1 все още в Гугъл Плей: https://play.google.com/store/music/collect...IPgCc&hl=bg А Суифт е чак на номер 5 и то след Деспасито. Деспасито все още се търси. На мен прогнозите ми се сбъднаха, че Суифта ще угасне много бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари