Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

1989 явно наистина ще си остане върхът на Тейлър. Новото парче ми е много приятно, но съм сигурен, че предимно любителите на по-сладката Тейлър, като мен, ще могат да го оценят. Това просто отново не е песен, която да е подходяща за ера като настоящата, с която очевидно се опитва да завладява нови територии.

А и от четирите парчета единствено LWYMMD успя да ме грабне така, че да си го пусна втори път. Със сигурност е избрала най-доброто за първи сингъл, но да видим дали няма да има и други изненади в албума.

Сподели в други сайтове

Тейлърица най-накрая изкара песен в стилистиката, която ѝ харесвам, но пък няма как да стане хит.

Иначе дори само по pre-orders е най-продаваният женски албум за първа седмица, вероятно и за годината ще стане.

Сподели в други сайтове

Снощи Гага е пяла нова песен, казваща се "Франкещайн", дело Ред Уан. :Vishenka_05:

Тези дни се е сгодила за продуцента си. В личен план и върви добре. Дано избухне с хит, когато най-малко очакваме.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Усилено се говори, че следващ сингъл от Witness ще е Hey, Hey, Hey, Кейти даже си е качила клипче с необичайна визия от снимачната площадка. Ако това е вярно явно е решила напълно да довърши ерата... :helpsmilie: Не че песента не ми хареса, но точно сега НЕ Е моментът, в който трябва отново да пренебрегва феновете и вместо желаните от тях Roulette, Witness и дори Power да пуска песен, която и в ТОП 50 не знам дали ще влезе. Дано да бъда опроверган.

Сподели в други сайтове

Мале жестоко, това е любимата ми песен от албума!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Песента е симпатична, но аз лично не мога да си представя подобен саунд да се впише в желанията на американците, а ние добре виждаме как тази ера именно те контролират дали Кейти ще флопне или не. Roulette е нещо съвсем различно с потенциал да е световна сензация, а Witness в определени условия може даже и Грами да й донесе, дори и да не стане някакъв мега хит. Макар че като гледам визията от клипчето, започвам да се колебая дали искам и някоя от любимите ми две песни да e загрозена от покъртителния вкус на Кейти напоследък. :D

Между другото, вчера за първи път мернах филма Part of Me и някои моменти ме разтърсиха. Та тази жена още от ерата Teenage Dream е изпадала в дълбоко депресивни състояния, въпреки което е стискала зъби и е излизала на сцената да пее с усмивка пред феновете. А след това със същата тази сила показа на какво е способна и с Prism. Какво й стана тази година и защо не може все още да е толкова силна и вдъхновяваща!?

Сподели в други сайтове

Тейлър просто трябва да направи поне още един хитов проект на нивото на LWYMMD, за да си циментира ерата като успешна. Мен лично песните й след нея не ме грабват толкова много, но се надявам в албума да има други трепачи, чакащи да станат номер 1.

Сподели в други сайтове

Reputation няма да бъде пуснат в стрийминг платформите. :helpsmilie: Този жена ще се забие с амбициите си. Нито ще счупи рекорда на Адел по продажби (каквато навярно е целта), нито ще предизвика хората по света да ѝ купуват албума кой знае колко повече. Със SPS щеше да е страшна сила, не знам защо се самопрецаква така.

Дано и тук да греша и да бъда опроверган.

Сподели в други сайтове

Лорд е казала, че следващият ѝ албум ще е след 10 години :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Лорд е казала, че следващият ѝ албум ще е след 10 години :roll1:

Тя тотално се е взела за някаква легенда. Първо направи пауза от 4 години, каквато се явяваше прекалено голяма дори и за име като Адел, а сега ще почива 10!? :D Не вижда ли, че Мелодрама е тотален флоп, въпреки качеството си и одобрението на критиците? Та то след 10 години абсолютно никой няма да се сеща за нея.

Lorde можеше да си изгради брутална кариера, между другото. 2013 мачкаше като луда и ако беше издала следващия албум през 2015 щяхме да сме свидетели на нещо от мащабите на 21, според мен. Жалко е, когато имена с потенциал се прецакват сами, тук визирам и любимките си Аврил и Кейти, разбира се.

Сподели в други сайтове

Никъде няма потвърждение, че Репутация няма да излезе по стрийминг платформите. Просто слухове.

Лорд каза във въпросното интервю, че следващият ѝ албум може да е след 4 години, може да е след 10, може да е след година и половина. Идеята ѝ е, че няма да форсира себе си и музиката си, а не, че следващият албум е след 10 години със сигурност.

Рамания... :wallbash:

Сподели в други сайтове

Никъде няма потвърждение, че Репутация няма да излезе по стрийминг платформите. Просто слухове.

Лорд каза във въпросното интервю, че следващият ѝ албум може да е след 4 години, може да е след 10, може да е след година и половина. Идеята ѝ е, че няма да форсира себе си и музиката си, а не, че следващият албум е след 10 години със сигурност.

Рамания... :wallbash:

В музикална страница за новини ми излезе това, не ѝ следя интервютата. Дано вярно след 10 години пусне албум, няма да се усети липсата ѝ.

Цитат

Сподели в други сайтове

Лорде е толкова безинтересна, че не вярвам друг освен теб и редакторът на списанието да са чели интервюто. Това беше изкарано като акцент от него, това коментират потребителите.

А за Тейлър ще си говорим пак след 3 дни.

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...