Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 След Fearless следваше слаб албум, след 1989 се повтаря историята. Не знам дали наистина мисли да залага на тези песни или ще има по-силни в албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 1989 явно наистина ще си остане върхът на Тейлър. Новото парче ми е много приятно, но съм сигурен, че предимно любителите на по-сладката Тейлър, като мен, ще могат да го оценят. Това просто отново не е песен, която да е подходяща за ера като настоящата, с която очевидно се опитва да завладява нови територии. А и от четирите парчета единствено LWYMMD успя да ме грабне така, че да си го пусна втори път. Със сигурност е избрала най-доброто за първи сингъл, но да видим дали няма да има и други изненади в албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Тейлърица най-накрая изкара песен в стилистиката, която ѝ харесвам, но пък няма как да стане хит. Иначе дори само по pre-orders е най-продаваният женски албум за първа седмица, вероятно и за годината ще стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Магична песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Снощи Гага е пяла нова песен, казваща се "Франкещайн", дело Ред Уан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Снощи Гага е пяла нова песен, казваща се "Франкещайн", дело Ред Уан. Тези дни се е сгодила за продуцента си. В личен план и върви добре. Дано избухне с хит, когато най-малко очакваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Усилено се говори, че следващ сингъл от Witness ще е Hey, Hey, Hey, Кейти даже си е качила клипче с необичайна визия от снимачната площадка. Ако това е вярно явно е решила напълно да довърши ерата... Не че песента не ми хареса, но точно сега НЕ Е моментът, в който трябва отново да пренебрегва феновете и вместо желаните от тях Roulette, Witness и дори Power да пуска песен, която и в ТОП 50 не знам дали ще влезе. Дано да бъда опроверган. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ау тази ми е любимата песен, супер избор. Рулет също е жестока! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Мале жестоко, това е любимата ми песен от албума! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Песента е симпатична, но аз лично не мога да си представя подобен саунд да се впише в желанията на американците, а ние добре виждаме как тази ера именно те контролират дали Кейти ще флопне или не. Roulette е нещо съвсем различно с потенциал да е световна сензация, а Witness в определени условия може даже и Грами да й донесе, дори и да не стане някакъв мега хит. Макар че като гледам визията от клипчето, започвам да се колебая дали искам и някоя от любимите ми две песни да e загрозена от покъртителния вкус на Кейти напоследък. Между другото, вчера за първи път мернах филма Part of Me и някои моменти ме разтърсиха. Та тази жена още от ерата Teenage Dream е изпадала в дълбоко депресивни състояния, въпреки което е стискала зъби и е излизала на сцената да пее с усмивка пред феновете. А след това със същата тази сила показа на какво е способна и с Prism. Какво й стана тази година и защо не може все още да е толкова силна и вдъхновяваща!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Тейлър флопна. Може Кейти да иска да си отмъсти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Тази година дори Тейлър не успя да изкара хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Тейлър разцепи с класа и иновативност, какво разправяте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Тейлър просто трябва да направи поне още един хитов проект на нивото на LWYMMD, за да си циментира ерата като успешна. Мен лично песните й след нея не ме грабват толкова много, но се надявам в албума да има други трепачи, чакащи да станат номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Reputation няма да бъде пуснат в стрийминг платформите. Този жена ще се забие с амбициите си. Нито ще счупи рекорда на Адел по продажби (каквато навярно е целта), нито ще предизвика хората по света да ѝ купуват албума кой знае колко повече. Със SPS щеше да е страшна сила, не знам защо се самопрецаква така. Дано и тук да греша и да бъда опроверган. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Селена ще мачка на AMA's! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Деми също ще пее на Американските музикални награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Лорд е казала, че следващият ѝ албум ще е след 10 години Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Новата песен на Селена да не е за поредното й събиране с Бийбър? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Лорд е казала, че следващият ѝ албум ще е след 10 години Тя тотално се е взела за някаква легенда. Първо направи пауза от 4 години, каквато се явяваше прекалено голяма дори и за име като Адел, а сега ще почива 10!? Не вижда ли, че Мелодрама е тотален флоп, въпреки качеството си и одобрението на критиците? Та то след 10 години абсолютно никой няма да се сеща за нея. Lorde можеше да си изгради брутална кариера, между другото. 2013 мачкаше като луда и ако беше издала следващия албум през 2015 щяхме да сме свидетели на нещо от мащабите на 21, според мен. Жалко е, когато имена с потенциал се прецакват сами, тук визирам и любимките си Аврил и Кейти, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Лорд е рахитична изперкала снобарка с една-единствена снонса песен - Роялс, не знам какво е мачкала, но мачът и е свирен според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Лорд е казала, че следващият ѝ албум ще е след 10 години Да не издава никога повече най-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Никъде няма потвърждение, че Репутация няма да излезе по стрийминг платформите. Просто слухове. Лорд каза във въпросното интервю, че следващият ѝ албум може да е след 4 години, може да е след 10, може да е след година и половина. Идеята ѝ е, че няма да форсира себе си и музиката си, а не, че следващият албум е след 10 години със сигурност. Рамания... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Никъде няма потвърждение, че Репутация няма да излезе по стрийминг платформите. Просто слухове. Лорд каза във въпросното интервю, че следващият ѝ албум може да е след 4 години, може да е след 10, може да е след година и половина. Идеята ѝ е, че няма да форсира себе си и музиката си, а не, че следващият албум е след 10 години със сигурност. Рамания... В музикална страница за новини ми излезе това, не ѝ следя интервютата. Дано вярно след 10 години пусне албум, няма да се усети липсата ѝ. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Лорде е толкова безинтересна, че не вярвам друг освен теб и редакторът на списанието да са чели интервюто. Това беше изкарано като акцент от него, това коментират потребителите. А за Тейлър ще си говорим пак след 3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари