borisslav1 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тези 2 песни не ви ли се струват с еднаква мелодия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Изгледах най-после документалния филм за Деми. От документалния филм за Деми се разбира за проблемите, които е имала с дрогата, алкохола, булимията. Имала е баща алкохолик. Все още обича Уилмър, срещнала го е още на 17 години в къщата му и си е казала: Обичам този мъж, трябва да го имам. На 18 години като е била, започнали да се срещат, любов от пръв поглед било. След 6 години се разделят, като приятели били по-добре, но казва, че все още го обича, искрата никога няма да угасне и че никога няма да срещне като него, но била готова за новото, имала все още проблеми, с които искала да се справи сама. Ходи на тренировки, за да не мисли за нищо друго и за храна. Храната й била все още най-голямото предизвикателство- кога да яде, какво ще яде по-късно, дали не е преяла. Този проблем все още не го е разрешила да мисли постоянно за храна, но тренировките й помагали. През какво е преминала Деми само: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Ще бъде ли хит? Песен, която Фонси изпълняваше на турнето си лятото и хората много я харесваха, а той реши да й промени ритъма и да я запише с Деми. Снощи цели 4 Латино Грами за Деспасито.. Може МТV да ощети Фонси, но Господ му даде най- голямата награда в Латино музиката- цели 4 Латино Грами. От 2009 не беше получавал Латино Грами. Жена му се развълнува много като чу,че печели и го целуна и му каза,че го обича. Клипът вече се завъртя по City TV. Феновете на Деми повечето не харесват песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Деметра Хичка се опитва да се отърка в славата на Фонси, но това няма да има и 1/4 от успеха на предния му хит! Този път Селена се постара. Стрийминга към сингъла е повече от невероятен. Утре излиза клипа а днес пусна песента в промоция. По радиото я скъсват от въртене. Обикновено всеки ден е в топ 3 на най-пусканите песни там. Имаме си хит! Иначе Селена и Бийбър са се събрали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На мен песента на Деми и Фонси много ми харесва. Хит като Деспасито няма да е, дори и наполовина, но за мен лично е по-добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Не е лоша песента, но хит няма да е. Между другото Кейти не е получила виза за Китай и няма да пее на Викторияс Сикрет. 99% сигурно е, че ще е Тейлър, която така или иначе е в Китай и беше първоначалният изпълнител, преди да откаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На мен песента на Деми и Фонси много ми харесва. Хит като Деспасито няма да е, дори и наполовина, но за мен лично е по-добра. Песента си беше самостоятелна само на Фонси и си я пееше на новото турне. Неговите фенове много я харесват. С Деми е променил ритъма на песента. Дори и да не стане хит като Деспасито, Фонси за една вечер снощи обра 4 Латино Грами- има една от най-красивите жени за съпруга и 2 прекрасни деца- какво повече да иска. Той е благословен с щастие и любов. Снощи: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Да, ама се очертава да е хит. Вече има 5,133,152 гледания, откакто е излязла в 7:00 сутринта. Прогнозите ми май ще се сбъднат, че може да направи за 1 ден 10 милиона: Клипът влиза на номер 13 сред най-гледаните клипове: http://kworb.net/youtube/ Despacito e номер 2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Не е лоша песента, но хит няма да е. Между другото Кейти не е получила виза за Китай и няма да пее на Викторияс Сикрет. 99% сигурно е, че ще е Тейлър, която така или иначе е в Китай и беше първоначалният изпълнител, преди да откаже. Една излагация по-малко. :1000 (29): Деми и Фонси вече са ТОП 10 в US iTunes. Не знам дали Деми намазва покрай Фонси, но той именно покрай американските имена има потенциала да влиза по класациите там. Помним как Деспасито не фигурираше в HOT 100 преди версията с Бийбър, а после... Предричам ТОП 20 в Билборд, надявам се и на ТОП 10, но да не сме толкова алчни хаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Егати якото парче са направили Фонси и Деми! 💃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Тя е правена по модела на Деспасито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Една излагация по-малко. :1000 (29): Деми и Фонси вече са ТОП 10 в US iTunes. Не знам дали Деми намазва покрай Фонси, но той именно покрай американските имена има потенциала да влиза по класациите там. Помним как Деспасито не фигурираше в HOT 100 преди версията с Бийбър, а после... Предричам ТОП 20 в Билборд, надявам се и на ТОП 10, но да не сме толкова алчни хаха. За това не си прав. Песента на Фонси преди ремикса беше на 51 място в ХОТ 100, което не мисля, че е слабо. Ясно е, че заслугата точно в тази ситуация е на Фонси. Той има един от най-големите хитове за годината и много ясно, че хората имат интерес към неговия нов проект. Какво мислиш за нещата около Селена ? Днес пусна клипа пак ексклузивно в apple. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Песента на Фонси с Деми е номер 1 в Аржентина, Бразилия, Боливия, Чили, Колумбия, Кипър, Еквадор, Еl Salvador, Мексико, Унгария, Испания, Парагвай, Перу и в топ 5 в някои други страни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 За това не си прав. Песента на Фонси преди ремикса беше на 51 място в ХОТ 100, което не мисля, че е слабо. Ясно е, че заслугата точно в тази ситуация е на Фонси. Той има един от най-големите хитове за годината и много ясно, че хората имат интерес към неговия нов проект. Какво мислиш за нещата около Селена ? Днес пусна клипа пак ексклузивно в apple. Латино изпълнителите поначало трябва да са подбутвани от американските, за да могат да стигнат добри позиции в US класациите. Дори не съм знаел, че Деспасито е била в Хот 100 преди Бийбър, правеше ми впечатление само, че най-големия световен хит не е на челните места. Селена добре се развива, но тази работа с премиерите по други сайтове освен YouTube не ги одобрявам. Прецакват си интереса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Вече мина 7 милиона Фонси с Деми: 7,192,741 Познах, ще стигне 10 милиона за 1 ден. Расте: 7,779,769 Може и преди полунощ да направи 10 милиона и да мине. Вече скочи от номер 13 на номер 4 сред най-гледаните клипове: http://kworb.net/youtube/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Aйде, Фонси с Деми вече се изкачи до номер 2 сред най-гледаните клипове. Още малко и ще е номер 1: http://kworb.net/youtube/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Всеки момент номер 1 в ΥοuTube... В iTunes- номер 8, в Spοtify гледам, че са ги сложили на първо място при новите песни, което може да им донесе доста слушания... Единствено в радиото може и да не избухнат веднага, но дори и без това ми се струва възможно да стигнат ТОП 20 в Билборд още с дебюта си. Стига парчето да задържи такива позиции, де... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Всеки момент номер 1 в ΥοuTube... В iTunes- номер 8, в Spοtify гледам, че са ги сложили на първо място при новите песни, което може да им донесе доста слушания... Единствено в радиото може и да не избухнат веднага, но дори и без това ми се струва възможно да стигнат ТОП 20 в Билборд още с дебюта си. Стига парчето да задържи такива позиции, де... Фонси се бори срещу себе си. Eschame La Culpa вече е номер 2, Деспасито е номер 3 сред най-гледаните клипове: http://kworb.net/youtube/ Номер 1 в itunes у нас новата на Фонси с Деми: http://kworb.net/itunes/artist/demilovato.html 8,907,399 вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Може ли да се бориш срещу себе си. Фонси точно това прави: 9,029,558 вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Само да напомня, че тази тема не е за латино. Разбирам да се коментира веднъж - ок, но 4 поредни поста не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Само да напомня, че тази тема не е за латино. Разбирам да се коментира веднъж - ок, но 4 поредни поста не. Деми е американска поп звезда, нищо че е родена в Ню Мексико. А и защо да не коментираме една от най-актуалните за тази година жени в музиката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Айдеееееееееееееееееее, Фонси с Деми са вече номер 1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Деми е американска поп звезда, нищо че е родена в Ню Мексико. А и защо да не коментираме една от най-актуалните за тази година жени в музиката? Ами ние я коментираме, но не през 10 минути. Между другото, ''СНС'' извън САЩ изобщо не можем да я наречем толкова успешна! Останах потресен като видях слабите продажби като ги съпоставим със САЩ! Това не променя факта, че там е била силен хит. Иначе към края на годината трябва да поздравим Селена и Тейлър. Първата защото притежава най-купуваната женска песен а втората най-купувания албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Дали заради Фонси или заради Деми успяха да са номер 1 за най-гледан клип в youtube. Да видим колко ще се задържат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Ами ние я коментираме, но не през 10 минути. Между другото, ''СНС'' извън САЩ изобщо не можем да я наречем толкова успешна! Останах потресен като видях слабите продажби като ги съпоставим със САЩ! Това не променя факта, че там е била силен хит. Иначе към края на годината трябва да поздравим Селена и Тейлър. Първата защото притежава най-купуваната женска песен а втората най-купувания албум. Е, Танчето няма как да я спрем да поства през 10 минути, но на мен този път не ми е неприятно, щом е за Деми. SNS си е доста стабилна и извън САЩ, но просто в Америка си е най-голям хит. Навън има почти 2 милиона продажби SPS. Аз лично се надявам TMYLM да се развие дори още по-добре, но без да си давам прекалено големи илюзии, Деми все още не е от онези имена, които правят хит след хит. Каква е цялата класация по продажби? Интересно ми е Тейлър на кое място е при синглите. Изумен бях да видя, че откъм стрийминг в Spoyify LWYMMD не може да догони нито SNS, нито It Ain't Me. Тоест не навсякъде тази песен излиза лидер над имена като тези на Дисни звездите, за мое очудване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари