Jump to content

Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

Препоръчани коментари

Папараци са се опитали да продават голи снимки на Сиа . А Сиа е качила една от тях и е написала, че няма нужда феновете и да си харчат парите за тях, защото им ги предоставя безплатно. :roll1:

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Вече има и spanglish версия:

https://open.spotify.com/album/6nF7637y2K01W2AgVPxeyd

Суифт като се наяде с пари и принуди целият свят да си купува албума й, само седмица откакто е излязъл от вчера го има в Google Play, но не и в Spotify. Страшно алчна кучка се оказа тая само и само нейният албум да стане най-продавания за 2017, като че ли съществува само тя.

Сподели в други сайтове

Обвинявай ме

Хей, Фонси?

Какво става, Деми?

В тази история имам нещо

да призная

Вече разбрах много добре какво

се е случило

И макар че боли толкова трябва да приема,

че не ти си лошата,а че лошият съм аз

Ти никога не срещна

Магията, която те накара

да се влюбиш е изчезнала

И не искам да съм на твое място

Защото грешката ти беше просто

да ме срещнеш.

Не си ти, не си ти

Не си ти, аз съм(аз съм)

Не искам да те карам да страдаш

По-добре е да забравиш и да го оставиш така( така)

Обвинявай ме

Не си ти, не си ти

Не си ти, аз съм(аз съм)

Добре. Наистина, наистина не искам

да се боря повече

Не искам наистина, наистина да се преструвам повече

Играй като Бийтълс, скъпи,

просто го остави

Така че, хайде, обвинявай ме,да

Не си ти, не си ти

Не си ти, аз съм(аз съм)

Обвинявай ме

Не си ти, не си ти

Не си ти, аз съм(аз съм)

Нужна ти е само една целувка

Нужна ти е само една целувка

Целувката, която винаги ти обещавах

Обвинявай ме

Сподели в други сайтове

Снощи Деспасито 2 награди- за колаборация с Бийбър и любима песен. По-изненадващото е, че Бруно Марс е взел цели 7 награди- заслужава го. Шакира пък за какво е взела любим латино изпълнител-незаслужено. Най-добър нов изпълнител е Nial от One Direction. Бионсе не знам защо е взела за певица- какъв хит има напоследък, че Гагата и тя взела за певица.

Сподели в други сайтове

Кристина Агилера много различна вчера на Американските музикални награди:

Селена и тя си развалила устните, акъл няма.

С течение на годините явно и на Селена й замина акъла и реши и тя да надуе устни и да се развали. Сега тя развали просто чара си, на нищо не прилича.Жалко за Селена- поредната, която си развали естествената красота.

Сподели в други сайтове

Деми с какъв акъл е пяла SNS вместо настоящия си сингъл TMYLM? Сега евентуално ще чакаме чак до Грамитата, за да я чуем live, а дотогава може и да е увехтяла вече.

Селена е много яка с русата коса, но гледам, че много я критикуват за плейбека.

Кристина ме разчувства с това изпълнение, голяма е. Пинк също е супер.

Гага певица на година? Seriously? :blink:

Сподели в други сайтове

Деми с какъв акъл е пяла SNS вместо настоящия си сингъл TMYLM? Сега евентуално ще чакаме чак до Грамитата, за да я чуем live, а дотогава може и да е увехтяла вече.

Най-коментираната звезда за вечерта е именно Селена и е била двойно по-обсъждана от Гага (която е на второ място). Аз се учудвам, че Селена е излезнала да пее защото е имала паник атака малко преди началото на концерта. Плейбека е факт, но цялостното представяне беше на много високо ниво, но Селена е разочарована защото вчера сутринта цялото представяне било лийкнато в интернет.

Деми само на Марс не изпълни този сингъл.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Зайке какви ги бръщолевиш, как така и Бионсе и Гага са взели една и съща награда???

Бионсе е спечелила за любима ар енд би певица, а Гага за поп/рок. Принципно нямам против да взимат награди, но точно пък за тази година... Те наистина нямат нито хитове, нито албуми, всичко им беше в миналата. Бионсе пак поне участва в ремикса на Mi Gente, но Гага...

Най-коментираната звезда за вечерта е именно Селена и е била двойно по-обсъждана от Гага (която е на второ място). Аз се учудвам, че Селена е излезнала да пее защото е имала паник атака малко преди началото на концерта. Плейбека е факт, но цялостното представяне беше на много високо ниво, но Селена е разочарована защото вчера сутринта цялото представяне било лийкнато в интернет.

Деми само на Марс не изпълни този сингъл.

На Селена си й личи, че е доста неадекватна, сигурно заради случилото се бекстейдж. Браво на нея, че е имала силата да излезе на сцената след такова нещо.

Сподели в други сайтове

Ох, Селена тъкмо почна да я харесвам и се изцепва брутално. Сега имаме: яка визия, хубава песен и... това изпълнение?! Сериозно?! Ако искаш да си Бритни, поне прави шоу и песни като на Бритни.

Гага ми хареса.

Сподели в други сайтове

Гага взе за Любима Поп/рок изпълнителка и би с 12К гласа Риана, ето изпълнението на Лека, директно от Джоан Уърлд тур:

Сподели в други сайтове

Бионсе е спечелила за любима ар енд би певица, а Гага за поп/рок. Принципно нямам против да взимат награди, но точно пък за тази година... Те наистина нямат нито хитове, нито албуми, всичко им беше в миналата. Бионсе пак поне участва в ремикса на Mi Gente, но Гага...

На Селена си й личи, че е доста неадекватна, сигурно заради случилото се бекстейдж. Браво на нея, че е имала силата да излезе на сцената след такова нещо.

За категориите имаше онлайн гласуване и доколкото знам наградите обхващат периода, в който Гага промотираше синглите от ДЖОАН... Гага беше с 30К гласа, Риана с 18К и някаква друга с 3К. :3fdb8960598fa63e:

23472453_538049293197900_156846167472972562_n.jpg

След AMAS THE CURE стремглаво се изкачва в Американския айтюнс, а й да не забравяме, че Гага е една от 4-те жени (Тейлър, Селена, Пинк и Гага) оглавили световния айтюнс през 2017-та. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

iTunes USA 🇺🇸

67. The Cure (+273)

:3fdb8960598fa63e:

Гага за втори път печели наградата за Любима Поп/Рок изпълнителка :Vishenka_05:

Лейди гага беше 3-тия най-туитван изпълнител на Американските музикални награди снощи:

#1 селена гомес-2,6 м туитове

#2 bts-2,3 м туитове

#3 лейди гага-1,9 м туитове

#4 Пинк-1,6 м туитове

23659297_1673595489329866_4518226464343346896_n.jpg

Бахти красивата :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

ПИКАЙТЕ ГАЗ, ГАГА с НАЙ-ДОБРОТО самостоятелно ТУРНЕ за годината:

23621706_1670845709604844_2715147384364077563_n.jpg

А Кейти Пери още си живее в интернет с нейните милиони, които не могат да й продадат последните сингли в едно милионен тираж в Сащ!

Сподели в други сайтове

"Някаква друга" е Алесия Кара, която освен уникален глас, е единствената изпълнителка с 3 песни в топ 10 на Билборд за 2017. Още няма самостоятелен супер хит, но е много похвално, че се е борила срещу величия като Гага и Риана.

Сподели в други сайтове

"Някаква друга" е Алесия Кара, която освен уникален глас, е единствената изпълнителка с 3 песни в топ 10 на Билборд за 2017. Още няма самостоятелен супер хит, но е много похвално, че се е борила срещу величия като Гага и Риана.

Съжалявам, но не мога да се запознавам с подгряващите изпълнителки на Лейдито и Риана. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Fast locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...