petya1 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 https://hicomm.bg/lubopitno/nai-striimvanat...-ed-shiirn.html Рири и там властва сред жените. Иначе мъжката доминация продължава с пълна сила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Камила пуска албума още на 12 януари, колко е бърза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Дебютният албум на Camila Cabello ще носи нейното име Camila, след като преди това беше друго заглавие. Албумът излиза на 12 януари, като на 7 декември Камила ще пусне 2 песни от него и тогава ще може предварително албумът да се поръчва: camila_cabello: https://www.instagram.com/p/BcU9oOJgADL/?ta...=camila_cabello to my Camilizers.... my debut album is finally finished. now i'm trying to steady my heartbeat!!!!!!! thank you for being so patient with me this year, i can't wait for you to hear what has been the soundtrack to the past year of my life... all of these songs have special memories behind them, and i'm not gonna lie, it feels emotional letting them go, feels like the end of a chapter... i decided to call it by my name, because this is where this chapter in my life ended. it started with somebody else's story, it ended with me finding my way back to myself. my album is gonna be available for pre order this Thursday, and i'm putting out two instant grat tracks with it.... one is called never be the same, and one is called real friends. it's in your hands January 12 🦋 love you guys so much, Camila Деми е сред най-слушаните жени изпълнители на Spotify за 2017. „Sorry Not Sorry“ влезе в класацията на най-слушани песни в същата платформа. Всички медии пишат за предстоящия дебютен албум на Камила- испански, английски и т.н. Колко бързо се разпространява новината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Фонси с Деми вече се изкачват до номер 1 в Дъ Войс Топ 10. Камила пада на номер 2. . Пърфект също беше на върха за малко, сега е номер 3. Фонси си има 2-ри хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Most acclaimed songs of 2017: 1️⃣Humble 2️⃣Bodak Yellow 3️⃣Green Light 4️⃣Bad Liar Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Селена няма да има никакви шансове пред Камила догодина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Селена няма да има никакви шансове пред Камила догодина. Има нещо такова. Камила много бързо се развива. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Има нещо такова. Камила много бързо се развива. Видя ли каква обложка има само албума й. Излиза на именния ми ден. А Хавана има вече 303 125 020 гледания. На 25 декември прави 400 милиона. Пък и по празниците гледанията се увеличават двойно знам. Фонси с Деми сега по City TV. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Дано е вътре в албума или да има изцяло испанска версия: Баща ми ми каза, че лош е той. Какво мога да направя? Ооо, знаех на секундата, че той ще промени света ми. Вече не мога повече. Боли ме много, но му казах сбогом. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Силата на Бионсе са лайфовете всъщност. Но и в студийни записи е разгръщала диапазона си, не знам доколко си запознат с дискографията ѝ. Знам й доста песни, но не всички. Винаги ми е правило впечатление колко добър вокалист е и затова песни като Who Owns the World, Formation (откъм звучене) и т.н ми идват като подигравка с таланта й. За мен тя трябва да издаде албум в стил Адел, ще разбие. Не я бях чувал тази, страхотна е. Както предполагах, очаква се Perfect да е номер 1 в Хот 100. Браво, идеалната песен-лидер за празниците! -А, коментирай, че започна да изтича песен на Селена с Иги, записана още по времето, по което втората беше интересна. Как са пропуснали шанса да представят такъв потенциален хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Знам й доста песни, но не всички. Винаги ми е правило впечатление колко добър вокалист е и затова песни като Who Owns the World, Formation (откъм звучене) и т.н ми идват като подигравка с таланта й. За мен тя трябва да издаде албум в стил Адел, ще разбие. Не я бях чувал тази, страхотна е. Както предполагах, очаква се Perfect да е номер 1 в Хот 100. Браво, идеалната песен-лидер за празниците! -А, коментирай, че започна да изтича песен на Селена с Иги, записана още по времето, по което втората беше интересна. Как са пропуснали шанса да представят такъв потенциален хит? Link ??? :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Link ??? :girl_cry2: Доста малък откъс е, но звучи яко. https://twitter.com/ieduardoalmeida/status/...239183822442496 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Доста малък откъс е, но звучи яко. https://twitter.com/ieduardoalmeida/status/...239183822442496 О това щеше да е хит! Жалко, че не е попаднал в албума. В новия примерно също няма да присъства 'Feel me' - един от любимите тракове на феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 О това щеше да е хит! Жалко, че не е попаднал в албума. В новия примерно също няма да присъства 'Feel me' - един от любимите тракове на феновете. Поп звездите като цяло понякога слушат прекалено много мнението на мениджъри и на други хора около тях, вместо да послушат своите желания или тези на феновете. Не е изключено и Селена да е от тези, дори наскоро четох в ATRL някакви теории на феновете й кой от екипа й е прецакал потенциала на Фетиш. Е, поне не е като Кейти, която умишлено иска да дразни феновете си и затова постоянно пуска нови снимки с дълги коси, за да им се присмее, че любимката им никога повече няма да е толкова красива... :1000 (29): Актуалният случай: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Поп звездите като цяло понякога слушат прекалено много мнението на мениджъри и на други хора около тях, вместо да послушат своите желания или тези на феновете. Не е изключено и Селена да е от тези, дори наскоро четох в ATRL някакви теории на феновете й кой от екипа й е прецакал потенциала на Фетиш. Е, поне не е като Кейти, която умишлено иска да дразни феновете си и затова постоянно пуска нови снимки с дълги коси, за да им се присмее, че любимката им никога повече няма да е толкова красива... :1000 (29): Актуалният случай: Каква е теорията за невероятния трак ''Фетиш''? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Каква е теорията за невероятния трак ''Фетиш''? Не съм се задълбавал сериозно в тази тема и не помня вече, мисля че беше за някаква жена в обкръжението на Селена, която й давала погрешните съвети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не съм се задълбавал сериозно в тази тема и не помня вече, мисля че беше за някаква жена в обкръжението на Селена, която й давала погрешните съвети. Горката! Няма да се изненадам - още не мога да разбера защо флопна така тази перла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Горката! Няма да се изненадам - още не мога да разбера защо флопна така тази перла. В клипа беше проблема, хората много не я приеха в Майли стайл с тези сапуни и стъкла. А и ако не се лъжа видеото се забави прекалено много, Катя стайл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Фонси с Деми за 2ри път са номер 1 днес в Дъ Войс Топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 От днес дебютният албум на Камила може вече предварително да се поръчва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Жестоки са двата трака, дето Камила пусна! Доколкото знам за втори сингъл е избран "Never Be The Same" и от 9-ти януари ще се котира по радиата. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 „Tell Me You Love Me“ на Деми Ловато бе обявен като един от най-добрите албуми за 2017 година, според People и PopCrush. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Жестоки са двата трака, дето Камила пусна! Доколкото знам за втори сингъл е избран "Never Be The Same" и от 9-ти януари ще се котира по радиата. Феновете не са доволни, че много малко песни е включила и първите й песни, които беше пуснала няма да бъдат в албума. Иначе аз се чудя как хитът ще ти е "Havana", a ще го сложиш под номер 4 в траклистата в албума. А албумът е оценен вече с 5 звезди в Google Play от хората, а още не са го чули. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Камила очевидно окончателно се е отказала от първоначалната концепция на албума, която много ми харесваше - албум в три части със заглавия съответно The Crying, The Healing, The Loving. Жалко. А и без Crying in the club, I have questions и OMG ми се струва тъпо, но явно успехът на Havana наклони везните в друга посока. Ще видим какво е приготвила. Не е говорила повече за песента от Ед Шийран, може би и тя е отпаднала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари