Vancho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 (редактирано) Подкрепям идеята за наградите. Но нека няма нищо общо с онова отдавна забравено чалга списание Нов фолк. Примерно нека бъдат под надслов RAMA WORLD MUSIC AWARDS - 10 години Рамания (2007-2017) И категориите примерно да са : Top Male Artist, Top Female Artist, Top Duo/Group, Top Touring Artist, Best Male Video, Best Female Video, Best Grammy Performances, Best Super Bowl Halftime Shows, Best MTV VMAs performances, Best MTV AMAs performances ... нещо такова. Редактирано Март 26 от Vancho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 The worst album of every year since 2000, according to Metacritic 2000: Enya — "A Day Without Rain" 2001: Run-DMC — "Crown Royal" 2002: Phil Collins — "Testify" 2003: Limp Bizkit — "Results May Vary" 2004: Dirty Vegas — "One" 2005: Alanis Morissette — "Jagged Little Pill Acoustic" 2006: Kevin Federline — "Playing With Fire" 2007: The Stooges — "The Weirdness" 2008: Louis XIV — "Slick Dogs and Ponies" 2009: Chris Brown — "Graffiti" 2010: Lil Wayne — "Rebirth" 2011: Viva Brother — "Famous First Words" 2012: Chris Brown — "Fortune" 2013: Megadeth — "Super Collider" 2014: Jennifer Lopez — "A.K.A." 2015: Matt and Kim — "New Glow" 2016: Charlie Puth — "Nine Track Mind" 2017: The Chainsmokers — "Memories: Do Not Open" 2018 (so far): Justin Timberlake — "Man of the Woods" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Иги отново флопна жестоко. Тоя път песента и клипа са страхотни. Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Подкрепям идеята за наградите. Но нека няма нищо общо с онова отдавна забравено чалга списание Нов фолк. Примерно нека бъдат под надслов RAMA WORLD MUSIC AWARDS - 10 години Рамания (2007-2017) И категориите примерно да са : Top Male Artist, Top Female Artist, Top Duo/Group, Top Touring Artist, Best Male Video, Best Female Video, Best Grammy Performances, Best Super Bowl Halftime Shows, Best MTV VMAs performances, Best MTV AMAs performances ... нещо такова. Със сигурност ще ги има първите няколко категории, но встрани от Male/Famale Artist не мисля да има полови разграничения при другите категории, защото ще станат прекалено много. Същото и за перформансите- там ще има обобщаваща категория Best Performance. Мисля да има и Best Show за онези, които не само пеят. Иги отново флопна жестоко. Тоя път песента и клипа са страхотни. Защо така? Тя взе че се оказа 2-3 hits wonder, не го очаквах. Определено имаше хляб в нея, не знам какво й прецака кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Деми е доста пухкава... Може да е пухкава, но е много красива. Докато Селена покрай болеста ли, трансплантацията ли,,много е напълняла и корем има, и няма помен от онова сладко, красиво момиче, което беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 ама няма да бутате навсякъде Бионсе,Гага и КЕйти ПЕри Рири последните 10 винаги е била ТОП Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 The Weeknd Announces New Album "My Dear Melancholy" Out Tonight We are not ready! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): А поп албума кога ? Нали уж вече е готов и се очакваше съвесем скоро да пусне lead трака. Разбирам, че в момента не се чувства добре и не може да промотира, но 'The cure' без промо пак беше по-успешна от повечето и песни в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 - Best selling/Most Successful/Biggest artist of the 90's - 2nd best selling female artist of ALL TIME - Higuest grossing solo touring artist in history - Best selling female album in history (46m with sps) - Made Vegas residencies A THING - INFLUENTIAL HAPPY B'DAY @celinedion Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Риана и Марая се преди нея по продажби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 6 април нови албуми от Кайли Миноуг, CNCO и Карлос Ривера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 А Кайли така яко се закопава с някакво безумно кънтри.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 А Кайли така яко се закопава с някакво безумно кънтри.... В Америка сигурно ще направи добри продажби, но само там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 В Америка сигурно ще направи добри продажби, но само там. Мен и за там ме съмнява...Като си помисля, че тази жена правеше гигантски Песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 МНОГО ДОБЪР е новият албум на The weeknd. Меланхоличен, въздействащ, а текстовете на песните са супер силни и докосващи. Все едно слушам първите му записи. Това връщане към корените му, ме изненада приятно. Албумът няма нищо общо с поп-хаус звученето на Starboy и комерса. Настроението е мрачно. Всички песни ми харесват супер много, но Privilege, Call Out My Name и Wasted Times са моите парчета. Заслужава си да го чуете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 (редактирано) "...We said our last goodbyes. So, let's just try to end it with a smile. And I don't wanna hear that you are suffering.You are suffering...no more..." Редактирано Април 3 от Vancho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 SG, коментирай как бясно се опитват да наложат 'NBS' на Камила (особено в САЩ), но нещо не им се получава. Дуа я размаза с втория сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Очаквайте в петък срещу събота Calvin Harris ft. Dua Lipa - One Kiss Песента имала много як дроп по думите на Dua. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 SG, коментирай как бясно се опитват да наложат 'NBS' на Камила (особено в САЩ), но нещо не им се получава. Дуа я размаза с втория сингъл. Силно се надявам Камила да не си остане one hit wonder. Макар че тя покрай успехите с Хармониите си има повече хитове... А за Дуа не ме изненадва, все повече ми се струва, че я гласят за новата ТОП звезда. С втория албум може да разбие като Кейти с Teenage Dream, стига да й го направят както трябва. В момента поначало сме в година, която завършва на 8, а от край време се е установило, че в такива години изригват някои от най-големите сензации. Бритни през 1998, Гага и Кейти през 2008... Но накрая като нищо кака Мадж ще е отново сензацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Силно се надявам Камила да не си остане one hit wonder. Макар че тя покрай успехите с Хармониите си има повече хитове... А за Дуа не ме изненадва, все повече ми се струва, че я гласят за новата ТОП звезда. С втория албум може да разбие като Кейти с Teenage Dream, стига да й го направят както трябва. В момента поначало сме в година, която завършва на 8, а от край време се е установило, че в такива години изригват някои от най-големите сензации. Бритни през 1998, Гага и Кейти през 2008... Но накрая като нищо кака Мадж ще е отново сензацията. А когато те питах защо при Дуа не върви ми казваше, че не залагат на нея. Истинска кралица е и много се радвам че ги разби от всякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 А когато те питах защо при Дуа не върви ми казваше, че не залагат на нея. Истинска кралица е и много се радвам че ги разби от всякъде. Именно- до едно време наистина не забелязвах да се оформя като чак толкова голямо име. Като цяло новите имена от последните години не си ги представям като големи звезди, дори и да залагат на тях. Дуа направи едно голямо изключение, което ме радва. New Rules се оказа билета й към висшата лига. Аз от по-новите все пак най-много се кефя на Зара. Тя освен, че има яки тупалки е и много добър вокалист. Но нещо с първия албум не стигна до никъде. Поне направи един супер хит като feat. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Именно- до едно време наистина не забелязвах да се оформя като чак толкова голямо име. Като цяло новите имена от последните години не си ги представям като големи звезди, дори и да залагат на тях. Дуа направи едно голямо изключение, което ме радва. New Rules се оказа билета й към висшата лига. Аз от по-новите все пак най-много се кефя на Зара. Тя освен, че има яки тупалки е и много добър вокалист. Но нещо с първия албум не стигна до никъде. Поне направи един супер хит като feat. И на мен след Дуа ми е Зара. Страшни са и двете. Камила ми е много ужасна, никаква харизма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 При Дуа се получават по-бавно нещата защото чак сега почнаха наистина да я налагат и съответно да обикаля предавания, корици на списания и тн.. Камила я бутат от самото начало, но както виждаме не се получава. Например радиата в САЩ се скъват да въртят новата песен, намалиха я айтюнс, обиколи няколко предавания да я изпее, но се популяризира само в САЩ. В световния стрийм Дуа я изяжда с парцалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари