Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Оф, бая ще си почакаме. Боровинката ме излъга, че ще е по-скоро. Така се прави. Пуска се сингъл и албум след 2 месеца, а не да пускаш само сингли и после албума да няма и една нова песен. Евала на Ариана, че ще е първият изпълнител за тази година, който ще пусне албум само с една известна песен и всичко друго ново, а не като Ан-Мари, която си пусна сега дебютният албум и има толкова известни песни. Същото се получава с предстоящите албуми на Малума, Джей Ло, Джей Балвин, Фонси, Чаян, а може би и Рики- албуми с познати песни. Не разбирам защо практиката в попфолка се пренесе вече и в Световната музика да се пускат албуми с познати песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 With her next record—her ninth—Rihanna is moving the needle on her creative output all over again: She plans to make a reggae album. https://www.vogue.com/article/rihanna-vogue...june-issue-2018 Christina Aguilera Liberation 15.6. 1. Liberation 2. Searching for Maria 3. Maria 4. Sick of Sittin’ 5. Dreamers 6. Fall in Line feat. Demi Lovato 7. Right Moves feat. Keida & Shenseea 8. Like I Do 9. Deserve 10. Twice 11. I Don’t Need It Anymore (Interlude) 12. Accelerate feat. Ty Dolla $ign and 2 Chainz 13. Pipe 14. Masochist 15. Unless It’s With You Кво очаквате от Xtina ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 With her next record—her ninth—Rihanna is moving the needle on her creative output all over again: She plans to make a reggae album. https://www.vogue.com/article/rihanna-vogue...june-issue-2018 Christina Aguilera Liberation 15.6. 1. Liberation 2. Searching for Maria 3. Maria 4. Sick of Sittin’ 5. Dreamers 6. Fall in Line feat. Demi Lovato 7. Right Moves feat. Keida & Shenseea 8. Like I Do 9. Deserve 10. Twice 11. I Don’t Need It Anymore (Interlude) 12. Accelerate feat. Ty Dolla $ign and 2 Chainz 13. Pipe 14. Masochist 15. Unless It’s With You Кво очаквате от Xtina ? Ехааа, цели 15 песни. Дано е хубав албума, каква изненада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Оф, бая ще си почакаме. Боровинката ме излъга, че ще е по-скоро. Може и през август да е.. на някои места пише Юли, на други Август, и аз не знам вече.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Аврил Лавин си ми е номер 1 от световната музика още преди Кейти дори да изгрее, радвам й се и до ден днешен, макар и отдавна да не е фактор. Най-голямата! Тази година ще издава албум, нямам търпение. :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Най-голямата! Тази година ще издава албум, нямам търпение. :1000 (34): Аз вече спрях да й вървам на лъжите, че ще издава. :1000 (29): Когато го видя издаден- тогава ще се радвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Новата песен на Селена излиза на 10-ти май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Рири с реге албум си е дълго чакана новина. Нямам очаквания да го реализира по-рано от края на годината, но както не отказва покани за колаборация, все ще излезе нещо с нейно участие лятото, което да ни подгрее за албума. :1000 (29): Аз не съм скочил към друг изпълнител, просто съм разлюбил Кейти. :1000 (29): Прекалено много ме отблъсна с изцепките си, не е като да не се постара да изгуби сумати фенове. Иначе на мен всъщност не тя ми е основната любимка, макар и главно нея да съм защитавал тук. Аврил Лавин си ми е номер 1 от световната музика още преди Кейти дори да изгрее, радвам й се и до ден днешен, макар и отдавна да не е фактор. Тогава поздрав с нещо любимо на Аврил от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Песента на Селин няма спиране. Гласа на тази жена е като дрога. Да не говорим, че за 24 часа направи над 3 милиона гледания и стигна топ 10 по продажби в САЩ - нещо което не постигна с предния трак. Искам да покаже, че във ветеранките все още има хляб. Време е някой да отсрами Марая, Кристина и някой песни на Мадона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много е яка. Високите ботуши. И какво пеене само. Бетон е. Звучи като на запис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много е яка. Високите ботуши. И какво пеене само. Бетон е. Звучи като на запис. Тя винаги е бетон на живо. Лигава ми е, не ме кефят голяма част от песните й, а и повечето й сценични изяви, но няма спор, че е много талантлива. Много обича да импровизира с гласа си и това ми допада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Тя винаги е бетон на живо. Лигава ми е, не ме кефят голяма част от песните й, а и повечето й сценични изяви, но няма спор, че е много талантлива. Много обича да импровизира с гласа си и това ми допада. Огромен глас има. Пее супер чисто и с лекота. Иначе е лигава, да. Някои това ги дразни, но на мен ми е супер сладко поведението й. Небрежно секси ми е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 На мен ми е забавна, а и това e ток-шоу, Джими Фалън е комик, според мен се държи адекватно според ситуацията petya1, слушала ли си песни без клипове? Мисля, че има какво да ти хареса. Клипираните са правени за mainstream радиата, но има и парчета, които са си качествени... надяваме се, че в един момент двете неща при нея ще се срещнат и ще се получи нещо като при Кристина или Марая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Има ли някакъв WAV/MP3 на версията от клипа на тази песен? Навсякъде е шибаният ремикс, в iTunes също не открих оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Защо не коментирате бруталния клип и песен на Ники Минаж ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Защо не коментирате бруталния клип и песен на Ники Минаж ? Всичко е топ. Ники се завърна да мачка новите конкурентки, които й навлязоха в територията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тогава поздрав с нещо любимо на Аврил от мен Благодаря! Една от най-открояващите се песни от Goodbye Lulluby. Относно Кейти- не знам какво се случва, но вече за втори път чувам Roulette да звучи от някъде. Даже и по радиото я въртят. Дали в Бг не сме решили да последваме добрия пример на Русия и да направим парчето хит без дори да е сингъл? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Спекулира се, че малко след премиерата на трака за ''13-те причини'' ще излезе и lead трака от албума. Очаква се да е свързан с рози. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Met gala 2018 Кефят ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много ама много зле :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ванчо, нямаш вкус. Не може всички да изглеждат бонбонени принцеси като Ари. Кейти и Лана са много арт, кефят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ванчо, нямаш вкус. Не може всички да изглеждат бонбонени принцеси като Ари. Кейти и Лана са много арт, кефят. Излагаш се. Няма нищо арт в Лана и Кета. Нелепи и смешни са. Иначе не виждам нищо бонбонено в Мадона, Джей Ло , Риана или Блейк Лайвли. Гледай малко преди да се изказваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Блейк е зашеметяваща. Ариана е много сладка. Кейти е ужасна. Да я маха тая прическа вече. Селена е с много гаден "ангелски" грим. А Рира за поредна година ще е с корица на специалното издание на Вог за събитието. Тази година е и ко-домакин, така че очевидно е била най-добре запозната с темата и затова пак обра овациите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Доста странни визии от повечето. От посочените Блейк е най-красива. На Кейти визията щеше да е брутално яка ако не беше тази ужасна прическа. Нали пусна анкета и феновете гласуваха убедително да си върне отново дългата коса, защо продължава да се показва така вместо да ни подготви за завръщането на звездния си вид? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Моите любимки Ариана, Кейти и Лана бяха иконите на вечерта, Риана и Ким Кардашиан също, всички останали са между другото, особено онова Селянче Гомез. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари