Alter Ego Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Като пее Сладжа Алегро - стария крал умрял, дълго да живее кралицата :1000 (19): А Бионсе няма какво да пречи на Кристина, защото Liberation ерата вече клони към приключила. :1000 (29): В Деми ми е надеждата от по-гласовитите изпълнителки, но и тя трябва да си изгради стратегия. Мислех на влизане на Кики в топ 10 в чарта за албумите първата седмица (поне с 50k продадени албуми ) За друго класиране не ни помислям. От кралицата не очаквам по-малко от 200k първата седмица, още ако сервират продължение - Crazy/Drunk/_______ in Love, нищо чудно да влезе в топ 10 на хот 100. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Не мисля, че трябва да се отписва. Тя доказа, че след милион провали все още има хора които я подкрепят и купуват песните и албумите. Нека ти припомня, че всички нейни тракове достигнаха върха в itunes ww както и албума се продаваше доста. Успеха с траковете ги постигна преди superbowl. Казвам това защото със сигурност помогна за популяризирането на парчетата, но не е като преди това да са били тотален крах както се случи с втория и третия сингъл на Пери. 'The cure' е комерсиално парче което без почти никакво промо (броя само Коачела защото АМАС бяха близо 12 месеца след премиерата на трака) си постигна добри успехи. В никакъв случай няма да доминира както беше през 2008-2012, но може да върне позиции. Гага е флоп още от Артпоп, където да речем, че Applause беше последния й истински хит, макар и да не можеше да се мери с двата мега хита на Кейти от същия период. Също както Кейти е флоп след CTTR. Както и да го въртим и сучем, и двете вече не са конкурентноспособни по истинския начин. И някакви мини успехи като тези, които си изредил, няма да променят това. Попа като цяло се срива и е изместван от рапа, а какво остава за залязла бивша скандална звезда като Гага и прогонила феновете си бивша бонбонена кралица като Кейти. Като пее Сладжа Алегро - стария крал умрял, дълго да живее кралицата :1000 (19): Мислех на влизане на Кики в топ 10 в чарта за албумите първата седмица (поне с 50k продадени албуми ) За друго класиране не ни помислям. От кралицата не очаквам по-малко от 200k първата седмица, още ако сервират продължение - Crazy/Drunk/_______ in Love, нищо чудно да влезе в топ 10 на хот 100. 50k е много, дори и Аврил имаше по-малко в предната ера, въпреки че беше с Топ 20 мини хит. Кристина според мен вече е в отбора на онези, които дебютират макс с 20-30k, където си е и Аврил, де. Дано да греша и да скандализират с повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 50k е много, дори и Аврил имаше по-малко в предната ера, въпреки че беше с Топ 20 мини хит. Кристина според мен вече е в отбора на онези, които дебютират макс с 20-30k, където си е и Аврил, де. Дано да греша и да скандализират с повече. Кики отново ще се разочарова и до септември (когато почва турнето) може да и' хрумне да го откаже. :1000 (29): Ако беше решила все пак да ходи на турне през 2010 така ще изглеждаше :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Първият сингъл на Деми излиза до няколко седмици. Очаквам с нетърпение, очевидно ще заложи на вече познатата схема с летен сингъл и есенен албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Новият албум на Ариана ще е с 15 песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Новият албум на Ариана ще е с 15 песни. И 3 колаборации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Новият албум на Ариана ще е с 15 песни. Знае ли се вече кога излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Гага е флоп още от Артпоп, където да речем, че Applause беше последния й истински хит, макар и да не можеше да се мери с двата мега хита на Кейти от същия период. Също както Кейти е флоп след CTTR. Както и да го въртим и сучем, и двете вече не са конкурентноспособни по истинския начин. И някакви мини успехи като тези, които си изредил, няма да променят това. Попа като цяло се срива и е изместван от рапа, а какво остава за залязла бивша скандална звезда като Гага и прогонила феновете си бивша бонбонена кралица като Кейти. 50k е много, дори и Аврил имаше по-малко в предната ера, въпреки че беше с Топ 20 мини хит. Кристина според мен вече е в отбора на онези, които дебютират макс с 20-30k, където си е и Аврил, де. Дано да греша и да скандализират с повече. Разликата е, че Гага пее като звяр и за разлика от Кейти, може да се reinvent-не. Но не говоря като визия, а като музикален стил. Кейти я бива само в попа. Гага може да пее поп, рок, джаз, РнБ и т.н. Плюс, че съвсем скоро започва промото на A star is born, а според на практика ВСИЧКИ, които вече са гледали preview, материалът е Oscar worthy. В тази връзка, все тая дали ще има номер 1 хит в Билборд, ако получи или дори спечели награда Оскар догодина. Сигурен съм, че за саундтрака не ѝ мърдат и награди Грами. Академията обожава подобни колаборации (Гага - Купър). Така, че аз за Гага съм спокоен. Единствената ѝ спирачка е здравословното ѝ състояние, нищо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Знае ли се вече кога излиза? 20 юли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Разликата е, че Гага пее като звяр и за разлика от Кейти, може да се reinvent-не. Но не говоря като визия, а като музикален стил. Кейти я бива само в попа. Гага може да пее поп, рок, джаз, РнБ и т.н. Плюс, че съвсем скоро започва промото на A star is born, а според на практика ВСИЧКИ, които вече са гледали preview, материалът е Oscar worthy. В тази връзка, все тая дали ще има номер 1 хит в Билборд, ако получи или дори спечели награда Оскар догодина. Сигурен съм, че за саундтрака не ѝ мърдат и награди Грами. Академията обожава подобни колаборации (Гага - Купър). Така, че аз за Гага съм спокоен. Единствената ѝ спирачка е здравословното ѝ състояние, нищо друго. За актьорската кариера и аз го казах- очаквам нещо силно от A Star Is Born, а защо не и от други опити след това. Може да стане Холивудска звезда, а защо не и Бродуейска. Но в музиката не я виждам вече. Отдавна опитва да разнообрази, но нищо не й става масово дори и за не чак такава номер 1 звезда, каквато беше тя преди. Публиката вече не я подкрепя в това отношение и може да има единствено някои единични успехчета и опит за налагане с награди, докато други титани по естествен начин си имат много повече. Иначе съм на мнение, че и Кейти може да се re-invent-не. С ужасната настояща ера не успя ли вече да обори твърденията на теб и на много други, че се мъчи с бонбоненост да прави дългогодишна кариера? Та тя отблъсна дори и мен с опитите си да се прави на 'себе си', а знаеш колко я защитавах. И все пак съм обективен- щом веднъж е показала, че може да отскочи към коренно различен имидж, може да го направи пак и този път да направи нещо, което да й отива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Съжалявам, но коментарите ти са неадекватни, но просто защото си фен и имаш надежда. Значи според теб Кейти, която смаза с демонично слаба ера изключвайки първия сингъл, който също не постигна желания успех, може пак да мачка и да бъде номер едно. Гага с по-успешна ера и по продаван албум, хвалена от медиите и т.н вече нямала никакви шансове. И точно тази ера доказа, че Катя е бонбонена изпълнителка без силна фенска маса. Гага също изтрещя с втората си ера в която се правеше на чудовище и заложи наистина на различни проекти (не като Катя защото при нея абсолютно винаги я има комерсиалната нотка) като You and I, The edge of glory и все пак успя да ги превърне е топ 10 хитове. После с Артпоп всички знаехме, че можеше да върне позиции, но катарзиса в личен план не и го позволи. А Кейти ако пусне албум като последния на Гага, повярвай ми, ще продаде максимум 200 хиляди бройки. Според мен вече нито едната, нито другата може да мачкат, но определено смятам, че в дългосрочен план Гага победи Пери. Определено 2013-2014 Пери я разби с два жестоки хита, но като малко се отдръпна от старата си визия веднага се отказаха от нея. Тя няма истинската фенска маса, която са я подкрепя. Call me maybe е най-продаваната песен в историята на дигиталната ера, но певицата е никоя. Друг е въпроса, че в момента просто поп музиката е на заден план. Дори Мама Рири не я виждам толкова силна колкото преди. Трудни времена за попа, дано се съвземат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Също така искам да коментирам Ариана Гранде - За първи път откакто следя изкъсно световната музика виждам изпълнител толкова отчаян за да стигне до първо място в Хот 100. Пусна трака си мигом на промоция и беше така над две седмици, изпя я в рамките на един месец поне на 5 мероприятия. Пусна вертикално видео в Спотифай. Беше поне 4 дни на върха в най-престижната класация там и пак не се получи работата. Не разбирам защо - трака лично на мен не ми харесва особено, но виждам, че хората го харесват. Трябва да похвалим Ариана и хората които стоят зад нея - така се прави промо и една друга трябва да се учи от нея. Не само да пуска вертикални видеа защото има сделка със Спотифай и да си рекламира с 2-3 поста трака в социалните мрежи. За Деметра Ловато - разочарование. Дори Риана 2009-2011 не бълваше по-толкова груб начин. Според мен това ще и изиграе лоша шега. Да не говорим, че хубавия дует с Агилера върви супер зле в класациите. Деми видя, че последния и сингъл беше абсолютен флоп и се отказа от албума. Феновете се подиграваха много на ''Фетиш'' и факта, че флопна. Но и като peak и като streaming я бие. Да припомня, че и този трак бе изпълнен на няколко места, докато на Селена не. Като цяло нищо не очаквам от Деми. Щом след първия и истински топ хит ''СНС'' не успя да разбие ме съмнява сега да успее след като дуета с Фонси вече издъхна, ''СНС'' е забравена, дуета с Агилера флопна и така. Битката между Дуа и Камила вече свърши и Дуа я победи силно. Накрая се оказа, че към днешна дата Камила имаше жесток късмет с ''Хавана''. Виждаме, че втория трак само в САЩ горе-долу се котира и то със силно бутане. Мнооого далеч от успеха на предната песен. А ''Сангрия'' към момента е абсолютен флоп. На Дуа последния самостоятелен трак вече гони 500 милиона в спотифай а 'One kiss' също мачка. Лично на мен нито една от песните и ми харесват особено, но на народа да. За ветеранките има надежна и виждам, че скоро ще атакуват и трите. Песента на Селин се развива много добре и това доказва, че все още има хора които харесват качествена музика. Определено очаквам албума. Мадона да видим какво ще представи. До няколко дни 'Wolves' ще мине 'SNS' в спотифай. Това доказва, че към днешна дата силните са Ариана и Селена. Да видим какво ще направят Деми и Майли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Албумът на Пинк в Билборд 200 от номер 82 на номер 2.Толкова ли са му добри продажбите. Ариана Гранде с новата си песен номер 1 в Airplay chart top 30 на Дъ Войс Тв, а по света изобщо не стигна номер 1 в Билборд и Великобритания. Чудя се на вкусовете у нас и на публиката по света. Някои песни при нас ги скъсват от въртене и ги правят хитове у нас, а са провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Съжалявам, но коментарите ти са неадекватни, но просто защото си фен и имаш надежда. Значи според теб Кейти, която смаза с демонично слаба ера изключвайки първия сингъл, който също не постигна желания успех, може пак да мачка и да бъде номер едно. Гага с по-успешна ера и по продаван албум, хвалена от медиите и т.н вече нямала никакви шансове. И точно тази ера доказа, че Катя е бонбонена изпълнителка без силна фенска маса. Гага също изтрещя с втората си ера в която се правеше на чудовище и заложи наистина на различни проекти (не като Катя защото при нея абсолютно винаги я има комерсиалната нотка) като You and I, The edge of glory и все пак успя да ги превърне е топ 10 хитове. После с Артпоп всички знаехме, че можеше да върне позиции, но катарзиса в личен план не и го позволи. А Кейти ако пусне албум като последния на Гага, повярвай ми, ще продаде максимум 200 хиляди бройки. Според мен вече нито едната, нито другата може да мачкат, но определено смятам, че в дългосрочен план Гага победи Пери. Определено 2013-2014 Пери я разби с два жестоки хита, но като малко се отдръпна от старата си визия веднага се отказаха от нея. Тя няма истинската фенска маса, която са я подкрепя. Call me maybe е най-продаваната песен в историята на дигиталната ера, но певицата е никоя. Друг е въпроса, че в момента просто поп музиката е на заден план. Дори Мама Рири не я виждам толкова силна колкото преди. Трудни времена за попа, дано се съвземат. Само че аз вече не съм фен на Катя. Изгони ме не защото смени имиджа си (подкрепях я дори след като представи ужасната прическа и пусна страхотния не-бонбонен албум), а защото на даден етап прекали. Гага навремето беше ексцентрична и арт като се правеше на луда, а не беше като маймуна, търсеща внимание и опитваща се от поп звезда да стане меме кралица. Мнението ми напоследък е абсолютно на база това, което виждаме и което предполагам, че е възможно. На Гага вече й видяхме две ери след АРТПОП и нито едната не се и доближава до успешна дори и за стандартно актуално име, какво остава за име като Лейди Гага. И моля никой да не ми обяснява защо не търсила комерсиален успех с джаз ерата или с другата ера, каквато и да я определите. Ако ги беше пуснала в апогея си всички щяха да знаят за тях и да останат в историята на музиката. Да не говоря и за имена като Адел и Ейми Уайнхаус. Та, на Кейти все още не сме видели нито една ера след Witness, затова предлагам още да не я отписваме. За нея тези дни казах следното и в него не виждам нищо фенско: И аз имам чувството, че Кейти ще започне нова ера до края на годината, стига да не се окажат верни слуховете, че е бременна. Ако пусне нов албум вариантите са два: 1.Да обяви, че откачените работи са били умишлени и в тон с необичайната ера и съответно да впрегне всичките си сили и да върне онази Кейти, която хората обичаха. 2. Да продължи да се прави на 'истинската себе си' и да подпише категорично залеза си. Не че виждам някаква кой знае каква надежда за нея, според мен края на кариерата й беше през 2017. Тоест не виждам голям шанс и за Кейти, но не отричам, че е възможно да има някаква дребна надежда и не е нужно човек да е фен, за да я види. А на Гага шанса й просто вече не е в музиката, което е повече от очевидно. Мисля, че за победител трябва да се зачита този, който повече се е задържал по върховете. Бонбонена или не, Кейти води Гага с една ера и това ще си остане факт. Да не говорим, че Гага се срина в стил Майли- преекспонира образа си и затова хората спряха да се интересуват от нея, а после продължиха да не се интересуват, когато си смени имиджа. При Кейти флопа дойде заради много лошите нейни кариерни решения, продиктувани очевидно от нежеланието й вече да е Кейти Пери, а навярно и от изкукуригването й покрай изборите. И накрая сам го каза- поп музиката е на заден план. Къде да се бутат двете като все по-малко хора ще ги слушат, особено в Америка. Хич не ми харесва тая работа, затова вече ще следя английските класации, които са по-добри. За другите изпълнители няма да отговарям подробно, казвал съм ти мнението си за Деми. За Ариана е подобно, като изключим, че не ми е любимка и че има повече успешни песни и албуми. И двете ги виждам над Селена на даден етап, просто трябва да мине още време. Дори не знаех, че новата битка е била Дуа-Камила. :1000 (29): Ако това е новата борба в стил Кейти-Гага, горко й на поп музиката, наистина. Не че не им се кефя и на двете, но изобщо нямат силата и популярността на другите две. От друга страна се замислям, че аз лично ги харесвам и двете от самото начало, което вече е нещо ново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 За другите изпълнители няма да отговарям подробно, казвал съм ти мнението си за Деми. За Ариана е подобно, като изключим, че не ми е любимка и че има повече успешни песни и албуми. И двете ги виждам над Селена на даден етап, просто трябва да мине още време. Не го казвам, защото съм фен на Ариана, но тя отдавна е над Селена, цифрите и позициите говорят сами защо. Ариана през последните 4 години има стотици милиони повече гледания и много повече топ 5 хитове за цялата си кариера. Всеки албум на Ариана е по-продаван от който и да е на Селена. Новият албум на Ариана също тръгва с голям успех на "No Tears Left to Cry" - дебют на 3-то място в Хот 100 и 5 седмици по-късно още е в топ 10. В тежки времена за поп песните това е постижение. Селена има една преднина откъм образ през годините, но след трагедията в Манчестър Ариана дръпна образа си на друго ниво и стана също толкова влиятелна. Деми и Селена може би са на едно ниво в момента, Деми има силата на "Sorry Not Sorry" от 2017, но нещо албумът след това не сработи, затова явно ще издава нов толкова скоро. С новите им албуми ще проличи коя е по-добрата в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не го казвам, защото съм фен на Ариана, но тя отдавна е над Селена, цифрите и позициите говорят сами защо. Ариана през последните 4 години има стотици милиони повече гледания и много повече топ 5 хитове за цялата си кариера. Всеки албум на Ариана е по-продаван от който и да е на Селена. Новият албум на Ариана също тръгва с голям успех на "No Tears Left to Cry" - дебют на 3-то място в Хот 100 и 5 седмици по-късно още е в топ 10. В тежки времена за поп песните това е постижение. Селена има една преднина откъм образ през годините, но след трагедията в Манчестър Ариана дръпна образа си на друго ниво и стана също толкова влиятелна. Деми и Селена може би са на едно ниво в момента, Деми има силата на "Sorry Not Sorry" от 2017, но нещо албумът след това не сработи, затова явно ще издава нов толкова скоро. С новите им албуми ще проличи коя е по-добрата в момента. Така е, Ариана е над всички още откакто започна самостоятелна кариера. Само Майли й беше конкуренция всъщност, но тя претърпя огромно сгромолясване и сега е под трите, иронично. На мен тезата ми е, че Ариана и Деми ще се задържат най-дълго във времето. Ариана може би винаги ще е над Деми, но кой знае, ако някой ден и двете са някакви легенди може да се гледа по сходен начин на тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Деми обаче колкото и да се опитва, видно не става и не става. Селена с минимални усилия е по-голяма звезда от нея, а е масово оплювана за живите си изпълнения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 В следващите години виждам Дуа Липа и Тейлър като топ женски изпълнители. След тях слагам Камила и Ариана. Скептичен съм Деми и Селена да прогресират нещо много в бъдеще. И струва ми се че Минаж става все повече неинтересна след появата на тази откачотина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Новата лидерка обаче на 100% е Дуа. Хит след хит, гледайте какво става тук: Когато накараш футболни запалянковци да се раздават на твоя песен, дето най-малко ги вълнуват поп гърли, значи наистина има нещо. Само дето САЩ както винаги се излагат с потресаващ вкус и Дуа още не е звезда там. Мен вече грам не ме вълнуват американските класации, европейските са класи над тях и поне яките песни се оценяват тук, а не гнусните рап мухъли в Америка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Деми обаче колкото и да се опитва, видно не става и не става. Селена с минимални усилия е по-голяма звезда от нея, а е масово оплювана за живите си изпълнения. Някои неща стават по-бавно. Аз у такива като Деми и Ариана виждам потенциал някой ден да са възприемани като легенди в стил Барбра Стрейзънд, но с доста по-лековат имидж, разбира се, все пак са комерсиални звезди. На самата Барбра наскоро й разглеждах дискографията и забелязах, че и при нея най-големите й успехи са дошли след доста години, в които и тя е издавала доста и постепенно е изграждала името си. А онази тотална световна звезда, като каквато я познаваме, става чак през 80-те Селена е добре, защото все още има детското-тийн си излъчване и е запазила доста от феновете си от Дисни. Честно казано, трудно ми е да си представя прехода й към по-зряла звезда т.е към 30-40-годишна певица. Те Бритни и Кристина нещо не успяха, пък тя ли. Докато Ариана и Деми ги виждам идеално. Новата лидерка обаче на 100% е Дуа. Хит след хит, гледайте какво става тук: Когато накараш футболни запалянковци да се раздават на твоя песен, дето най-малко ги вълнуват поп гърли, значи наистина има нещо. Само дето САЩ както винаги се излагат с потресаващ вкус и Дуа още не е звезда там. Мен вече грам не ме вълнуват американските класации, европейските са класи над тях и поне яките песни се оценяват тук, а не гнусните рап мухъли в Америка. Определено ако има бъдеща звезда, то това е тя. Все си мислех, че нещо й липсва и може би това нещо е именно световното признание, което очевидно ще постигне по-трудно като се има в предвид колко покъртително е положението в САЩ. Но ако се настроим, че отново Стария свят диктува правилата, тя в момента определено си е най-голяма от жените, за което евала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 В следващите години виждам Дуа Липа и Тейлър като топ женски изпълнители. След тях слагам Камила и Ариана. Скептичен съм Деми и Селена да прогресират нещо много в бъдеще. И струва ми се че Минаж става все повече неинтересна след появата на тази откачотина брутален албум . Минаж вече има конкуренция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Дрейк с 2 последователни песни стигна номер 1 в Хот 100, а албумът му излиза юни. От 16 седмици е окупирал върха на Билборд. Тотална доминация в Америка. Много се радвам за него, заслужава си всички тези успехи. А "Nice for what" ми е любимата песен от доста време. По дискусията ви за Селена/Деми/Ариана - Ариана категорично е над останалите две. Мен и трите не ме радват, като Деми ми е една идея по- симпатична, но Гранде наистина стигна друго ниво след Манчестър. Най-малкото цял свят говореше за нея тогава и успя да стане масово популярна навсякъде. А това в днешно време е най трудно. Аз иначе не ги виждам и трите да станат някакви мега звезди, каквито са Рири, Адел,Тейлър или каквито бяха Кейти и Гага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Да се светят имената на Ариана и Деми. Светло им е бъдещето. Да пребъдат. Да векуват. Селена Гомез да се изгори на кладата. Най-големите успехи в кариерата й вече минаха. Било квот било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 #kiki Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Видях потенциал в Дуа още когато дебютира. Страхотна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари