Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 На Фонси много ме кефи новата песен, която излиза на 14 юни. И Исмаил ще избухне в същия ден преди албума. 14 юни ще е супер ден. Yo no sé no sé, no sé, que pasará Tu cuerpo frente al mar Mezcla de arena con sal Pero sé, yo sé, yo sé Que no es normal Lo que puede pasar Si tu me dejas entrar Yo tengo lo que tu buscas Calienta tanto que asusta Y sabes lo que te gusta, te gusta, te gusta Prendiendo fuego en el suelo Pintando estrellas en el cielo Y te diré lo que quiero Si tu te quedas conmigo Bailando toda la noche Cerquita de mi Al ritmo de amor y derroche Lo que me pidas, yo lo haré Donde tu vayas, llegaré Toda la noche, te daré Calypso te daré Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da ré Calypso te daré Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da ré Con un poquito de caribe en las venas Con un poquito de tu cuerpo, morena Sigue bailando que la música suena Un, dos, tres, ta buena Con un poquito de sabor de tu boca Falta un poquito pa' que te vuelvas loca Esa mirada que no se equivoca Yo tengo lo que tu buscas Calienta tanto que asusta Y sabes lo que te gusta Te gusta, te gusta Prendiendo fuego en el suelo Pintando estrellas en el cielo Y te diré lo que quiero Si tu te quedas conmigo Bailando toda la noche Cerquita de mi Al ritmo de amor y derroche Lo que me pidas, yo lo haré Donde tu vayas, llegaré Toda la noche, te daré Calypso Si tu te quedas conmigo Bailando hasta mañana Corremos el riesgo De despertar en mi cama Lo que me pidas, te daré Donde tu vayas, llegaré Toda la noche, te daré Calypso Calypso te daré Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da ré Calypso te daré Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da ré Calypso Бъдещето е в латино музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Някой знае ли на коя дата е турнето на Бионсе в Испания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Някой знае ли на коя дата е турнето на Бионсе в Испания? 11 Юли в Барселона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 На Фонси много ме кефи новата песен, която излиза на 14 юни. И Исмаил ще избухне в същия ден преди албума. 14 юни ще е супер ден. Yo no sй no sй, no sй, que pasarб Tu cuerpo frente al mar Mezcla de arena con sal Pero sй, yo sй, yo sй Que no es normal Lo que puede pasar Si tu me dejas entrar Yo tengo lo que tu buscas Calienta tanto que asusta Y sabes lo que te gusta, te gusta, te gusta Prendiendo fuego en el suelo Pintando estrellas en el cielo Y te dirй lo que quiero Si tu te quedas conmigo Bailando toda la noche Cerquita de mi Al ritmo de amor y derroche Lo que me pidas, yo lo harй Donde tu vayas, llegarй Toda la noche, te darй Calypso te darй Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da rй Calypso te darй Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da rй Con un poquito de caribe en las venas Con un poquito de tu cuerpo, morena Sigue bailando que la mъsica suena Un, dos, tres, ta buena Con un poquito de sabor de tu boca Falta un poquito pa' que te vuelvas loca Esa mirada que no se equivoca Yo tengo lo que tu buscas Calienta tanto que asusta Y sabes lo que te gusta Te gusta, te gusta Prendiendo fuego en el suelo Pintando estrellas en el cielo Y te dirй lo que quiero Si tu te quedas conmigo Bailando toda la noche Cerquita de mi Al ritmo de amor y derroche Lo que me pidas, yo lo harй Donde tu vayas, llegarй Toda la noche, te darй Calypso Si tu te quedas conmigo Bailando hasta maсana Corremos el riesgo De despertar en mi cama Lo que me pidas, te darй Donde tu vayas, llegarй Toda la noche, te darй Calypso Calypso te darй Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da rй Calypso te darй Calypso Un, dos, tres Calypso Un deux trois Calypso One, two, three Calypso Te da rй Calypso Бъдещето е в латино музиката. Ще си я пусна, само защото излиза на връх рождения ми ден. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 11 Юли в Барселона. Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Карди обаче за нула време открадна нишката на Ники. Те вокално, визуално и стила на песни и клипове са 1:1, не знам как успя да го направи. Вече за колаборации почти никой не кани Минаж, но пък Карди е навсякъде. Дано Ари успее да й спаси кариерата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Дано Ари успее да й спаси кариерата! ох дано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 :helpsmilie: :helpsmilie: лелеле Никога няма да ми омръзне Бодак Йелоу ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Карди обаче за нула време открадна нишката на Ники. Те вокално, визуално и стила на песни и клипове са 1:1, не знам как успя да го направи. Вече за колаборации почти никой не кани Минаж, но пък Карди е навсякъде. Дано Ари успее да й спаси кариерата! Знаеш ли как? С поведение. Карди дава супер забавни интервюта, качва интересни неща в социалните мрежи, има уникално personality (извинявам се за чуждицата, но тази дума ми е точно на място в случая) и покрай това успява да предизвика интерес и към музиката си - или пък да задържи хората към нея. Ники към момента е зациклила на ниво "надменност и цици+задник", което вече не е интересно на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Знаеш ли как? С поведение. Карди дава супер забавни интервюта, качва интересни неща в социалните мрежи, има уникално personality (извинявам се за чуждицата, но тази дума ми е точно на място в случая) и покрай това успява да предизвика интерес и към музиката си - или пък да задържи хората към нея. Ники към момента е зациклила на ниво "надменност и цици+задник", което вече не е интересно на хората. Наистина има нещо такова. Като добавим и, че си разказва биографията без да си измисля нова, става още по-симпатична на хората. На мен в началото ми беше адски противна, но като ми попадне нейно интервю и ми остават само положителни емоции. Много е непринудена и по детски наивна, което в творчеството й не личи. Ники в началото също даваше такъв вид, но наистина нещо й става и започна едно надменно поведение. Новите й песни са мега добри, но дали заради поведението не достигнаха успехът, който си мислих, че ще стигнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 yoncee Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много добра! Очаквам голяма инвазия от Гранде това лято Нека им покаже коя е Кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Мен Чун-Ли ми е една от топ песните тази година, но е факт, че в момента Карди мачка и всички са в нейния лагер. Николинка вместо да се опитва да избягва конфронтация, нарочно се набутва между шамарите с някакви кисели подмятания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Араш и той пусна сега нов клип с Питбул. Броени часове до новият клип на Фонси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Много добра! Очаквам голяма инвазия от Гранде това лято Нека им покаже коя е Кралицата! Инвазията е ясна - имаме хит (NTLTC), два фийчъринга и бъдещ проект с топ-изпълнител. Като добавим и излизането на албума на 20 август, ще пренасити пазара. Ето и тази с Ники, има я в Спотифай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ето и тази с Ники, има я в Спотифай Много яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 При Фонси е хита- летен, цветен, свеж клип и носи много лятно настроение и полъх от тропиците. Всеки момент излиза. Нито Рики, нито Иглесиас са имали такъв клип. Толкова исках такъв клип от Рики, не го направи, а Фонси да го направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ариана обаче е толкова отчаяна за внимание, че лично на мен ми е жалка. Малко преди да излезе новия албум се разделя с бившия, намира си нов и се сгодяват. Това се случва в рамките на 20 дни - абсолютна смешничка. Поне песента с Ники е топ. Друг е въпроса, че този месец ще получим три нови песни от нея и само една от албума - голямо преекспониране и бутане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 "Liberation" by Christina Aguilera has a green score of 71 on metacritic. This becomes her most acclaimed album so far, surpassing "Back to Basics" (69). @Fast ако намериш линк от албума на Кики, пускай тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 "Liberation" by Christina Aguilera has a green score of 71 on metacritic. This becomes her most acclaimed album so far, surpassing "Back to Basics" (69). @Fast ако намериш линк от албума на Кики, пускай тук. От няколко часа албумът е в нета. Не знаете ли как да търсите, нали знаете английски, аз как го намерих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 От няколко часа албумът е в нета. Не знаете ли как да търсите, нали знаете английски, аз как го намерих. Говоря за mp3. Засега DESERVE ми е фав на първо слушане, теб Танче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Говоря за mp3. Засега DESERVE ми е фав на първо слушане, теб Танче? Нали mp3 го свалих току-що. Утре ще го слушам, защото бях преди 2 часа на работа, нямам големи очаквания обаче, а и излиза на Фонси то вече днес новия клип и ново с Беки Джи днес, тъй че албумът на Агиилера май няма да ми е сред много слушаните. Латино музиката изкарват по-хубави песни вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Новият албум на Кристина Агилера е номер 1 в 52 страни. Пя и при Джими и каза, че започва турне през септември. Кристина все още е сила и пее уникално на живо. Днес и в Today Show ще пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари