Guest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Кристина Агилера е разбила днес в Today Show. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Кристина Агилера е разбила днес в Today Show. Разбила е меко казано, направо им е отвяла главата! Гласище! Кралица е и кралица ще си остане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Наистина се вижда че този път се е постарала максимално. Не напразно е събирала песните от 2014 до днес. Bionic да беше пуснат сега а Liberation през 2010 може би Кики ще имаше по-успешна кариера днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Пуснаха албума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://everythingislove.tidal.com Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Пуснаха албума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://everythingislove.tidal.com Жестоко парче! Клипът пак е пълен със символика. Нямам търпение да чуя по-късно и другите тракове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Благодаря за 6те месеца аванта в TIDAL, Bey! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Пуснаха албума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://everythingislove.tidal.com Класа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Тия двамата са толкова анти. Изобщо не ме кефят. Песента са се опитали да я впишат във модерния саунд и рап, но не им се получава. Клипа е добре направен, но твърде много напряга с тея рандъм неща. Сто про пак ще са някакви промивки на мозъци, все пак са масони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 VMA 2018 Главната борба сигурно ще е между тези два клипа. MJ Vanguard наградата сигурно е за Кики тази година. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Новата лидерка обаче на 100% е Дуа. Хит след хит, гледайте какво става тук: Когато накараш футболни запалянковци да се раздават на твоя песен, дето най-малко ги вълнуват поп гърли, значи наистина има нещо. Само дето САЩ както винаги се излагат с потресаващ вкус и Дуа още не е звезда там. Мен вече грам не ме вълнуват американските класации, европейските са класи над тях и поне яките песни се оценяват тук, а не гнусните рап мухъли в Америка. Дуа мачка просто! Изглежда страхотно, вади хит след хит и отделно пее мега добре на живо! Супер яко ме зареди на концерта си! Ще видя утре какви вълнения ще ми донесе Кейти Пери с концерта си. Силно се надявам да не бъда разочарован, тъй като това ми е мечта от години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Обложката на новия Албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Гага ви е взела награда на МТВ, а отделно изглежда УБИЕЦ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Обложката на новия Албум. Много изкуствено изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Ashley Tisdale е подписала договор с музикална компания и ще издава нов албум. Истинската кралица на Disney се завръща! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Албума на Ариана излиза на 17 август. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ashley Tisdale е подписала договор с музикална компания и ще издава нов албум. Истинската кралица на Disney се завръща! Да си припомниме предният и' опит от 2009. HSM звездите бяха мега популярни но като соло не успяха да се реализират. Jay Z се чул с Минаж и казал че те ще пускали албум по това време и тя отложила датата на реализиране, защо никои не е звънал на Кики :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 И Ванеса Хъджинс ще се завръща. Аз не вярвам нещо да им се получи на тях двете, прекалено дълго време си позволиха да са извън играта. Децата и тийновете, които им бяха фенове преди 10 години вече имат други любимци или даже са завършили и имат семейства. Само в Зак има потенциал от HSM звездите, и то не в музиката. Или поне той не иска да се развива там. Някои други Дисни звезди обаче не се отказват да разтърсват феновете с музика... Голяма е! Доста смело решение да промотира балада посред лято, но съм убеден, че песента ще достигне до хората, които могат да я почувстват, независимо дали е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 И Ванеса Хъджинс ще се завръща. Аз не вярвам нещо да им се получи на тях двете, прекалено дълго време си позволиха да са извън играта. Децата и тийновете, които им бяха фенове преди 10 години вече имат други любимци или даже са завършили и имат семейства. Само в Зак има потенциал от HSM звездите, и то не в музиката. Или поне той не иска да се развива там. Някои други Дисни звезди обаче не се отказват да разтърсват феновете с музика... Голяма е! Доста смело решение да промотира балада посред лято, но съм убеден, че песента ще достигне до хората, които могат да я почувстват, независимо дали е хит. + пиара около проекта защото реално в трака признача, че все още е зависима и последните 3 години го е играла за пред камерите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 The light is coming е истински потрес, не знам какво си е мислила Ариана. Това парче даже не може да се сложи в албум за пълнеж, а тя даже сингъл с клип го направи. Ако това е най-доброто в албума, не ми се мисли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 The light is coming е истински потрес, не знам какво си е мислила Ариана. Това парче даже не може да се сложи в албум за пълнеж, а тя даже сингъл с клип го направи. Ако това е най-доброто в албума, не ми се мисли... Мен ме зариби след няколко слушания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мен ме зариби след няколко слушания. Не можах да й дам шанс за повече от две - едно като излезе и едно с клипа. Ще видим ако я чувам по радиа и телевизии как ще е, но малко ме съмнява да ми допадне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 "Bed" несъмнено е по-добрата от двете трите колаборации. Съвсем забравих за фючъринга с Troye. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Наистина от последните три трака става само ''Bed''. Да видим дали с NTLFC ще постигне още нещо или било квото било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари