Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Новият албум на Кристина Агилера влиза утре на номер 6 в Билборд 200: https://www.billboard.com/articles/columns/...board-200-chart Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Аз сериозно се замислям, че Ариана купува гледания. В последно време в youtube само малко поп звезди може да се похвалят със супер гледания и изведнъж Ариана също го направи. Обаче излезе новото видео и на следващия ден гледанията на първия трак паднаха с милион и така вече няколко дни. ;о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 No Tears е най-добрата поп песен за 2018. Няма омръзване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 9 години без Майкъл. You will forever be missed. You will forever be the King. ❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Какво мислите - ще преживее ли кралицата този флоп или вече и' се вижда края? Аз мисля че следващият и' соло албум е много значаен за кариерата и'. Но дано не го пуска тази година, догодина да се занимава с Lion King и през 2020 да пусне соло албум и да се върне малко към попът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Бионсе от 2008-ма е флоп само някакви нелепи, платени награди и издигат кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Честит Рожден ден на Ариана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не флопна кралицата Би, флопнаха някои си The Carters :1000 (6): #QueenRulzzzzzzz Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Нещо, което се сетих да питам - Зейн, защо няма изяви? Не промотира песните си по предавания, някакви концерти.. ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Тейлър Суифт наистина ме скандализира. Следващата седмица се очаква последния трак най-сетне да скандализира с топ 20. Говорим за 4-ти сингъл, без никакво промо и без да бъде discounted. Сг, коментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ако беше пуснала Don't Blame Me или I Did Something Bad щеше да е дори в ТОП 10. Но след LWYMMD взима предимно погрешни решения, изненадващо за нея. Тейлър иначе все още си е сила, нищо изненадващо. И Катя беше така в PRISM ерата дори и с по-слабите сингли, но въпреки това в следващата ера се сгромоляса, макар и да беше заради дългото моткане и погрешните решения. В Тейлър все пак още има хляб, защото тя ми се струва по-хитра и амбицирана да се задържи без да гони феновете си като пропагандира, че да си 'себе си' значи да си непривлекателен и да се правиш на маймуна. Има шанс да оцелее повече, но следващата ера ще е критично важна за кариерата й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Вторият официален сингъл на Ариана излиза на 20 юли - "God is a woman" ..и значи The light is Coming, е просто сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Вторият официален сингъл на Ариана излиза на 20 юли - "God is a woman" ..и значи The light is Coming, е просто сингъл. :beware_m ods: Реших, че видеото на Бед е излязло и си го постнал. :х: :д Ако не го пуснат днес, се отричам от тях! Много го забавиха. 😒 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Реших, че видеото на Бед е излязло и си го постнал. :х: :д Ако не го пуснат днес, се отричам от тях! Много го забавиха. 😒 Бавенето на клипове е нещо типично за Ники. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Следващата ера на Тейлър е много важна за музиката, единствено в нея виждам надежда да разбие бариерите около "пензинирането" на изпълнителите след 30-тата година. Но все пак Тейлър е много интересна и обичана от медиите, има интерес и без някакви класации и успехи, от тази гледна точка може да е новата кралица Би. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На мен ми е трудно да си представя Тейлър като по-зряла певица т.е над 30, защото имиджа й все още си е като на тийн сензация дори и в Reputation ерата, в която се опитва да разбива възгледите за себе си. Трудно ще й е, но ще видим дали ще успее да измисли нещо. Иначе мисля, че Пинк е изпълнителката, дебютирала в изминалите 20 години, която разбива тази теория, че всички след 30 изгърмяват. Ако всички потенциални легенди се издънят тя ще е новата кралица, залагам също така и на Риана ако се стегне. Иначе влязох да споделя за пореден път колко съм впечатлен от развитието на новата песен на Деми. Очаквах силно самостоятелно завръщане от нея, но това надмина дори и моите очаквания. След една седмица е все още ТОП 5 в американските продажби, където няколко дена беше дори номер 1 с голяма преднина, също така е ТОП 10 в световните, където също беше номер 1 за един ден. Надмина всички статистики на предните й песни без дори да е официален сингъл. Най-силно стартиращото самостоятелно парче в кариерата й... Дано някой ден да не съжалява, че го е оставила само като промо сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Като продажби на албуми да, но тя (Пинк) говореше миналата година че радиата не те въртят ако си над 30г. освен ако не си Бионсе. Дали Дуа Липа ще измести Тейлър и Рира след като те чукнат 30-ка (Рира вече чукна, Тей догодина) ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Току-що Зейн съобщи, че албумът е на път и има няколко изненади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Като продажби на албуми да, но тя (Пинк) говореше миналата година че радиата не те въртят ако си над 30г. освен ако не си Бионсе. Дали Дуа Липа ще измести Тейлър и Рира след като те чукнат 30-ка (Рира вече чукна, Тей догодина) ? Пинк си е стабилна в достатъчно други отношения- продажби, турнета, гледания на по-големите хитове... Тя е една от малкото, които могат да станат бъдат въпреки дискриминацията на радиата. Мен Дуа Липа много ме изненада с развитието си, но въпреки това изобщо не я виждам като чак толкова голямо име като Тейлър и Рира, камо ли да ги измества. Ще се радвам да ме опровергае отново, защото е готина. От друга страна в световен мащаб вече не се правят чак такива нови звезди, положението нещо е зациклило. Особено в Америка, която уж диктуваше модата. Все се надявах, че тази година по традиция ще се появят новите Кейти и Гага като за годината, завършваща на 8, но тя годината вече наполовина мина и не се очертават такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Пинк си е стабилна в достатъчно други отношения- продажби, турнета, гледания на по-големите хитове... Тя е една от малкото, които могат да станат бъдат въпреки дискриминацията на радиата. Мен Дуа Липа много ме изненада с развитието си, но въпреки това изобщо не я виждам като чак толкова голямо име като Тейлър и Рира, камо ли да ги измества. Ще се радвам да ме опровергае отново, защото е готина. От друга страна в световен мащаб вече не се правят чак такива нови звезди, положението нещо е зациклило. Особено в Америка, която уж диктуваше модата. Все се надявах, че тази година по традиция ще се появят новите Кейти и Гага като за годината, завършваща на 8, но тя годината вече наполовина мина и не се очертават такива. През периода 2006-2013 някой вярваше ли че Тей ще се докопа до трона на музиката, просто всички я мислеха за тиха, нежна, мила, неборбена и незаинтересирана за скандали. Тогава скандалджики бяха Майли и Сел и Ник Джонас помежду тях. И Дуа сега такава изглежда, но да - трябва и' експанзия в USA. Аз харесвам музиката на Пинк, не знам защо но винаги са ми приличали с Роби Уилимс като идеална двойка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 https://www.rollingstone.com/music/lists/10...-so-far-w521935 The 100 Greatest Songs of the Century – So Far We polled artists, critics and industry insiders to create a list of the era's truly essential moments #1 - Beyonce - Crazy in Love Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 https://www.rollingstone.com/music/lists/10...-so-far-w521935 The 100 Greatest Songs of the Century – So Far We polled artists, critics and industry insiders to create a list of the era's truly essential moments #1 - Beyonce - Crazy in Love Пълни глупости е тази класация. Най- -великата песен, друг път. Някой малоумник е правил тази класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Пълни глупости е тази класация. Най- -великата песен, друг път. Някой малоумник е правил тази класация. Според теб Деспасито повече ли заслужава от кралицата Би? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Според теб Деспасито повече ли заслужава от кралицата Би? Доста песни са излишни в класацията, ама да кажеш, че Crazy in love e най-великата е смешно. Някой идиот е правил класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Доста песни са излишни в класацията, ама да кажеш, че Crazy in love e най-великата е смешно. Някой идиот е правил класацията. По-добре с Crazy in love отколко с Single Ladies. (мое мнение) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари