-A. Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Икона. Да Почива в Мир! Селена вече активно говори за албума. Треперете силно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 https://www.nytimes.com/interactive/2018/08...day-impact.html Нека си припомним малка част от причините да имаме каквито и да е жени в поп музиката. Постиженията на тази жена са просто неописуеми. Единствената кралица на поп музиката! Happy B'day bitch! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Лиам Пейн изтри всички снимки от инстаграма си. Дебютният албум идвааа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Имам чувството, че Мадона тепърва ще се развихря... на 60. :1000 (29): Лиам Пейн изтри всички снимки от инстаграма си. Дебютният албум идвааа. Крайно време е. Един албум, който ще си купя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Лиам Пейн изтри всички снимки от инстаграма си. Дебютният албум идвааа. Май на 14 септември излиза. Или може би ще се забави. Решил е да променя песните след раздялата му с Черил. И много бързо я забрави, вече има нова приятелка. Това ли му беше любовта. Следващата седмица нова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Ариана с новия си албум за 6 часа стигна номер 1 в iTunes в над 75 държави, включително Англия и Америка. Задава се номер 1 албум в допълнение на всичките й постижения тази ера, но тя винаги е била силна в продажбите. Единствената, която отсрамва позорното положение на поп музиката през 2018 и се нарежда достойно до постиженията на рапърите в момента. Беше истински рекорд как No Tears Left to Cry се задържа в топ 10 на HOT100 цели 3 месеца, а на четвъртия в момента е на 14 място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Лиам Пейн изтри всички снимки от инстаграма си. Дебютният албум идвааа. Това вече някаква мода ли е? Всички преди да пуснат албум си изтриват всичко в инстаграм и започват на чисто. Само при Тейлър беше интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На 24 август излиза на Лиам и ще е EP. "First time" се казва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На 24 август излиза на Лиам и ще е EP. "First time" се казва. А, с албума, който беше за 14 септември какво ще стане? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Тази годишните VMA имат доста интересни номинации но откъм шоу ще са пълна скука. Едино Ариана ако е приготвила нещо интересно. И възможно е да дадат на нея Видео на годината щото другите номинирани май няма да присъстват а не пък перформират. Започва да ми харесва тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 А, с албума, който беше за 14 септември какво ще стане? Не знам. ЕР ще пуска. Ник Джонас е най-коментиран в Туитър днес покрай годежа му с Прианка Чопра. Подложил се е на традициите, които гледаме в индийските сериали и филми: Колкото връзката на Лиам издържа и заряза Черил и си хвана 18 годишен модел, толкова и брака на Ник ще продължи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Завръщането на Аврил- другия месец. Идната седмица снима клипа, а обложката на албума вече е заснета. https://www.instagram.com/p/BmoqEaKHgm8/?ut...d=11auz0r35dwd5 Страхотна е визията й напоследък, като някоя ретро красавица. Дано да има такива нюанси в ерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Причината защо поставих Кристина Агилера срещу Гага е приликата им и моментите в които едната „копираше“ другата и обратно. През 2013 Перез Хилтън които е бил приятел на Гага и част от тима, но през 2013 вече не е и на датата на излизането на Артпоп-а, Перез повика всички да си купят Байоник на Кики с хаштаг #JusticeForBionic. Този албум на Кики е мистерия защо така флопна, продуцентите в последен момент сменили и името на албума и синглите. И „умислено“ ставили нетолкова силни песни за сингли. Агилера била единствената конкуренция на Гага - в смисъл на поява и бил и „сервиран“ този флоп. Ако се съжалявате за Кики подкрепете нея, ако мислите че Гага е по-добрия образ от двете приличащи певици през определен период - гласувайте за нея - ТУК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ники съвсем издивя. :1000 (29): Не очаквах, че е възможен по-грозен залез от този на Кейти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ники съвсем издивя. :1000 (29): Не очаквах, че е възможен по-грозен залез от този на Кейти. Какво е станало? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Какво е станало? Поредни резили в Туитър, но този път по-забавни от всякога. :1000 (29): Не може да се примири, че албумът й ще дебютира на номер 2 заради разни пи ар трикове на Травис Скот и Кайли Дженър. Съответно плюе по тях и кой ли още не, дори твърди, че се е чула с Травис и той се е съгласил с нея, при което сама си провъзгласи албума за номер 1. :1000 (29): Но е възможно всичко да е пи ар, все пак довечера тримата ще седят един зад друг на VMAs. Ще е забавно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Поредни резили в Туитър, но този път по-забавни от всякога. :1000 (29): Не може да се примири, че албумът й ще дебютира на номер 2 заради разни пи ар трикове на Травис Скот и Кайли Дженър. Съответно плюе по тях и кой ли още не, дори твърди, че се е чула с Травис и той се е съгласил с нея, при което сама си провъзгласи албума за номер 1. :1000 (29): Но е възможно всичко да е пи ар, все пак довечера тримата ще седят един зад друг на VMAs. Ще е забавно. Е ти на това залез ли му викаш? 183 млн за няма и месец и #4 в хот 100 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Тази песен дори не е нейна, даже в отчаяние да има малко допълнителни SPS я добави по средата на седмицата към албума, защото е единственото успешно нещо, свързано с името й в последната година. Невероятна смешница е, мисля, че с кариерата тотално се свърши след снощи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Определено всичко което написа вчера доказва колко е отчаяна, бясна и ядосана, но е факт, че каза много истини. Някой вярва ли, че наистина Травис с почти никаква фенска маса може да продава толкова много ? Говорим за по-силни цифри от тези на Гага, Пери и други които към днешна дата може да са зле като хитовост, но със сигурност имат фенска маса за разлика от това момче. Дрейк за два месеца е продал толкова колкото този с хитове като In my feelings & Good plan. Ми невъзможно е. После това със spotify. Не мисля, че е лъжа. Факт е, че всички други имаха много по-силно промо от нея. Ариана с 3 трака в Today top hits. Ники с нула. Дрейк беше сложен навсякъде. Време е изпълнителите да направят нещо - не може от 10 песни 8 да са рап в hot 100! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Хип-хопа ДОМИНИРА в САЩ, ние тук не си даваме сметка, но в днешно време всеки рапър е №1 без никакви усилия. Цифрите на Травис дори не са толкова впечатлянащи, със сигурност това, че е бащата на детето на Кайли е довело до голяма част от успеха му. Но това вече си е Божа работа - никой не е виновен на Минаж, че цяла година си печелеше черни точки с shade-ове към Карди Б, която е на гребена на вълната, или че брат й е изнасилвач, или че прави песни с педофили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Хип-хопа ДОМИНИРА в САЩ, ние тук не си даваме сметка, но в днешно време всеки рапър е №1 без никакви усилия. Цифрите на Травис дори не са толкова впечатлянащи, със сигурност това, че е бащата на детето на Кайли е довело до голяма част от успеха му. Но това вече си е Божа работа - никой не е виновен на Минаж, че цяла година си печелеше черни точки с shade-ове към Карди Б, която е на гребена на вълната, или че брат й е изнасилвач, или че прави песни с педофили. Говорим за над 300 хиляди pure за две седмици при Травис. Съжалявам, но аз не мога да повярвам на това. Да не говорим, че все пак има вземане-даване с кралицата на Пиара (майката на Кардашиан). Певици с брутална фенска не продават толкова за 2-3 седмици какво остава за нов изпълнител. Плюс това цяла седмица ''Куйн'' беше най-продавания албум в САЩ и изведнъж другия е с по-силни продажби ? В стрийминг със сигурност върви по-добре, но наистина има нещо много гнило тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Е ти на това залез ли му викаш? 183 млн за няма и месец и #4 в хот 100 Не това е залеза, то допълва залеза по грозен начин. :1000 (29): За всички е ясно, че Ники вече не е чак такъв фактор, особено след появата на успешното й уонаби Карди. Това се вижда още от миналата и дори по-миналата година. Последният й световен мега хит ще си остане Side to side. Иначе съм съгласен, че е кофти прецакана, аз поначало не съм кой знае какъв фен на Дженърки, Кардашиянки и тем подобни. Но подобни кризи в Туитър не са уместни и само я довършват съвсем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Говорим за над 300 хиляди pure за две седмици при Травис. Съжалявам, но аз не мога да повярвам на това. Да не говорим, че все пак има вземане-даване с кралицата на Пиара (майката на Кардашиан). Певици с брутална фенска не продават толкова за 2-3 седмици какво остава за нов изпълнител. Плюс това цяла седмица ''Куйн'' беше най-продавания албум в САЩ и изведнъж другия е с по-силни продажби ? В стрийминг със сигурност върви по-добре, но наистина има нещо много гнило тук! Това не е вярно, още в неделя имаше прогноза, че двата албума са много сходни като продажби и със стриймове най-вероятно Травис ще я мине. И после почна войната - мърчове, билети за турнета, промоционални пакети, безплатни абонаменти за Тайдъл и какво ли не. Накрая Травис надделя. Числата на Ники в Спотифай бяха ужасни (Ариана с новия албум я мина за един ден!), вече дали е била саботирана или не е друг въпрос. Пък и да е, нито ще е първата, нито последната. Факт е, че Ники е посмешище в последната година и всички активно бяха настроени срещу нея и искаха да се провали, както и стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Не това е залеза, то допълва залеза по грозен начин. :1000 (29): За всички е ясно, че Ники вече не е чак такъв фактор, особено след появата на успешното й уонаби Карди. Това се вижда още от миналата и дори по-миналата година. Последният й световен мега хит ще си остане Side to side. Иначе съм съгласен, че е кофти прецакана, аз поначало не съм кой знае какъв фен на Дженърки, Кардашиянки и тем подобни. Но подобни кризи в Туитър не са уместни и само я довършват съвсем. Наистина се изтърка малко Ники, но разбираемо. Толкова години не спира да бълва песни, влиза на фийт на кой ли не, постоянно е в медийното пространство. Да не забравяме, че има и 11 години кариера зад гърба си. Не са малко. И след толкова време издава "Queen", който за мен е най-добрият й албум. В него поне 5 потенциални хита. Надявам се да заложи на Majesty и да изкърти. "Come see about me", "Sir", "Coco chanel", "Chun swae", "Thought i knew you" са все песни, които биха имали успех ако ги снима и промотира добре. След тая ера вече да си вземе малко по-дълга почивка, но преди това искам да си реализира албума. Majesty задължително с клип! Не го ли виждаш това като огромен хит? Не е като да е залязла. Бездарница като нея пак доста дълго успя да се задържи и да е актуална. Не е, каквото беше, но има още хляб. Особено след тоя албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Хита от албума е Good form. За мен и Coco Chanel е топ, но не знам дали би станала хит. Тя реално не промотира добре албума. Факт, че радиото е добра реклама, но трябваше да си плати за промо в spotify, телевизия и тн. Мисля, че абсолютно всички певици трябва да се учат от Ариана Гранде - тя истински знае как да промотира нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари