Charlie Публикувано на Юли 7 Report Share Публикувано на Юли 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Клипа не е кой знае какво, но не виждам какво друго би паснало така перфектно за песента. Песента няма какво да й коментирам – любимата ми от албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Според мен видеото е най-доброто й до момента! С всяко следващо гледане ме грабва още повече! Песента е ТОП! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Клипа пасва идеално на песента, която е ТОП беееее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Винаги като хуля даден изпълнител, мигом след това ми харесва негова песен... Жестока е тая песен, много радва. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Почти всяко нейно видео ми прилича на реклама на H&M и това не е изключение. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Няма друга с такъв празен, кравешки поглед. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Няма друга с такъв празен, кравешки поглед. Вярно, че в зурла прилича на крава, аз се чудех на какво ми мяза 8-9 месеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Супер красива и сладка е Дуа, промени ми се мнението за това момиче. Прави много готини неща, пожелавам ѝ успех. След два дни песента се изпраща по радиата и се надявам това да я издърпа още повече в класации и помогне за популярността ѝ. Една от най-любимите ми песни за годината е, няма омръзване. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Слушах, слушах но не ми (за)харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Според мен видеото е най-доброто й до момента! С всяко следващо гледане ме грабва още повече! Песента е ТОП! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.