Fast Публикувано на Юли 7 Report Share Публикувано на Юли 7 музика: Теди Александрова аранжимент: Борислав Павлов текст: Теди Александрова и Мариета Ангелова режисьор, сценаристо и ператор: Йордан Петков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Нещо не ме впечатли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Хубаво е че е решила да разнобрази малко Теда. Целия проект ми се струва като евтина версия на Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Кралица Теди отново разби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Много яко лятно парче изкара Теди. Харесва ми повече от предишното. Готин, як, летен клип в стилът на "Стара каравана" и "Гот ми е", т.е. не е нещо невиждано и нечувано, припевът също е подобен на "Чалга пеперудки", не може да се мери с нея естествено обаче си радва и е точно за сезона. Може и да се получи един от летните хитове. Дано! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 İzvinyavam se , v momenta nymam kirlica. No ne se sdarjam da kaja TEDO GRAMNİ SE ! BYAGAY MA... Pavlov nadminava i Ocko s polzvaneto na edin i sasht instrumental i toy. A tozi lomski bokluk mi e strashno protiven. Da hvashta vlaka s licemernata Roksana i da se razkarat ot Payner , te i za Diapason ne zaslujavat. Колко интелигентно и сдържано мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 И без да съм я чул, ще кажа - провал и половина.... Гнусната спинозна циганка няма ли да спре да осира пейзажа с творческата си самодейност на ниво кръчма "Двата рога" в Пваликени? Гадна комплексарка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Много якаааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Ама тая мистрия изкопирала "Стара каравана", гадна бълха изрусена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На този етап не ми харесва, голям буламач е. Може би ако беше нейна солова, по щеше да се ядва. Но не изключвам да ме зариби, повечето песни на Теди са така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Непретенциозна лятна песничка, не е зле. По-тъпа е от песните до Пеперудките, но по-добра от последвалите я. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Теди, не ти се получава, миличка. Опита се - не беше успешна. Хващай си автостопа и обратно на зад храстите. Тираджиите чакат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Всеки път една и съща песен, някакви цигански барабнчета отзад, а тя с опит за поп и джаз пеене отгоре. Всичките до една са ѝ такива бозави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Тъпо... ще флопне според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Хит! Хит! Хит! Теда страшно красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Много, много слабо парче.Борис звучи доста добре, но другите двама..... Питам се кому е нужно да се представя обстановка (хипи вечеринката), в която звучи тази песен, има китари и т.н. след като всички знаем, че това е толкова вероятно да се случи колкото и СашкаВасева да махне чокъра от врата си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Само Борис Дали стои добре в тази песен. Александрова как не направи нещо различно... Все еднакви неща - музика, текстове, изпяване, танци .. всичко. Не ми харесва нищо нейно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Тая освен да си показва гъза, друго не може- толкова еднакво. Да идва Галена, че това е пълен провал. Борето се излага с тая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Борис прави песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Много тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Очаквах някаква страшна цигания, а се оказа нелошо парче. Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.