dj_delmundo Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Клипът е много добър. Песента не ми допадна от първо, второ или трето слушане - като цяло харесвам Галена. Не е лоша песента, но няма нещо запомнящо се в нея, поне според мен. В желанието си да бъдат текстово оригинални, някой път се получава една бъркотия. Абе пей си поп-фолка къде си тръгнала да се правиш на каквато не си - не винаги се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ганев е велик!!!Най-добрия композитор за последните 6-7 години!Галена е хубава, харесва ми нахаканото и поведение пред камера и чупките в колата. Това ще гърми цяло лято! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 жестока е, Галя.. но песента е тъпа, поне от първо слушане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Уби ги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 За клипа няма грешка, но песента ми идва слаба и на мен. Може би просто не си падам по това звучене. #МамаУраган си е връх. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Нещо не ми допада песента дано по натам да ме зариби Цитирай Report Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Клипът е супер як и Галена е много красива,но песента нещо много слаба ми идва.- Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Клипът е добър, но песента е абсолютен бълвоч и никой няма я помни след 2 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Клипът е добър, но песента е абсолютен бълвоч и никой няма я помни след 2 месеца. Клипът не е добър, а е шедьовър. А песента толкова мощно ще гърми в тези 2 месеца, че на никой няма да му пука след тях ще се помни ли. А и пилците се броят наесен, ще видим дали няма да гърми по-дълго. Не съм я спрял аз от 2 часа, което е странно предвид факта колко ревностен радетел съм на чалга звучащите песни в чалгата. В този ред на мисли определено смятам, че парчето е много далеч от песните на Криско и Гери Никол, с които я сравнявате и които на мен лично трудно ми понасят повечето. Наистина стилово е нещо различно и оригинално парчето и ми е трудно да го сравня с някоя друга българска песен. Модерен регетон може би бих я дефинирал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Клипът не е добър, а е шедьовър. А песента толкова мощно ще гърми в тези 2 месеца, че на никой няма да му пука след тях ще се помни ли. А и пилците се броят наесен, ще видим дали няма да гърми по-дълго. Не съм я спрял аз от 2 часа, което е странно предвид факта колко ревностен радетел съм на чалга звучащите песни в чалгата. В този ред на мисли определено смятам, че парчето е много далеч от песните на Криско и Гери Никол, с които я сравнявате и които на мен лично трудно ми понасят повечето. Наистина стилово е нещо различно и оригинално парчето и ми е трудно да го сравня с някоя друга българска песен. Модерен регетон може би бих я дефинирал. Когато излезе песен на Преслава и аз я въртя по 2-3 часа, независимо дали е силна или слаба. Мисля че всички го правим с новите песни на любимците си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Когато излезе песен на Преслава и аз я въртя по 2-3 часа, независимо дали е силна или слаба. Мисля че всички го правим с новите песни на любимците си. Може при повечето да е така, при мен не е. Има песни, които ме изнервят и не ги слушам. "Мина ми" и "Пантера" на Галена да речем не съм си ги пускал повече от 20 пъти сумарно сигурно. Същото се отнася за "Зависима" на Джена примерно. Но да не спамим повече в тази тема. И за да не е съвсем спам - колко гледания мислите, че ще направи за 24 часа? На мен ми мирише на нещо от порядъка на 300к. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Браво, Галена, браво!!! Много добър проект, доста различно идва, но аз и други не очаквах! I'm th Boss" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Брутален клип с хитова песен, каквато в момента на пазара няма - разнообразието при Галена винаги печели. Най-лесното беше да пусне отново умерена фолк песен като Moro Mou (както всички след нея правят), но тя е Галена точно, защото не прави очакваното. А по коментарите, интереса и лайковете в youtube виждам, че не е сгрешила и пак е в десятката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 стига сте мрънкали !!! Нали не искахте циганска песен, кючек и тн. ето една различна песен от Галена или май искате точно тип песни като ПЕЙ СЪРЦЕ ???????? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Хубав клип наистина, изглежда скъпо, а всъщност е толкова евтино. Само се замислете, колко нелепо е изглеждала да се мята на ревюто на баче Фильо и да си снима там клипа докато други хора се забавляват. Бизнес на техен гръб. Ако преди година в "Пей сърце" тя бе звездата в циганската махала, то тук тя е циганката в звездната обстановка. Като сложим и факта, че подържа добри отношения с Арабаджиеви и се е ползвала от тяхната къща да дозаснеме в България клипа възлиза точно на 0 стотинки дадени от Галена, тъй като трябва все пак да се излиже гъза на Фильо и да кичнем черепите навсекда. По отношение на песента - почти 1:1 с тази песен на Ларисс: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Галеена прави най-качествените продукти на музикалният пазар за България.Другите жанрове много имат да учат,гледат,сверяват... когато те почнат да правят всеки 1 проект по този начин ще е добре.Също трябва да почнем да оценяваме труда на артистите си.Ако такъв проект беше направила някоя USA изпълнителка никой нямаше да има проблем с клипа или песента.В БГ можем само да оценяваме критично и да сме чуждопоклонници ?!?Но каквото и да казват хората които плюят само защото не могат да оценят креативност и всичко което тази изпълнителка ни показва тази жена ще продължава да бъде най-добрата в бранша или бг сцената! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Хубав клип наистина, изглежда скъпо, а всъщност е толкова евтино. Само се замислете, колко нелепо е изглеждала да се мята на ревюто на баче Фильо и да си снима там клипа докато други хора се забавляват. Бизнес на техен гръб. Ако преди година в "Пей сърце" тя бе звездата в циганската махала, то тук тя е циганката в звездната обстановка. Като сложим и факта, че подържа добри отношения с Арабаджиеви и се е ползвала от тяхната къща да дозаснеме в България клипа възлиза точно на 0 стотинки дадени от Галена, тъй като трябва все пак да се излиже гъза на Фильо и да кичнем черепите навсекда. По отношение на песента - почти 1:1 с тази песен на Ларисс: Да , точно 0 стотинки е даала :1000 (29): :1000 (10): Това е за темата за бисери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Припева не ми допадна. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Изчетох цялата тема. Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Изчетох цялата тема. Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи. в YOUTUBE 98% коментарите са пложителни, да не кажа 100% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Изчетох цялата тема. Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи. Коментарите за "Пантера" и особено "Една жена" бяха доста по-смесени, така че не знам доколко това е индикатор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Тук по принцип всичко първо се оплюва, после се харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Тук по принцип всичко първо се оплюва, после се харесва. +1 моето слабо място Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Коментарите за "Пантера" и особено "Една жена" бяха доста по-смесени, така че не знам доколко това е индикатор. Говорех за летните й хитове. За Една жена разбирам, по-трудно смилаема песен е, но Пантера? Че тя си беше готов гигахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 321K 11,800 харесвания 30К+ споделяния Първите 24ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.