Alter Ego Публикувано на Юли 11 Report Share Публикувано на Юли 11 ► Music: Alen Stajic ► Lyrics: Dragan Brajovic Braja ► Arrangement: Atelje Trag Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 В СРБ поп-певиците минават към фолкът в БГ обратно :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Много яка. За втори път да ми хареса песен на Наташа. :1000 (29): Звучи много турбо, сякаш е нещо от 1995-та година. Иначе тук ми прилича на Ханка Палдум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Страааашнааа!! Звученето е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Хем има нещо симпатично, хем ми писва на 2рата минута и не мога да я изтрая до края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.