PHILIPP PLEIN Публикувано на Юли 17 Report Share Публикувано на Юли 17 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...157904450943923 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Веднага се сетих за "The Best", все едно си слушам нея. Много подобна, почти сходна музика и тематика. Не е нещо различаващо се за нея, явно иска да постигне подобен успех и това, но не мисля, че трябва да прави опит с такава голяма прилика в двете песни. Иначе самата нея я харесвам и успех в новата компания. За мен до този момент най-добрата й песен си остава "Диамант"! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 най добрата и песен другите са делийт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Копие на "The Best", но е яка. За мен най-големият и хит е "Диамант", а и се въртеше по дискотеките, докато "The best" не съм я чувал никъде и честно казано са ми странни многото гледания на тази песен колкото и голяма тупалка да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Веднага се сетих за "The Best", все едно си слушам нея. Много подобна, почти сходна музика и тематика. Не е нещо различаващо се за нея, явно иска да постигне подобен успех и това, но не мисля, че трябва да прави опит с такава голяма прилика в двете песни. Иначе самата нея я харесвам и успех в новата компания. За мен до този момент най-добрата й песен си остава "Диамант"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много яка мацка е тая, кефи ме и гласа и всичко. Песента е ударна, добра е, но не знам как остави Неотразима без клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много е готино това момиче! Кефи ме всичко нейно! Но не мисля, че трябваше да подписва със Сънни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много яка мацка е тая, кефи ме и гласа и всичко. Песента е ударна, добра е, но не знам как остави Неотразима без клип. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Очаквах повече, наистина прилича на Д бест Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Много ме кефии! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 най добрата и песен другите са делийт! +1111111111111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 най добрата и песен другите са делийт! Също се съгласявам. Иначе, да, звучи като The Best, след като продуцентът е един и същ и на двата проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 (редактирано) Музиката отначало малко тежка, ама после става готина, Браво! А и има прогрес откъм продуцентски компании, преди беше в Master Music, сега е в Sunny Music, давай после в Пайнер, Успех! Дали Пайнера няма да я излъчва, нали пускаха преди месеци песни от Съни? Също се съгласявам. Иначе, да, звучи като The Best, след като продуцентът е един и същ и на двата проекта. И аз така мисля, първата и най-силна песен до момента Редактирано Юли 18 от svilka93 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много яка мацка е тая, кефи ме и гласа и всичко +1 Прилича на "The best" наистина, но все пак поредна яка песен, радва! :1000 (33): А коя е тая песен "Неотразима"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 +1 Прилича на "The best" наистина, но все пак поредна яка песен, радва! :1000 (33): А коя е тая песен "Неотразима"? Цветина няма песен с име Неотразима. Има Безценна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 +1 Прилича на "The best" наистина, но все пак поредна яка песен, радва! :1000 (33): А коя е тая песен "Неотразима"? Оф объркал съм. Безценна се казваше песента, да. Иначе мен много ме зариби, даже мисля че това е най-яката и песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.