pechenko Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Думите са излишни! Камелия си е Камелия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Харесва ми, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Има някаква лудост в тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Следващата песен, след "Неповторим", която е резачка! Браво, музиката е супер готина. Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Музиката е свежа, текстът е зарибяващ, Камелия е уникална. И на 60 да стане ще е убийствено секси - енергия, излъчване, харизма, хайп. Адски интересно видео... И макар верно да напомпя леко "Неудобни въпроси" с една дума да обобщя - качествен поп фолк проект! Един от малкото такива за последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Яка е, макар да прилича доста наистина на "Неудобни въпроси". Най-доброто и актуално звучащо парче от Кама след Пайнер. Има добри фразички, клипът също е интересен. Ако и това не започнат да го въртят по дискотеките, значи Кама е тотално отписана от диджеите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Следващата песен, след "Неповторим", която е резачка! Браво, музиката е супер готина. Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Прекалено много напомня на Неудобни въпроси на Галена. Да видим как ще се развие все пак. Не бих си я пуснал пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Отново се изложи с претоплена манджа, успех със следващата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Посланието на песента е че секса и парите идват заедно Много свежа песен, качествен клип и ослепителната Камс. Дано се оцени. Мачкай Камо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не бих си я пуснал пак. Защото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Защото... Защото ще слуша роботските песни на Деса и ще гледа разпънати сланини в морето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много яка музика! Харесва ми,само припева ми е малко слабичък.. Всичко друго е ток и жица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много е яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Защото... Ми звучи като вече слушано и не ме зарибява. Защото ще слуша роботските песни на Деса и ще гледа разпънати сланини в морето. Отвратително грозно държание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Мачкай!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Това си звучи като тотален хит! Текст и музика - всичко е страшно яко. Това е тази "лудата" Камелия която яко си ме кефи. Песен с много настроение и заряд и май това ще е най-успешната й песен откакто е извън Пайнер, а и го заслужава. Едно от най-добрите неща това лято е песента поне за мен. И на Деси Слава и на Камелия песните са супер, тъй като често има спорове тука коя се харесва повече. Мен пък и двете ме изненадаха супер, супер приятно. Най-яките песни за мен са техните за сезона и тая ще я слушам яко със сигурност. Клипчето е супер и то, Камелия е красива и доста запазена, както винаги. Успех на този проект! Супер, супер много ме радва! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Отново се изложи с претоплена манджа, успех със следващата. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Готина песничка, потенциален хит, който според мен ще се загуби някъде си и няма да се забележи особено. Камелия отива към 50 години, а изглежда уникално. Останалите колежки, които са на найната възраст, изглеждат като парцали. Тя се е запазила и с новите й зъби, има по-добро излъчване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 ДА се изкажа и аз: 1. Не намирам никаква прилика с Неудобни въпроси 2. Текстът е за първи път нещо, което става. 3. На заглавието му липсва едно "пак". 4. Клипът ми хареса. Не е нещо кой знае какво, но цветовете и визиите на Кама са яки. Малко зъбите й светят все едно си е сложила лампа в устата ама тва е друга тема. Напомни ми на един клип на Рамщайн хаха 5. Песента има много приятно звучене. Бих казал е различен саунд. Но Дай го двойно имаше супер яка музика, ама нищо не излезе от нея. 6. Кама се е постарала специално за мен да не скандализира и пак да се чекне безобразно. САмо няколко пъти пак мята крака, ама й прощавам. Не изглеждаше ку:венски, както обикновено. 7. Слушах я веднъж тази песен - не ми се заби в съзнанието. Не ме грабна. Не ме накара да искам да я чуя втори път. Това ме кара да мисля, че положението ще е следното: Неповторим > Минута живот > Дразни ме >... Със сигурност очаквах нещо по-слабо, така че не е крайно зле като за Кама. Но на фона на общото положение - тази песен е някак-никъде. 1.5млн. й предвещавам някъде в бъдещето... може би догодина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много яка, Кама е супер готина. Репликата за кинтите е един път :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Уникалнаа !!!! Сцепи и с клип и песен. Иначе изглежда уникално, баси пичката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Супер яка песен, много свежа и забавна! :1000 (33): Определено най-доброто й парче от доста време насам. Браво, че има музика, а не разни неразбираеми вокали, пък и друго си е Мариета да напише текст с оригинални лафове. Клипът е много добър също - кадрите с асансьора са интересни, а и харесвам Камелия с къдрава коса, страхотно изглежда. Успех, мисля, че има голям шанс за хит! :1000 (30): Сигурно и Трифонов ще я покани да представи песента в шоуто му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.