pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 В музиката има някаква зарибявка, иначе всичко друго ми е леко равно и някои от предните ѝ песни лично за мен са на по-високо ниво. Ясно е, че трябва да направи и по-лесно смилаема песен. Не е мой тип. С черната коса е жестока. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 айде оказа се пак крадена..... тоя Пашев нещо авторско има ли последните години? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много яка, Кама е супер готина. Репликата за кинтите е един път :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 айде оказа се пак крадена..... тоя Пашев нещо авторско има ли последните години? Откъде е крадена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KRUPA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Харесва ми. Не е нещо различно като текст, а и като звучене ми е малко постна, но ми харесва. Лично за мен, тази песен, песента на Глория и тази на Джена към момента са най-яките поп-фолк песни представени това лято. Държа да подчертая поп-фолк. В крайна сметка на фона на безумните опити за модерно звучене, които меко казано звучат несериозно и комично в изпълнение и на Мария и на Галена , то тези три песни са си направо дозичката поп-фолк от която жанра имаше нужда. Лично мнение. Лично за мен песента на Глория е незабележима и пълнеж. Незабавно бих я заменил с новата песен на Есил Дюран - съвсем различно ниво е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 С черната коса е жестока. С черната коса ми наподобява Кичка Бодурова, която пак си е секси де, хахах И като казах Кица, на дъртата псевдоамериканка в „На кафе” и дават два часа, а на наша Кама - двайсет минути само... И това „рЕзко” ме дразни много... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 С черната коса ми наподобява Кичка Бодурова, която пак си е секси де, хахах И като казах Кица, на дъртата псевдоамериканка в „На кафе” и дават два часа, а на наша Кама - двайсет минути само... И това „рЕзко” ме дразни много... Нищо, Камелия и за 20 минути каза това, което има да казва. Овен това медиите я грабнаха като сочна пържола и я дърпат за светските си рубрики, защото в чалгата е доста постно напоследък и дори спряха да тролят драмата между Галена и Преса. Определено Кама уцели не само песента, но и момента, за пускането и. Този път наистина и се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Песента е брутална!!!Много е яка и ще стане по-голям хит от "Гледай да не бъркаш"!!!Много е готина браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Откъде е крадена? От никъде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Spotify! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Харесва ми проекта. Има потенциал за хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Откъде е крадена? Казват, че е Jala Brat x Buba Corelli - Klinka Бийтът е друг, но припева наистина е с една и съща мелодия... 0:57, 1:09 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Казват, че е Jala Brat x Buba Corelli - Klinka Бийтът е друг, но припева наистина е с една и съща мелодия... 0:57, 1:09 То това е едно и също и на припева и на куплетите. Има един сърбин с дълга коса с плитки, който много го въртят по Балканика ТВ, чийто стил на пеене е същия като на тези двамата, но е различно от на Кама изпяването. По-скоро асоциациите може да се търсят с партията на Гъмзата, че гласът му е сходен и е рапиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Крадено-некрадено, няма значение. То кое не е в наше време? Важното е, че Камастра-чипровската селянка набара хита, ще прави 100 хилки за първия ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Думите са излишни! Камелия си е Камелия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 24 h - 101 607 гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Малко зъбите й светят все едно си е сложила лампа в устата ама тва е друга тема. Вдъхновила се е от Рос Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 много яка, браво ! бахти жената, не остарява... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хубава песен е откраднал Пашев, направил я е по-слушаема. Камелия изглежда умопомрачително, видеото прилично, а песента има шанс да се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Камелия размаза и Смядовска, и Азис От вчера следобед - на първо място в Набиращи популярност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много е готина песента, харесва ми! Много добре им се е получило с Гъмзата, браво! Отдавна не ме беше грабвала песен на Камелия, получило й се е, ще я слушам песента. Видеото и то е доста свежо. Всичко е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Казват, че е Jala Brat x Buba Corelli - Klinka Бийтът е друг, но припева наистина е с една и съща мелодия... 0:57, 1:09 Ужас, наистина цялото канто е крадено... А аз тамън се изкефих на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Камелия размаза и Смядовска, и Азис От вчера следобед - на първо място в Набиращи популярност Трети ден е така, но някои хора се правят, че нищо такова не се е случило и вярват, че ситуацията е като в последните години. Е, не е, ама никак не е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Трети ден е така, но някои хора се правят, че нищо такова не се е случило и вярват, че ситуацията е като в последните години. Е, не е, ама никак не е... Супер е песента на Кама и почти никой тук във форума не го отрича, но недейте да преувеличавате все пак. От 19-ти вечерта до момента Галена е направила 240к, а Камелия 160к. Стана ясно, че в "Набиращи популярност" новите песни със сериозен приоритет. И колкото и да не ми се иска, за съжаление след няколко часа малката варненска парцалана ще измести Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.