nenooo123 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Благодарение на Гъмзата, иначе и коментари нямаше да има в нейната тема...."Неудобни въпроси" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Благодарение на Гъмзата, иначе и коментари нямаше да има в нейната тема...."Неудобни въпроси" 2 Спри се, женска злобо! АМАН ОТ ТЕБЕ!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кьорави ли са някои тука, глухи или природата им е серала на мозъка... Какво ОБЩО има с песента на Галена , освен дуетната половинка - Гъмзата? Изцяло различни песни като стил , изпяване , текст , клип и т.н. Песента е силна , очерта се хит и май някои се насраха не само откъм гъза - виждам ,че мятат и през устата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кьорави ли са някои тука, глухи или природата им е серала на мозъка... Какво ОБЩО има с песента на Галена , освен дуетната половинка - Гъмзата? Изцяло различни песни като стил , изпяване , текст , клип и т.н. Песента е силна , очерта се хит и май някои се насраха не само откъм гъза - виждам ,че мятат и през устата... Е, не е като куплетите да не са организирани по същия начин - диалог със затапки между мъж и жена. Всъщност освен текста в куплетите май няма друга прилика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Ми нали е дует, как ще да няма диалог !!! Нормално е в дует да има диалог, затова е дует, в кой няма ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Ми нали е дует, как ще да няма диалог !!! Нормално е в дует да има диалог, затова е дует, в кой няма ? "Затапки между мъж и жена...", що се правиш на ударен? В това има прилика разбира се, не е казано, че е от Галена, затапки имаха Глория и Фильо, както и куп други дуети по света и у нас, топлата вода не сме я открили. Просто асоциацията Гъмзата и чалга певица нормално идва от Галена, която го хвана първа за такъв тип песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 И Теди Александрова имаше такъв дует с Гъмзата, други също. Дали Кама се е сетила да ви дразни И по този показател? :D Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 И Теди Александрова имаше такъв дует с Гъмзата, други също. Дали Кама се е сетила да ви дразни И по този показател? :D Едвали Кама се е сетила за пеещата с вагината си мангасарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Едвали Кама се е сетила за пеещата с вагината си мангасарка. Нямах предвид Теда. Днес все не ме разбираш хаха Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ми нали е дует, как ще да няма диалог !!! Нормално е в дует да има диалог, затова е дует, в кой няма ? Със сигурност не са много дуетите, в които диалога представлява хумористично надлъгване между двамата изпълнители за това кой ще обърне изречението на единия в своя полза. Като се замисля, има подобни наченки и в "Пет секунди сме добре". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Всичко е нормално, точно, коректно, а песента си стана здрав хит. За тъкъв е правена и такъв се получи. Само не мога да разбира от полюциите на едни хора в тази и много други теми, как аджеба могат да твърдят най-селскостопански, че легенда като Камелия, направила 5 от 20-те най-големи хита в чалгата за всички времена и оцелели като такива вече 20 години ревяха безспирно дълги години, че Камелия била загубила някакъв усет за хитове? Те тая дилема ми е необяснима материя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Всичко е нормално, точно, коректно, а песента си стана здрав хит. За тъкъв е правена и такъв се получи. Само не мога да разбира от полюциите на едни хора в тази и много други теми, как аджеба могат да твърдят най-селскостопански, че легенда като Камелия, направила 5 от 20-те най-големи хита в чалгата за всички времена и оцелели като такива вече 20 години ревяха безспирно дълги години, че Камелия била загубила някакъв усет за хитове? Те тая дилема ми е необяснима материя. По-голям хит ли е от Минута живот? Пее ли се във Видин? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 По-голям хит ли е от Минута живот? Пее ли се във Видин? По-голям хит е, а за песента - викат на места, но тя си е незапеваема. Така е правена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Фокси, винаги съм се чудил (може и в Скандалите да отговориш) - кои според теб са тези 20 най-големи хитове в чалгата? Няколко пъти съм виждал това твърдение "5 от 20", не го и оспорвам, де, но ми е интересно да чуя според теб кои са останалите 15. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Браво на Камелия! Браво и на Гъмзата! Песента е топ. Текста е много интересен и закачлив. Песента яко зарибява, аз поне си я слушам нон стоп. Това не ми се е случвало с песен на Камелия от "Оставяш петна" насам. ПП Верно ще е добре да разкара тези грозни плочки от клиповете си! Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.